Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 15:01:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 152561 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юни 30, 2008, 17:56:50 »

Ели по принцип церемониите на двора на Санк Петрбург са много хубави, обаче пролетта и есента, защото лятото си е просто басейн, пълно е голи тела, музика и сещаш се. Обаче самия ритуал може да стане и вътре в самия ресторант, правят го за зимни сватби знам със сигурност, а ресторанта е токова голям, че няма проблеми ище е много хубаво.
Мариянка, много добре сте го измислили с тази зала, ние също ако вали ще сме в долната зала на Резиденцията.
майка ми ще ходи сега на сватба в РЕзиденцията и съм я натоварила с куп задчи да гледа, та ако има фалове ние да ги избегнем.
иначе ние с подготовката сме до никъде точно, обаче съм и много заета и полудявам направо, ама то май и при другите е така. Малко много неща наведнъж ми се случват: изпити, смяна на работата, основен ремонт и избиране на мебели и подготовката за сватбата,която май на последно място отива, даже поканите дето ги направих преди месец не съм раздала, само 3-4 съм дала, ужас
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юни 30, 2008, 18:03:24 »

Относно Санк Петербург . Миналата седмица бяхме там и кошмара беше пълен . Изнесения ритуал трябваше да бъде вън . При което се подредиха арки стойки маса за обредничката колони техника на дж и накрая чашите със шампанско . Плажа беше препълнен и единственното което направиха от р-та е махнат около 15 шизлонга за да освободят място за ритуала. В крайна сметка накрая за 10 мин трябваше всичко това да влезе вътре и налятите вече 120 чаши със шампанско също . Стана нещо страшно а булката милата плачеше и незнаеше къде се намира. Защото не е разбрала че плажа ще е пълен и ще работи вечерта  19ч.  .  Така беше отвън .

* 350000 [800x600].jpg (47.03 KB, 800x600 - видяно 341 пъти.)
« Последна редакция: юни 30, 2008, 18:07:35 от nasi » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юни 30, 2008, 18:04:53 »

А така отвътре .

* 000007.jpg (47.05 KB, 800x600 - видяно 351 пъти.)
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: юни 30, 2008, 18:08:48 »

Благодаря ви на всички за мненията!  give_rose Това е ужас, направо. Ами аз няма да имам ритуал, само посрещането на гостите с шампанско си мислех дали да не е там, но направо се хващам за главата като ви слушам. С никакви басейни няма да се занимавам - вътре, на хладнично, пък който иска вън да се разходи, това си е друго.
olgichka, мерси много, ще пратя майка по Отец Паисий тогава да пита.
Руми, бъди силна, ще се оправиш с всичко, ще видиш. Пожелавам ти успех с новите начинание, дано да ти хубава новата работа, да се похвалиш! Успех на изпитите също, че и те са много важни. Какво стана с роклята ти? Реши ли къде ще я шиеш?

Наси, благодаря за нагледния материал  give_rose
А, момичета, исках да питам дали знаете, специално за Санкт Петербург, ние ще имаме дъжд от балони за първия танц и това ще бъдат единствените балони в залата, аз не харесвам балони, ама хич. Та исках да питам, какво става с тези балони като паднат? Някой прибира ли ги след първия танц, пука ли ги  pleasantry, защото аз не съм сигурна, че искам да ми се мотат...
« Последна редакция: юни 30, 2008, 18:19:44 от ellie_bellie » Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #379 -: юни 30, 2008, 18:26:45 »

ellie-bellie веднага ще ти отговоря, моя мъж е присъствал на сватба в Санкт петерберг, но не като гост, а служебно, и беше възхитен от тези балони, които пускат върху младоженците.и тъй като и ние имахме нещо подобно на сватбата и аз също имах тези упасения като теб какво ще ги правят тези балони, споделям ти от опит, че точно след 1 час няма да ги има, особено ако има повечко дечица на сватбата ти. На нашата само нашия син се справи с 90% от балоните за няма и час, така че не се притеснявай, няма да оцелеят дълго girl_wink
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юни 30, 2008, 18:53:20 »

Само като инфо. Това е балонен дъжд за първия танц и го правят само 101 балона във Санк Петербург. Цената му е от 150 до 250 лв . Зависи колко и какви балони искате .
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юни 30, 2008, 19:08:41 »

illina, защо ще я биеш? какво те ядоса?

п.с. - ех как се радвам, че бях полезна като изказах лично впечатление, което явно се споделя и от доста други момичета;
музиката обаче хората я спряха, ние бяхме на бара, звънна телефона  и момчето се провикна да се спре музиката.
а после как ързо преметиха арката, масата, огражденията .... гостите на сватбата още не се бяха изнизали милите...
пък за 1-ви танц там не дават ли римски свещи?
nasi??? - ти сигурно знаеш....
« Последна редакция: юли 07, 2008, 23:44:19 от maria_lakova » Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: юни 30, 2008, 22:18:49 »

Руми, бъди силна, ще се оправиш с всичко, ще видиш. Пожелавам ти успех с новите начинание, дано да ти хубава новата работа, да се похвалиш! Успех на изпитите също, че и те са много важни. Какво стана с роклята ти? Реши ли къде ще я шиеш?

