Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 10:30:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145630 пъти)

ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: май 26, 2008, 22:30:44 »

:PREGQ:момичета пред мен стои един голям вапрос.от два дни се опитва да ме боли корем,ама не ми идва,а по принцит като ме заболи ми идва след 2-3 часа ама с огромни болки,а сега нищо *crazy*незнам може вече и да си ваобразиявам :angry:днес не спрях да ходя по малка и голяма нужда-и тва ме учуди много,защото не ходя мн честичко :girlhide:за тест ми е раничко,само два дни закаснение blush
ами радинке какво да ти кажа, направи си тест
и аз бях с много предместруални болки и тъй като бях сигорна че не съм бременна пиех хапчета и то много силни само и само да не ме боли... как са ти гърдите, болят ли?
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: май 26, 2008, 22:37:17 »

ками знам че тук не му е мястото ,ама не мога да се стърпя.чЕСТИТО миличка пожелавам ти една много лека бременост и много много целувки от мен give_rose good girl_wink
а коклото до мен не ме болят гърдите,ама коремчето от време на вереме ме боли-по малко.май  ще се настройвам да ми идва cray
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: май 26, 2008, 22:40:09 »

Offtopic мен също ме болеше / та даже и след като видяхме бебо на скенера/ така че това не е критери, почакаи ден два и направи тест
Активен
Princesa
Ентусиаст
**
Публикации: 53

г-жа Трифонова

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: май 26, 2008, 23:23:47 »

Добре дошла отново!  Welcome Вече ни липсваше  blum
Не се притеснявай, защото повечето проблеми идват от психическата нагласа. Обичайте се с мъжа ти и не превръщайте бебето във фикс идея.. то знае кога да се появи и да ви изненада.
А доктора ти казвал ли е, че са възможни проблеми при зачеването?

Не, каза, че не би трябвало да е проблем зачеването. Евентуално износването, заради скъсената маточна шийка. А на последния преглед даже каза, че съм се възстановила невероятно добре! Та затова се опитвам да си мисля, че организмът ми си е изчаквал да се възстанови достатъчно...  crazy

Аз си ви четях и бях съпричасна и вас през цялото време, но не можех да пиша....
Голди, стискам ти палци, миличка!   pqz Теб си те помня от организациите по сватбата.
ками, честито!  Bravo Лека и безпроблемна бременност!
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: май 27, 2008, 05:16:48 »

Ками,честито,леки 9 месеца ти желая,
Радинка,според мен е време нза тест!Ще ти отчете,2-3 дни са достатъчни закъснение,на мен на 3-тия ден закъснение ми показа бледа ВТОРА ЧЕРТА,А СЕГА ЧАКАМ ОЩЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА СИ НАППРАВЯ ОЩЕ ЕДИН,да потвърди бременноста ми и ще ходя при доки на ехо,да видим какво ще каже.
Princesa ,дано нямаш проблеми миличка,и скоро видиш тъй желаните 2 чертички.
Успех на всички!!!!!!!! good
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: май 27, 2008, 10:00:21 »

Хайде и аз да се пресъединя към вас.Нашата сватба тепърва предстой, но ние си решихме да си пробваме за бебе още преди да се оженим.И така от два месеца.Не мога да кажа, че ми е идея фикс, просто ако стане стане, ако ли не следващия път и така.Късмет на всички бебеправещи от мен  smile
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: май 27, 2008, 10:14:27 »

Hrisig, още ли не си направила тестче ,да ни зарадваш и ти. smile
princesa, magi_st добре дошли в клуба и скоро да се радва те на положителни резултати.
Стискам палци на всички момичета.
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: май 27, 2008, 14:46:04 »

Ками, Хриси-честито момичета и аз знам, че не му е мястото тук, ама не мога да се стърпя.
magi_st добре дошла и дано скоро видите  PREGQ
princesa, щом докторът е казал, че няма да е проблем зачеването стискам палци good . Само не се притеснявай миличка обичайте се и бебчо ще дойде .

А аз оставам пак тук cray . Лелката дойде пак със закъснение. Преди ми идваше като по часовник, а от както започнахме опитите за бебче всеки месец ми закъснява и аз все със фалшиви надежди crazy . А бях убедена, че този път ще ме подмине. Много ми стана криво  cray и реших вече да не се настройвам така.
Активен
Nelkata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: май 27, 2008, 15:29:13 »

Seny, зная как се чувстваш и аз така бях миналия месец с закъснение и тъкмо бях започнала да си мисля ,че е станало и взе че ми дойде. Но горе главата ,не се разтроивай .
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: май 27, 2008, 18:54:59 »

И аз съм тук...отново...и този месец пак не е станал бебчо...
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: май 27, 2008, 20:19:33 »

Здравейте, момичета  smile Аз днес бях на лекар.... каза, че почти всичко е нормално, взе ми цитонамазка и ми каза, че имам овулаторна кистичка на яйчника, която би трябвало да изчезне със следващия ми цикъл. Ако не изчезне, ще трябва да пия един месец противозачатъчни, за да я "предизвикаме", както каза доки. Та се разбрахме, като ми мине цикъла да отида пак на преглед, тъкмо ще са готови резултатите от цитонамазката  smile
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: май 30, 2008, 05:12:40 »

утре,ми е деня за последния тест,който да потвърди бременноста ми и си записвам час за преглед,дано втората черта вече да се е изяснила,и всичко да е нормално,иначе гърдите ще ми се пръснат,така са се поддули и ме болят,гаденето е от време на време ,но болките в кореме направо ме съсипват дали са нормални?Говорих са майка ми ,и тя искаше още вчера да ходим на лекар ,но и казах че е по добре да изчакаме,с третия тест,и тогава да записваме час.Незнам дали ще се види нещо на ехографа.Датата за цикъла ми беше 21.05,а днес вече е 30.05.,Дано се види др.седмица.,и всичко са е наред с нас.
Нелка ,какво стана,прави ли тест нали чакаше лелката?Дано не идва тая пуштина.
Марианка,не се отчайвай,ще стане бебо.Другия месец пробвай с тестове за ову,на мен ми помогнаха много.
Успех на всички и ми стискайте палци,че много ме е стах ,дано всичко е ок.
Активен
Nelkata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: май 30, 2008, 08:58:30 »

Hrisig, стискам ти палци и на краката всичко да е наред. На мен попринцип трябваше да ми дойде вчера , няма я ,което малко ме обнадеждава . Ще видим , дано въобще да не идва.
Активен
gingerina
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: май 30, 2008, 09:24:19 »

Здравейте момичета,
да се включа и аз официално към този клуб smile. Първо искам да честитя на Ками и Hrisig, лека бременност и на двете smile.
Ние не бяхме много сериозни този месец, по-точно поизбегнахме дните около овулацията, но въпреки всичко наивно си се надявах на чудо и имах два дни в които си се чувствах бременна и щастлива и мисля, че придобих нужната ми смелост. На всичкото отгоре и колеги и приятели всички  подхвърлят закачки за забременяване. От този месец смело напред lol).
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: май 30, 2008, 19:05:34 »

момичета,направих си и третия тест,с който да се уверя че съм бременна,ами даде две много хубави ярки черти,за което много се радвам.Ще си запиша час за преглед другата седмица,за да се потвърди.Дано всичко е нормално,така се моля.
Нели,дано не идва тая гостенка,стискам ти палци,и вярвам в това,и на мен трябваше ама не дойде и айде на 3-тия ден си направих тест,който показа бледа втора чертичка.
Благодаря ви момичета че сте с мен,обичам ви,и няма да спра да пиша при вас.Вярвайте че щастието ще дойде и при вас.
« Последна редакция: май 30, 2008, 19:09:59 от hrisig » Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: