Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 18:00:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 2 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част (Прочетена 152824 пъти)
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 2 част
«
Отговор #180 -:
май 23, 2008, 15:07:58 »
miminka честито миличка! Пожелавам ви да сте много щастливи!
Ани, честито за халките. Много са красиви, аз вече те поздравих де, но и тук да си кажа
Ели, хубаво да си починеш, сигурна съм че имаш нужда покрай работата и подготовката за сватбата
За срещата, аз лично не знам кога ще мога, защото тази събота сме на сватба, през деня ще поръчваме халките(живот и здраве). Другия уикенд пак ще си идваме до Пловдив да гледаме за рокля и Даниел ще ходи при шивача на баща ми да види за костюм. И после се захващам по сериозно с подготовката, че то ще мине сватбата аз нищо не съм свършила
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #181 -:
май 24, 2008, 16:57:11 »
здравейте момичета, отдавна не се бях включвала и сега като сядам и какво да видя.... имали сме си рожденничка
misskapriss
на патерици, да си жива и здрава и вечно обичана! А на някои вече са им минали сватбата,
miminka
честито и на теб! Много дълъг и щастлив семеен живот ви желая!!! А иначе мен вече зпочва да ме тресе треската, рокля още нямам, чакам я тези дни, следователно нямам и було, аксесоари, чанти -нищо, а 14.06 си наближава с пълна сила!!!
Ангел на 01.06 заминава за една седмица и до края на май трябва да сме приключили с основните неща, юни си го оставяме за посрещане на гостите ни
Като пристигне рокличката ще ви я покажа, айде чао засега от мен
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #182 -:
май 25, 2008, 11:34:04 »
Вчера обикалях вече за рокли, започнах от Асеновград, аз бях ходила веднъж вече ама викам я пак за всеки случай, ами в крайна сметка не се спрях на нищо конкретно, само разбрах горе долу каква линия искам, и най - вероятно ще шия но тук в Пд.
Инъче впечатленията ми са че в салон Александра имаха най интересни модели с по различни платове и дантели, но повечето рокли за принцески модели, а аз в крайна сметка не се спрях на такъв вид.
Ако има нещо друго ще разправям.
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #183 -:
май 25, 2008, 12:23:04 »
Здравейте момичета,
както бях писала писала и по - рано харесала съм си рокля - модел на Fede.
Даже ходих до София да я видя и премеря. Наистина много ми хареса как ми стои, но цената определено не ме остроива
Сега в Асеновград ще ми я шият по същия модел
Надявам се да стане добре. Поне знам че моделът ми стои добре и се харесвам
А от Асеновград изобщо не съм очарована. Даже не можах да харесам рокля, която да премеря!!! Сигурно защото няма много без обръчи, очахвах мнохо повече от там
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #184 -:
май 25, 2008, 14:33:48 »
Mila_ на кой модел си се спряла имаш ли го на снимка, аз пък се спрях на Диметриус, даже се учудих от себе си но просто няколко моделами харесаха, аз също искам без обръчи, мерих и такива с обръчи обаче.... аз съм дребничка и направо изглеждам... абе има многокрасиви модели но не са за мен това си е. И аз се надявам да ми я ушият добре, ти къде по точно си дала да ти я шият в Асеновград и колко ти казаха че ще струва горе долу твоя модел.
Активен
miminka
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #185 -:
май 25, 2008, 16:49:53 »
здравейте,аз много лесно си избрах модел,е не беше толкова лесно,защото каквото облека все ми харесваше,роклите си ги избирах в асеновград,след цял ден мерене и гледане,толкова бях изморена,влезнах в един магазин облякох първата рокля която ми хареса и след като се погледнах в огледалото реших че това е роклята за мен,и наистина всички гости харесаха страшно много роклята,бях като принцеса,беше с два обръча,две части,с преливащо бюстие,тоест не си личи че роклята е от две части,самата дантела преминава към полата и се сливат,роклята изглежда като цяла,незнам дали ме разбрахте,но модела беше страхотен,и не съм съгласна че в асеновград няма хубави рокли:)доста неща научих като ходих по магазините,и то е че в софия купуват роклите от производителите и там ги продават над 1000 лева,и нали си е в софия,всеки мисли че щом е скъпо значи е хубаво,а то е купено от асеновград,това знам това ви казвам,дано съм ви полезна
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #186 -:
май 25, 2008, 17:06:42 »
ani4ka1710 халките са много хубави и стилни, браво!
Дафни много бих се радвала да се видим, но събота и неделя съм на лекции по цял ден.
За роклите какво да ви кажа, бях в София, защото много исках да си купя от вносните рокли, в София естествено беше ужасно, много го мразя този град. В Арети-на Деметриус роклите, въпреки че се обадих по телефона да питам има ли големи номера и ми казаха ДА има, като отидах се оказа, че най-големият е 8 номер. в Шуши роклите бяха малко по-скъпи от колкото мога да си позволя-3000 и нагоре. В Романтика ми предложиха да ми шият ппо модели на Мори лий Еди к и др, но ми се вижда малко безсмислено да шия в София. Най-впечатлена бях от MTyler , много любезна жена, всички рокли бяха уникални, наистина и цените са съвсем нормални-1500 около.
обаче нямаше рокля мой номер и мога да поръчам, ще дойде обаче седмица преди сватбата и това малко ме притеснява и другото ,,което ме притеснява е че е напулно възмоно да не ми стои добре и сега се чудя и колебая какво да права.
milenium80, Mila_ вашите рокли къде ги шиете? мисля да ида до Асеновград втори път дано видя светлинка в тунела:)
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #187 -:
май 25, 2008, 19:33:46 »
roumyana аз си поръчах роклята от M tyler имам я в галерията. Не искам да коментирам изобщо за Асеновград и изобщо за шиенето на рокл по модел, само ще ти споделя че започнах да шия рокля в Асенвград, но...., сега ще съм с роклята от M Tyler. Искрено ви съветвам момичета да си потърсите първо готови модели, а шиенето го оставете за последен вариант, опарих се и ви казвам, че роклите, харесани от маркови бутици и чужди дизайнери няма как да станат тук
Успех
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #188 -:
май 25, 2008, 19:58:16 »
Wow,
milenium80
, страхотен избор! Браво! С нетърпение чакам да те видя в тази рокля!!!
Руми, сега нещо ми дойде на акъла, незнам колко е постижимо от твоя гледна точка, обаче много дизайнери имат магазини в Гърция (да не кажа дори страшно много), все трябва да има някъде по-близо до българската граница, например в Драма има магазин на Маги Сотеро, в Солун на Mori Lee. Там ми се струва, че е по-голяма вероятността да има по-големи номера. А пък номер 8 изобщо не е голям номер, тези хора наред ли са?!?!?! Тук за голям номер се счита 14-16 и нагоре. Моята рокля е 8 и беше най-малкия размер за пробване в магазина! Но аз какво ли се чудя, де, в България момичетата са като солетки, а тук е другата крайност.... Както и да е, незнам дали помогнах с идея, ако имаш познати гърци да ти помогнат, също е вариант, защото съм чувала, че те се пазарят доста.... Айде спирам с глупостите
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #189 -:
май 25, 2008, 20:08:05 »
Изглежда шиенето по модел е много индивидуално!!!Има момичета, които са много доволни и роклите им са станали точно както са ги искали, а и най- вече зависи от шивача!!! Аз много много не се притеснявам, защото модела не ми се вижда много сложен, а и дизаинерката се оказа позната на майката на милото
ani4ka1710
сега не се сешащам как точно се казжаше ателието, като разбера ще ти пища и каква цена са ми предложили. Много съжалявам че не мога да ви покажа модела, но в сайта не се вижда добре.
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #190 -:
май 25, 2008, 20:11:52 »
ellie_bellie благодаря ти
Определено като я сложих почуствах че това е роклята. Мерих и доста пищни, с дантели, с камъни, но ми стояха ужасно. В смисъл че аз съм с доста детска физиономия и представете си ме в една огромна рокля с френска дантела, множество камъни и огромен шлейф
Моята рокля си ми пасна от раз- и като визия и като усещане, семпло и изчистено, аз затова толкова ти харесах роклята ellie_bellie
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #191 -:
май 26, 2008, 05:37:10 »
milenium80
, а тази няма ли шлейф?
За дантелите, камъните и т.н. съм съгласна, но шлейфът подхожда на всеки, много по-тържествено е да си с него по време на церемонията и след това се прибира и изобщо не си личи...
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #192 -:
май 26, 2008, 09:42:02 »
milenium80 напълно съм съгласна с теб за мен магазин номер 1 е M tyler всички рокли са уникални и са евтини, по смплите рокли в магазина бяха по 900 лева. Проблемът е че не знам дали ще ми стане роклята и колко корекции ще трябва да се правят, защото пък в магазина на Ронмантика ми казаха че на готовите рокли могат да се правят само много малки корекции и че се разваляли. А мен бюста ми е един номер по голям от талията , и 2 номера по- голям от ханша, и ако не ми стои добре, ако не се харесам, не знам наистина, имам още 2-3 дни да помисля. Ако имаше моделите които искам да ги пробвам не бих се замислила и секундаи 2000 лева бих дала. не знам.
ellie_bellie не знам за гърция, моиже да пиша и-мейл първо щото пък дасе разкарвам само не върви, ама май на Мори Лии роклите са към 3000,което ми е малко множко
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #193 -:
май 26, 2008, 16:34:22 »
ellie_bellie роклята ми има шлейф и ще бъде пуснат на официалните части. Наистина е много красиво, но като цяло роклята ми е семпла и небрежно нагъната, точно като за мен :PУтре отивам да си я взема, пристигнала е и съм много щастлива!!!
roumyana наистина е рисковано да поръчаш така рокля, съгласна съм с теб. Нямаше ли изобщо номер като за теб, макар и от друг модел, поне да се видиш как ти стои?
Активен
milenium80
Сватбар
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #194 -:
май 26, 2008, 16:42:28 »
ох roumyana ти така изчерпателно си обеснила за номерата, ама кой да прочете внимателно... :)Съжалявам наистина, иначе и аз ходих в Романтика и мерих рокли на mori lee и eddy k, но точно те се оказаха прекалено пищни за мен
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...