[
ели много ти благодаря мила, както винаги си невероятно мила.
аз все още не съм поръчала роклята, тъкмо бях тръгнала преди 10 дни и майка ми каза рано е още, моят любим същ, можело да отслабна да напълнеяи тем подобни и аз както бях тръгнала с сутиена и обувките натоварени в колата и напартвих пак поредния 6 часов маратон на асеновгради нищо, а една моя приятелка беше с мен , аз я водих като по-веща и тя още в първия магазин първта рокля която мери я хареса и тия дни си я е поръчала, какво да кажа, не знам, аз ли съм крива че нищо не харесвам ,просто не мога да кажа, капризна ли съм, като добавим и зодия Везни и картинката е пълна.
относно балонния дъжд-това е страхотно и много хубави снимки стават, при нас поради обема на ресторанта е зиключено но в ленинград го правят и е много хубаво и романтично
« Последна редакция: юли 01, 2008, 08:33:26 от roumyana » Активен
bobby
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: юли 01, 2008, 08:22:43 »

момичета„преди около месец брат ми се жени в санкт петербург и имаше балонен дъжд.На 10-тата минута балоните бяха спукани от децата/бяха взели вилици и с тях бързичко се справиха/„но после стана страшно-никой не измете спуканите балони и хората започнаха да се пързалят по тях„да залитат и добре че никой не падна.Така че ако и вие имате такъв дъжд по добре се разберете предварително след като балоните са спукат някой де мине и да почсти/аз лично това ще го уточня/.
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #384 -: юли 01, 2008, 09:10:15 »

roumyana не си капризна, аз бях на същото положение след множеството обиколки в асеновград. Просто това имат-това предлагат, масово са напускали тортените рокли, незнам защо, може би това най-много се харесва на булките. Лично аз не ги предпочитах, единствено в Соня стил и Сияна имаше нещо по-различно. Успех мила във всичките ти начинания и един съвет-не отлагай роклята, да си нямаш ядове като мен! Wink
Активен
ilina
Любопитен
*
Публикации: 39

Be Best Bride

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юли 01, 2008, 10:46:29 »

illina,

защо ще я биеш?

какво те ядоса?

защото преди 2 седмици и звъннах да попитам просто информативно за някои неща и казвам,че просто събирам информация,понеже моя случай е много сложен и как протича разговора:Тя:Кога мислите да е сватбата?Аз:Догодина.Тя:хахахаххаха догодина е много време,може да няма и сватба...
При което аз полудях,нито ме беше изслушаля да й обясня,защо звъня от рано,нито нищо,пък и какво право има да говори така...
Сега нямам време да се занимавам с нея,но освободя ли се...  beating  beating  beating
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юли 01, 2008, 10:51:39 »

защото преди 2 седмици и звъннах да попитам просто информативно за някои неща и казвам,че просто събирам информация,понеже моя случай е много сложен и как протича разговора:Тя:Кога мислите да е сватбата?Аз:Догодина.Тя:хахахаххаха догодина е много време,може да няма и сватба...
При което аз полудях,нито ме беше изслушаля да й обясня,защо звъня от рано,нито нищо,пък и какво право има да говори така...
Сега нямам време да се занимавам с нея,но освободя ли се...  beating  beating  beating

Това е много неприятно. Как може така да ти говори?!  crazy Макар че ние резервирахме този ресторант август миналата година за август тази година и тя нямаше против изобщо. Даже ни поздрави че толкова рано сме започнали с подготовката. Шантава работа, явно на всеки говори различно...
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: юли 01, 2008, 10:53:56 »

ми и аз знам, че за да се омъжиш в нейния р-нт трьбвя 1 год предварително
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юли 01, 2008, 11:13:37 »

Милениум мила какви ядове си имала, роклята ти е превъзходна наистина, даже се позамислих и за моя модел,който съм избрала дали да не го попроменя след акто гледах твоята рокля, много е изчистена и същевременно не е проста, абе мн е хубава
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #389 -: юли 01, 2008, 12:00:50 »

Ами Руми аз започнах да шия рокля в Асеновград, но впоследствие си купих готова от Mtyler, за тези ядове споменавам, иначе като цяло роклята ми беше страшно семпла и изчистена, аз си падам по такива неща Wink
 А що се отнася до джия бийч, все пак ресторанта не е на Жечка, но тя се държи като собственичка, доста елементарна жена е, така че не ме учудват изобщо тези коментари
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: