Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:30:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог  (Прочетена 405743 пъти)

fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #300 -: юни 29, 2011, 11:38:36 »

Минавам по същество, по темата. От години живея в чужбина, моя не иска да ги направим тук изследванията, тъй като семейният лекар трябва да ни насочи, а за това трябва да знае какъв е проблема, а знаете колко им е трудно на мъжете когато се стигне до изследвания, но се съгласи да ги направим в България , незнам клиники и специалисти в България където могат да се направят прословутите изследвания, за това се позаинтересувах от интернет за да намеря най доброто, много ценя мненията на хората, а не на рекламата, защото няма по добра реклама от доволен пациент. 
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #301 -: юни 29, 2011, 13:15:53 »

ще видим за кои изследвания аз пасвам, за цветна снимка май току що изпуснах периода, току що ми дойде 2 дни предварително, а на 11 си пътуваме, снимката доколкото знам се прави 5-6 дни след цикала и преди овулация, ще трябва да пресмятам пак дните. Незнам но май се отделих от темата, но нещата са свързани, гинеколог, изследвания
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юни 29, 2011, 13:54:15 »

В Щерев ще стане най-бързо, там не се чака за лекари, но доктор не мога да препоръчам там.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юни 29, 2011, 14:23:21 »

И аз бих препоръчала Щерев и по-специално д-р Коновалова. Успех!
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #304 -: юни 29, 2011, 14:31:18 »

Благодаря Маги, но това В Щерев, клиника ли е, радвам се че стават бързо нещата, за някои други клиники, сеща ли се някой или вие Маги, прочетох на предната страница за една докторка, записах си я в листата и нея, после ще званя и ще разпитвам докато някой блесне, ако някой знае по добър метод за избор отворена сам да го чуя (прочета)
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юни 29, 2011, 14:49:42 »

Щерев е клиника по репродуктивна медицина.Записваш си час за доктор от клиниката отиваш в деня и часа когато ти е записано и се срещате.Тя ще ти каже как ще започнете с изследванията.Честно казано 3 седмици са много малко време и няма да имате голям успех.За хормони при жените се чака началото на цикъла 3-5 ден, след това ЦС е няколко дни след края на цикъла, има си и други особенности.НАй-лесно е с мъжа, 3-5 дни въздържание и прави СГ.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 29, 2011, 15:01:57 »

Аз см ходила при Коновалова, за това я и препоръчвам. Имай предвид че и за нея се чака, поне 2-3 седмици. Ако решиш да отидеш при нея се запиши от по-рано.

Маги е много права, че 3 седмици са малко време и няма да можете да направите абсолютно всичко, но каквото и да успеете пак е по-добре от нищо.

Относно избора, аз не те съветвам да се занимаваш с обикновени лекари. Потърси помощ в Клиника за репродуктивно здраве, каквато е тази на Щерев. Другото за мен е загуба на време. Друга възможност е е Стаменов, но за него се чака година напред, а други лекари в неговата клиника не мога да препоръчам. Изобщо не съм наясно каква е ситуацията там... Така че давай смело с клиника Щерев и Коновалова и не го мисли повече. За мъжа ти си има и уролог, който също е много добър.
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #307 -: юни 29, 2011, 15:39:40 »

Първо си помислих това шега ли е, тай като болницата работи с гореспоменатия сайт, от който ми се взриви нервната система вчера, но като я разгледах болницата, не е лоша идея, изглежда че е много добра, а и можеш да задаваш директно въпроси на вапросният доктор Щерев от БГ мама, той предполагам ще ми разясни нещата по добре, интересно за хормоналните не бях видяла че има също срок.                         
вярно е за мъжете, само 5 дни въздържание и са готови за 5 мин, а са толкова трудни за убеждаване, като че ли ги водиш на заколение.                                                           
 Ако успеем да се разберем предварително какво ще правим и на уречената дата да се действа, може би ще успея поне за цветната снимка и други изследвания, както каза дори да не е всичко, то поне нещо.
Точно за това се занимавам да тарся Капризче, защото искам добър доктор, добра клиника.
Приемам вашия съвет и д-р Коновалова и спирам издирването, ще се съсредоточа кам тази болница Щерев.
Дано да сам направила правилен избор. 
благодаря и късмет на всички
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юни 29, 2011, 15:44:21 »

Ами аз съм доволна от нея и като чисто човешко отношение и като лекар. Дано и на теб ти допадне. Не препоръчвам друг лекар, защото нямам опит, но който и да избереш от Щерев мисля че избора ще е добър. Поне така съм чувала.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юни 29, 2011, 16:01:04 »

Мила Фиби, въпросния сайт от който ти се е взривила нервната система помага на страшно много двойки с репродуктивни проблеми.Това което аз виждам при теб е едно огромно объркване.Ти не знаеш от къде да тръгнеш, какво да търсиш и т.н. Щерев не отговаря лично на въпроси в БГ мамата, отговаря някой от лекарите в клиниката, за да се стигне до него или трябва да имаш връзки или да си много заплетен случай.Клиники в София има много, д-р Владимиров е вариянт също, например.Всички клиники по репродуктивна медицина рекламират с гореспоменатия сайт, и ако се зачетеш в него без нерви и с точни въпроси, мисля че ще откриеш това което ти трябва.А да са трити мнения специално заради теб от там е меко казано смешно.Както и да е.Ако имаш още въпроси пиши на лични можем да ти помогнем, тук наспамихме достатъчно темата.
Апропо в дясно имаш едно моливче за редактиране на постовете.То е за да не пускаш н на брой постове един след друг, а да допълваш предния като си се сетила нещо.
Благодаря.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юни 29, 2011, 21:37:42 »

На всички жени и момичета от Пловдив,бих препоръчала горещо д-р Ангел Карагьозов,страхотен човек и лекар  good
Активен
maria_panairova
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #311 -: август 04, 2011, 13:00:51 »

Нямам навика да ходя на гинеколог но вече ще ми се наложи тъй като вчера разбрах че очакваме  бебе.Ако може да ми препоръчате някой добър ще съм ви много благодарна.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: август 04, 2011, 13:09:53 »

Ами предполагам, че е добра идея първо да кажеш в кой град си, квартал също, тъй като все пак локацията има значение.  Wink
Активен
maria_panairova
Любопитен
*

« Отговор #313 -: август 04, 2011, 14:29:56 »

От София съм.Кварталът няма значение стига човека да си разбира от работата
Активен
maria_panairova
Любопитен
*

« Отговор #314 -: август 22, 2011, 16:12:56 »

А за д-р Пламен Димов, акушер-гинеколог, II градска обединена болница, Д-р Анатолий Дуковски, акушер-гинеколог  някой може ли да каже нещо за тях?
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: