Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 08:01:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Gery79 - 08.08.08  (Прочетена 120015 пъти)

Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юли 07, 2008, 10:16:13 »

Не сварвам да следя постингите. Подаръчетата са чудни! И аз такива смятам да спретна, ама да видим. А това с тейбъл картичките е много разумно, и аз няма да имам. Била съм на сватба с картички и ми беше терсене. Само номера ще има и една приятелка ще разпределя гостите по маси.

Снеже, мисля че тези кутийки са много лесни за направ а,а и като се украсят стават сладурски.Аз определно бях против да копувам фигурки или каквото и да било.Знам какво става с тяч след сватбите и не исках да давам пари за неща които просто нямат смисъл. Решила съм да сложа в кутийките захаросани бадеми и шоколадови кафени зърна. Хем ще я има символиката на горчивите бадеми и кафе,но ще има и сладкото усещане от захарта за сладък живот и шоколадовата тема с покритите с шоколад кафени зрънца. Та подаръчетата хората ще си ги хапнат.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юли 07, 2008, 10:31:48 »

Снеже, мисля че тези кутийки са много лесни за направ а,а и като се украсят стават сладурски.Аз определно бях против да копувам фигурки или каквото и да било.Знам какво става с тяч след сватбите и не исках да давам пари за неща които просто нямат смисъл. Решила съм да сложа в кутийките захаросани бадеми и шоколадови кафени зърна. Хем ще я има символиката на горчивите бадеми и кафе,но ще има и сладкото усещане от захарта за сладък живот и шоколадовата тема с покритите с шоколад кафени зрънца. Та подаръчетата хората ще си ги хапнат.

А, точно това и аз си мислех. smile Бонбонки вътре, ако някой иска за спомен, да си пази кутийката. Макар че аз си пазя булчетата от минали сватби доста религиозно, дори съм си ги наредила под телевизора. Както и поканите. Но керамични фигурки не са ми по вкуса. Много исках да имам едни мини кошнички, дори ги отрких в един виетнамски магазин по 50 стотинки, но виетнамката ме поряза, че нямали 50 броя. Сега съм на вариант кутийки.
Като имаш нещо ново, пускай да гледаме, то се е видяло, че днес няма да се работи, хехех smile
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юли 07, 2008, 10:48:45 »

Ми то и аз каква ли работа върша.То не бяха ресайзване на снимки,писане на постове.Добре че си имам собсвена стая в офиса.А другата седмица в събота се връщам в България. Утре ще сложа снимки на масата че са ми на лаптопа в нас.

За тортата много мислех дали да имаме и каква. Защото ще имаме шоколадов фонтан (като на снимката и малък де,то за 40 човека няма нужда от голям с разни плодове и бисквитки) а и от вечерята ще има десерт и си викам аз торта на 1000 етажа няма да копувам.Затова ще вземем една малка колкото да я разрежем за ритуала и всеки гост или който иска да си отреже и да опита. Аз си набавич необходимите украси за тортата- едни шоколадови листенца,някакви шоколадови назыбени декорацийки и ш деня преди сватбата сме решили с Матейчо да спретнем една шоколадова торта и да си я украсим.Купила съм и една бадемова паста от която се прашят фигурки и едни фулмастри  които са с чранителна боя и аз ще направа фигурката която олицетворява матиас а той моята. Мисля че така става много по лично,персонално и романтично.А и един ден децата като гледат снимките ще има казваме че ние сме правили тортата.
А и не мисля че ще е изнервящо преди сватбата. Освен това продават и готови блатове за торта-направо мажем с пълнежа и окрасяваме. Спрели сме се на пълнеж от бял шоколад и малини.Мисля си пасват доста добре а отгоре ще е с кафяв. Ето и снимките свързани с тортата

* fountain.jpg (57.76 KB, 600x800 - видяно 336 пъти.)
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юли 07, 2008, 10:54:42 »

Тортата мисля да е такава но с един или най много два етажа.Пръчиците ги имаме. Ягоди през лятото много. За цветята не знам дали да са рози защото букета и украсата на масите е с калии и може да сложа калии.Но пък с розите е по романтично. Абе на място ще го мислим. crazy

* cake2.jpg (51.71 KB, 225x300 - видяно 2890 пъти.)
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юли 07, 2008, 10:59:11 »

Герка, идеята ти е страхотна. Още повече като има шоколадов фонтан ще стане в повече...но за тортата идеята е много романтична heart и лична. Браво! Bravo good
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юли 07, 2008, 12:09:08 »

Евала! Това с тортата как си го намислила само. А шоколадовият фонтан е отколешна мечта на моя мъж. Само дето в БГ не са много популярни и ако искаш да имаш сигурно ще ти отрежат главата с цена. Като гледам и тортата е проблем тук. Ще видим сега каква ще ни спретнат във Варна.

И снимай всичко - особено докато правите тортата - ще е много забавно да се гледате после good

Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юли 07, 2008, 12:20:52 »

Снеже, аз моя фонтан си го купих чрез Интернет от Англия. Струваше около 40 евро и хем си го ползваме в нас като имаме гости или на Коледа а сега и за сватбата. Ето линк на един ,който се доставя и в България мисля.

http://www.chocolatefonduecompany.co.uk/product_page.php?id=138&cat=18

А ако го купиш може да не казваш на бъдещият съпруг а да го изненадаш на сватбата.Не знам колко време за доставка имат но не мисля че е повече от 2 седмици. Помисли идеята наистина си заслужава особенно ако имате и доста малки деца на сватбата.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юли 07, 2008, 14:00:17 »

Поздравления за всичко Гери! Направо си супер!
Мисля, че си намерила прическата за теб, дано да ти я направят такава каквато искаш и да ти стои както си я представяш!
Гримът е много приятен. Аз си падап по ненатрапчивите гримове и този много ми допада. Много нежно стои.
Ще чакаме с нетърпение да покажеш тортата специалитет!
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юли 07, 2008, 17:43:03 »

Привет от мен.ПАК  funnytooth

Та днес на връщане от работа си купих един много сладък (нещо като албум) с черни страници което ми се стори доста стилно и си кыпич стикерчета с номерца и букви и просто ще ги залепя на корицата като

GUEST BOOK

Gergana & Mathias
8 August 2008
Цвета адски ми харесва.Нали цветовете ни са такоша цикламено и кафяво.Книгата за гости ще е цикламена а албума в кафяво.Хем да ни напомнят за цветовете на сватбата.

Много е малка снимката но докато я направя допустимия адрес и тва остана.  angry

* picresized_th_1215487435_DSC_0036.jpg (74.56 KB, 142x123 - видяно 2835 пъти.)
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юли 07, 2008, 18:26:22 »

Gery наистина изглежда много стилно с черни страници good и особенно ако си вземеш от тези златните или сребристи химикали ще е направоооо good good good
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юли 07, 2008, 18:41:47 »

Майче как бързо се отзова.Страхотна си.Нали сме и двете сливенски булки трябва да се поддържаме  yahoo

Аз намерих един химикал , който е с цвета на корицата и мисля че така ще е най добре .По добре да не смесвам много цветове че такава шерения съм спретнала за сега.
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юли 07, 2008, 18:47:23 »

smile smile :)Хммммм ....май си права smile то и аз взех да се отплесвам от първоначалната идея,но нали знаеш на човек като му грабне нещо окото pardon
Е че как ще се подкрепяме-нали за това сме тук girl_wink
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юли 07, 2008, 21:00:19 »

Гери, честита темичка, аз след дълго отсъствие, чак сега я виждам!

Всичко е много хубаво, нали и аз съм луда по "градинската тема" и съм адски впечатлена от кораба, къщичките и всичко останало. Моля се и аз да не вали, че нашата сватба /26.07.2008г./ цялата е навън, не само бракосъчетанието, а вътре можем да влезем, но е адски неподходящо като разположение на масите. Пожелавам и на 08.08.2008 г. да не вали!!!

А за роклята, че Матиас я е видял въобще да не ти пука и моята не само, че виси на една закачалка в спалнята и всеки ден я вижда, ами дори и му се вързах на акъла да я облека, да ме видел и той облече костюма и като застанахме така курдисани един до друг пред огледалото, голям смях падна. Даже си направихме снимки да показваме на нашите, да не ни карат да се обличаме по 100 пъти.

И аз смятам, че всичко са глупави суеверия, каквото е писано да стане, ще стане и то няма да зависи от отва, дали те е видял с роклята или не. Бях склонна да залитам малко по суеверия, но благодаря на Кларафина, че ме убеди тотално, че са глупости, когато се питах какво ли означава това, че сестра ми си е счупила сватбените чаши и тя ми отговори, че означава, че трабва да се купят нови чаши. После счупихме една от нашите свещи случайно, но купихме нови свещи.

Достатъчно нерви хабим покрай сватбите, че няма смисъл да се натоварваме допълнително със суеверия.
Успех, мила Гери, с подготовката, че то като гледам - месец остава, ама всъщност ти вече си почти готова!

« Последна редакция: юли 07, 2008, 21:41:48 от Kiksi » Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юли 07, 2008, 21:39:58 »

Гери наистина идеята с тортата и изработените от вас фигурки е много оригинална!
А шоколадовия фонтан е направо мечта!
Въпроса ми може да прозвучи малко глупаво, но как се прави шоколада за фонтана?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: юли 07, 2008, 22:02:56 »

Гери наистина идеята с тортата и изработените от вас фигурки е много оригинална!
А шоколадовия фонтан е направо мечта!
Въпроса ми може да прозвучи малко глупаво, но как се прави шоколада за фонтана?

Разтапя се вътре. Аз вече станах спец по фонтаните. smile Продава се специален шоколад за разтапяне. Ако е обикновен, трябва да му добавиш и мазнина.

Гери, книгата е бонбон.  good
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: