Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 23:17:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите :) - 3 част  (Прочетена 145439 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #60 -: април 28, 2008, 18:35:52 »

dani81 миличка другия месец ще стане  heart
Nelkata изчаках още 2 дни и ако не ти дойде пак си направи тест- може да не е отчел поради все още ниски стойности на хормона  Girl_hide
vesi1983 много се радвам че всичко при теб вече е наред и дано бързо бързо да си направите едно бебоченце  heart heart heart
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 29, 2008, 13:26:55 »

Веселушко,още не ми е дошло и аз така мисля ,ще изчакам и утре,ако го няма още ще си направя още един тест. Незная до колко е възможно да ми е показал грешен резултат,но дано.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 29, 2008, 13:31:37 »

Най-точни резултати ще получиш сутрин на гладно още с първата урина, тъй като количеството на хормона не е разредено. А и си е строго индивидуално какви количества се отделят при всяка жена.
Активен
hrisi_g82
Новак
*
Публикации: 10

Хриси Григорова

« Отговор #63 -: април 29, 2008, 19:24:41 »

Нели,дано първия тест ти е показал грешка.Стискам ти палци да не ти идва,айде ,дано,дано good good *THUMBS*Ако и утре не е дошла с първата урина прави тест.Успех.
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 30, 2008, 15:51:58 »

Нели, какво стана мила!?!?!?!? Дойдоха ли ти гостите или още ги чакаш?!?!?! Ако ги чакаш направо в аптеката и прави нов тест! Аз първия положителен резултат го видях на втория ден от закъснението вечерта, така че стискаме палци всечко да е наред и ти пожелавам от все сърце  PREGQ PREGQ PREGQ
Активен
hrisi_g82
Новак
*

Хриси Григорова

« Отговор #65 -: април 30, 2008, 20:05:40 »

Нели,как си ,имали новини.Пиши прави ли тест.Дано тая гъдина лелката не те е навестила.ПИши,Че те мисля.......Късмет мила good
Активен
Nelkata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 02, 2008, 08:22:01 »

Милички, вчера гадината ме навести. cray cray cray Нямах нет и затова ви пиша чак сега.Днес съм по-добре,но вчера толкоз гадно ми стана.Вче почвам малко да се отчайвам и да си задавам въпроса- ''Защо не става?''
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 02, 2008, 10:24:14 »

Милички, вчера гадината ме навести. cray cray cray Нямах нет и затова ви пиша чак сега.Днес съм по-добре,но вчера толкоз гадно ми стана.Вче почвам малко да се отчайвам и да си задавам въпроса- ''Защо не става?''
Колко време се пробвате, че вече и такива черни мисли ти идват на главата?
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #68 -: май 02, 2008, 10:39:02 »

Nelkata съжалявам мила  kiss Наистина от колко време пробвате- а ако много се притесняваш може да отидеш на преглед при гинеколога си за твое успокоение good
На мен също вчера ми дойде с пълна сила и така ме боля корема  angry
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 02, 2008, 10:55:06 »

Ей момичета много съжалявам, но не се отчайвайте  give_rose
Когато очаквате най-малко, тогава бебчо ще стане  good
Nelkata, ако смяташ че е възможно да има някакав проблем, ОК иди на лекар, но няма смисъл да си мислиш че има нещо само защото бебчо не се получава?!
Активен
Nelkata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 02, 2008, 18:47:51 »

Вече 6 месеца не става,не че е толкоз много ,но не е и малко. Пък и чакането всеки месец вече толкоз много ми е дотегнало.То когато го искаш силно няма как да не го очакваш. Не се страхувам ,че има причина (здравословна ) да не става,но започват да се прокрадват и такива мисли в главата ми.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: май 02, 2008, 20:11:54 »

Нелката, по добре се успокой иначе по трудно ще стане, ако само за това мислиш! И при нас не става 2ри месец , но се надявам скоро да стане  good  Не губи кураж , спри да се притесняваш и ще стане  Wink Успех на всички !!!
Активен
hrisi_g82
Новак
*

Хриси Григорова

« Отговор #72 -: май 03, 2008, 15:39:18 »

Нели,съжалявам, но едва ли ще ти помогнат нашите съчувствия......При нас е същата ситуация,но не губим надежда,Ние от януари правим същински опити ,и дано скоро да стане,че и аз като теб все като ми дойде лелището изпадам в депресия и се  почват черните мисли-Ама защо идва сега,да не би да има ня'къв проблем и така.....,Трябва да се успокоим и да се надяваме че ще стане всичко.
Пожелавам успех на всички ви.... good
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 05, 2008, 10:51:20 »

Здравейте, сладурки!
На шега, на майтап и аз се озовах в този клуб...просто стана малък гаф и решихме, че така и така не сме се пазили, поне да затвърдим започнатото blush blush blush
Но ако знаете какъв страх изпитавам...малко егоистично звучи, но...
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #74 -: май 05, 2008, 11:03:21 »

Valentinka,пожелавам ти да не се задържиш дълго в този клуб.Какво по-хубаво нещо от това да се радвате на малък бебешок.А ако плановете ви засега не включват  stork-gurl stork-boy pqz, то когато дойде момента  -да стане бързо .Успех! give_rose give_rose give_rose
 На останалите момичета също желая успех и скоро всички да се преместим в другите темички! blum blum blum
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: