Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 18:05:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145383 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юли 27, 2008, 17:22:41 »

summer, мила, и ние не бяхме особено редовни, че и аз се прибирам като ударена от мокър парцал вкъщи  Wink ама то е важно да е било в точното време  blum направи си тестче и чакаме да се похвалиш с  PREGQ  good good good
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юли 27, 2008, 17:29:51 »

summer марш до аптеката за тест drive
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юли 27, 2008, 17:34:55 »

summer марш до аптеката за тест drive
да добавя.... и после отчеееееет  laugh
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: юли 27, 2008, 19:21:58 »

благодаря, *Elle*.... повлече крак ти, а?  blum blum blum
  yahoo Май има нещо такова, solecito, ако е така, много ще се радваммм
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юли 28, 2008, 10:25:09 »

Момичета, било е фалшива тревога  Tc Днес ме навестиха гостите... Тъкмо си мислех, че един тест с 2-те чертички ще бъде неповторим подарък за бъдещия татко по повод годишнината ни (18.08)... sad Здраве да е, оставаме за следващия месец...
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юли 28, 2008, 11:24:49 »

solecito , тихичко честито и от мен! При мен на денят, в който трябваше да ми дойде теста беше отрицателен, а два дни по-късно вече имах бледа чертичка, след още два дни - много по-наситена... Ще чакаме скоро да се похвалиш официално  give_rose

!summer , миличка няма страшно, може би другия месец, ще е вашият. Стискам палци скоро всички да се преместите в темичката за бъдещите майчета  good
« Последна редакция: юли 28, 2008, 11:27:36 от seny » Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юли 28, 2008, 18:00:59 »

summer, ще чакаме да се похвалиш другия месец  give_rose

на мен днес по принцип трябваше да ми дойде и бях решила да правя тест след 2 дни, ама.... пусто нетърпение, а и нали Presto са 2 теста в една опаковка.....  blush blush blush blush   та направих единия днес и пак се появи бледа втора чертичка, този път малко по-отчетлива  bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl goody goody hurrah hurrah bounce bounce
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: юли 28, 2008, 18:27:35 »

summer, следващия месец ще чакаме добрата новина girl_wink
 solecito -  тихичко честито give_rose give_rose give_rose
 Аз още не съм посетила лекаря, защото ако не се види, ще се тормозя напразно..
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: юли 28, 2008, 19:08:27 »

Елле спокойно мила, изчакай 10-15 дни закъснение и иди на коремен ехограф би трябвало да се види. smile Целувки на всички и стискам палци
« Последна редакция: юли 28, 2008, 22:18:54 от MMariana » Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: юли 29, 2008, 14:06:10 »

Момичета,
и аз се прехвърлям вече в тази темичка  Hide Hide2

Преди няколко дни ми свърши и сега започваме вече да работим с Димитър.
Ако стане този или другия месец, ще се радваме на едно майско бебе  Reading Дано, дано, дано! smile

Понеже не съм никак запозната, можете ли да ми кажете нещо повече за ову-тестовете. Кога и как се правят?  vivasvat

Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юли 29, 2008, 15:55:36 »

Момичета,
и аз се прехвърлям вече в тази темичка  Hide Hide2

Преди няколко дни ми свърши и сега започваме вече да работим с Димитър.
Ако стане този или другия месец, ще се радваме на едно майско бебе  Reading Дано, дано, дано! smile

Понеже не съм никак запозната, можете ли да ми кажете нещо повече за ову-тестовете. Кога и как се правят?  vivasvat

Дида,

Добре дошла в клуба! Bravo

Ами почти във всички тестове има упътване, зависи от дължината на цикъла ти. Ако е идеалният вариант 28 дни започваш от 11 ден на първия ден на менструацият. Сори ако съм  Offtopic

Приятни емоции и дано не се задържиш тук повеч от месец!!! good
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юли 29, 2008, 16:00:55 »

Здравейте и от ен smile миналата година по това време ме тресяха други предсватбени трески а сега вече ме е треснала друга треска-БЕБЕ. вече от 7 месецаправим опити с милото но без успех както някоя от ва бе казала по горе се чувствам като в черна дупка. и незнам как да избягам от  тази идея,колкото и да не искамда мисля затова все нестава. Вече се чудя какво да правим. а за тествете заовулация ги продават в комплект п 5 + тест з бременност, и в зависимост от отва колко ти е цикъла си правиш теста. На всяка опаковка си има табличка кога да се прави според цикъла. Желая успех на всички които се трудят и чакат така желания+++ резултат. На вече виделите го леки 9 месеца
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: юли 29, 2008, 18:27:18 »

Защо е необходимо да се ползват тестове за овулация още от първите месеци на опити ?????  За мен това е стресиращо организма и психиката действие и много от тук присъстващите момичета са на същото мнение, макар и неизказано във форума. Ако има месеци наред неуспехи тогава - ок, нека се помогне малко на природата, но иначе....... допълнителен стрес. Мое мнение.....
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #388 -: юли 29, 2008, 18:34:37 »

Здравейте и от ен smile миналата година по това време ме тресяха други предсватбени трески а сега вече ме е треснала друга треска-БЕБЕ. вече от 7 месецаправим опити с милото но без успех както някоя от ва бе казала по горе се чувствам като в черна дупка. и незнам как да избягам от  тази идея,колкото и да не искамда мисля затова все нестава. Вече се чудя какво да правим. а за тествете заовулация ги продават в комплект п 5 + тест з бременност, и в зависимост от отва колко ти е цикъла си правиш теста. На всяка опаковка си има табличка кога да се прави според цикъла. Желая успех на всички които се трудят и чакат така желания+++ резултат. На вече виделите го леки 9 месеца

Да ти кажа аз купих такива тестове не знам какви бяха но не се появи никаква чертичка дори и една и според мен си бяха фалшива история.Ина ти си права че е стрес за организма това с тестовете ,но ти си от щастливките който са забременяли сравнително скоро и не ти е било нужно ,но такива като нас който пробват  и не се получава 7-8 месеца си е стресираща ситуация,В живота не винаги можеш с лека ръка да махнеш и да кажеш бе няма нужда от стрес и притеснения.Да се надяваме скоро и нас да ни споходи твоето щастие  give_rose
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: юли 29, 2008, 18:41:02 »

Жужи, аз точно това имах предвид, когато има някакъв явен проблем и бебето не става съм с две ръце за изследвания и помощ във всякакъв вид, не ме разбирай погрешно. Но моят пост беше по-скоро в смисъл, че не е нужно от самото начало на бебеправенето да се ползват такива неща, тогава стреса е излишен.И ако още тогава се започне с тестове за ову и прочие къде остава любовта и резултата в чистия и вид-детето. Някак си ми идва като действие на живот и смърт, някаква мания такава, сега или никога. Това ми е цялата мисъл.
Права си, че съм от щастливките,при които е станало от раз почти и то стана точно поради този мой начин на мислене, че когато тогава , без да се вживявам излишно.Но ако не беше станало на 6-ти или 7-ми месец вече, разбира се че щях и аз да предприема мерки.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: