Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:51:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог  (Прочетена 407409 пъти)

svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 17, 2010, 15:00:24 »

grahovaprincesa, напълно те разбирам - аз бях така с моя лекар, който на всичкото отгоре беше в часна клиника и много пари отиваха при него, а ако не намирах сама начин да си помогна той нямаше да го направи- и по време на целия преглед само пишеше на компютъра и не ми казваше нищо. Не се разтройвай - ще намериш своя лекар  give_rose Аз от 2 седмици никъде не съм ходила, но за утре имам час най - после - дано се окаже добър (в Младост е обаче и май ще ти е далечко). Миналата седмица пробвах в поликлиниката в моя квартал и там генеколожката почти ме изгони от кабинета, понеже и били свършили талоните за преглед до април и не приемала... Късмет ти желая и спокойствие - не си струва да се ядосваш заради тях!
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: април 22, 2010, 10:36:03 »

Странно защо тази темичка някак си бяга в дъното, като се има предвид множеството "експерти". Една моя много мъдра позната ми е казвала, че гинеколог не се препоръчва, а трябва да се усети от всеки, но аз ще си позволя да препоръчам не един а цели два...Първо за д-р Гагова...ако не беше тя, едва ли щях да докарам бременноста си до тук. За първите два месеца ме е гледала през две седмици...вярно е че съм си плащала (на касата на Шейново), но не съжалявам за тези 250 лева (заедно с БХС и 4Д), които съм дала, защото благодарение на нея хванахме бебчо в началото на започващ аборт и ми помогна. После да похваля и самата клиника Шейново, където в патологията работят страхотни професионалисти, които ни наблюдаваха денонощно, а не ни приемаха само да им са пълни леглата.  И накрая, тъй-като д-р Гагова не води ЖК, ми се наложи да се запиша на ЖК и така открих д-р Пламен Миков...едва ли има много доктори които да наричат бебчето ви "дай да видя малкия сладур", "ох какво  ми е бонбонче" и да се суети около вас така, сякаш той е таткото... Та това е от мен, ако някоя мама се интересува да ми пише на лични
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: април 22, 2010, 15:52:59 »

Aз не мога да споделя положително мнение за Шейново. Там ме върнаха от спешен кабинет без преглед, без нищо  sad Трябваше да ходя по спешност в Майчин дом и мога да кажа, че ако някой ден пак ми се наложи спешна гинекологична помощ пак бих отишла там....
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #243 -: април 23, 2010, 12:55:01 »

m_eleva19, страхотно е че си попаднала на такива лекари. Де да можеше някой да препоръча акушер-гинеколог и за Пловдив - щеше да е чудесно, аз хода при един, който ми "следи бременността", но никак не се чувствам комфортно при него  cray
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: април 23, 2010, 15:59:14 »

Здравейте, момичета!
Пиша ви, понеже мойта най-добра прятелка има нужда от лекар, който да и следи бремеността в Казанлък или в Стара Загора.
Ще ви помоля да ми препоръчате добър генеколог!
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: април 23, 2010, 20:29:04 »

За Казанлък немога да помогна, но мои приятелки ходят при д-р Тодоров или при Христов в Ниамед в Стара Загора - мисля обаче, че и двамата не работят със Здравната каса. anellly беше при доктор Цонева и също е доволна, а и работи със Здравната каса.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: април 23, 2010, 21:08:08 »

Цонева не работи със ЗК, а в Ниамед работят със ЗК.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: април 23, 2010, 21:12:22 »

Ани, добре че се включи, че преди време една приятелка ми каза че Цонева работела със ЗК и аз подведох момичето.
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юни 03, 2010, 23:39:08 »

Момичета,

извинявам се, че се намесвам в темичката ви.
Търся информация за Д-р Филип  Куманов. Занимава се с репродуктивно здраве и андрология.
Благодаря ви, предварително. Отговори ако може на лични за да не разводнявам темата.

Ако поста ми не е за тук, моля посочете ми темата, в която трябва да пусна запитването.
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 08, 2010, 16:58:58 »

Абе мацки чувалили сте за д-р Илиев акушер-гинеколог от Варна , старичък е доколкото разбрах ,похвалиха ми го но не мога да намеря нищо за него в нета , някой чувал ли е за него.
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юли 03, 2010, 18:35:58 »

Здравейте момичета!
От дълго обикаляне по доктори неможах да открия точния който да помогне и на нас.Исках да ви попитам някой чувал ли е за д-р Петър Матеев? Тук в моя град са ходили много момичета при него и казват че им е помогнал, но искам да чуя и вашето мнение.Единственото което ме притеснява е че ако случайно се стигне до инвитро(недай си боже) при тях в клиниката не извърват това....
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юли 03, 2010, 19:00:15 »

Момичета,

извинявам се, че се намесвам в темичката ви.
Търся информация за Д-р Филип  Куманов. Занимава се с репродуктивно здраве и андрология.
Благодаря ви, предварително. Отговори ако може на лични за да не разводнявам темата.

Ако поста ми не е за тук, моля посочете ми темата, в която трябва да пусна запитването.

Добър уролог и андролог е д-р Милен Кацаров, кабинетът му е в София, но не знам точно къде, отговаря на това, което търсиш.
Активен
elena_maria
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #252 -: юли 08, 2010, 11:02:22 »

В Казанлък най-добрияг е Д-р ГАРГОВ / Началник е на АГ-то/ Има частен кабинет над халите с 3Д ехограф с направление е безплатно, а без- само 20лева пълен преглед +ехография. Води и женска консултация. Аз ходя само при него! Каквото е казал -това е!!!  Bravo
Активен
tedd
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #253 -: септември 24, 2010, 08:51:26 »

Здравейте момичета - искам да споделя с Вас мнението си за няколко Варненски гинеколози - дано помогна на някоя от вас smile Моята бременност главно я следеше Д-р Петинка Цветкова - невероятна жена и лекарка - гласувам с двете си ръце за нея, до края на 3-тия месец 2 пъти съм ходила при Д-р Давидков - бърбуран и надувко, но поне върши работа - има страхотна апаратура, когато влязох в 5-я се записах и при Д-р Елена Димитрова, при коята всъщност и родих. Независимо, че не бях проблемна бременност си посещавах няколко лекаря - така за мое успокоение...Сега се сещам , че веднъж имах цял ден на работа лоши мисли и прибирайки се в къщи се отбих и до Майчин дом - там ме прегледа доц. Янева - много внимателна дама на възраст. Ами това е - ако някой иска по подробна инфо да ми пише. УСПЕХ на всички!
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: септември 28, 2010, 20:31:29 »

Видях си поста и сега след като съм на финала има какво да споделя за моите лекари...ами за Гагова няма какво още да допълня...спаси ни още два пъти, но за д-р Миков..... diablo оказа се е такъв "сладур" само докато те запише т.е на първите една две консултации. За тези месеци не ми измери кръвното нито веднъж, нито пък таза, дори изследванията не ми пускаше. Накрая се скарахме и тогава ми  пусна едни. Натова отгоре ми искаше пари за всеки преглед, а като отидех с оплакване, той нищо ти няма...щеше да ме остави ей-така обезводнена, дехидратирана с контракции. Ако не беше Гагова....но считайте 30 лв. при него, само за да ми каже, че то е от бременноста и да ме разкара да ме "прегледа" за да си вземе парите и това е...после в Шейново ми преляха 10 банки за да ме възстановят и направо ме "зашиха" от инжекции. Нямах здрава вена. Не е само мое мнение...моята колежка от офиса беше един месец преди мен...тя ми го препоръча. Нея я остави в девети месец, без да и слуша тоновете (защото е безплатно, а отнема време, а времето е пари), без изследвания, без болничен и замина 1 месец в отпуск, без да остави заместник. Когато се върна тя беше в 38 г.с...считайте, че всеки се спасява както може....Страшен лицемер...бил е някога добър лекар...сега е печалбар. diablo diablo diablo
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: