Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 22:43:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог  (Прочетена 405922 пъти)

Vilito_az
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #165 -: октомври 23, 2009, 21:05:22 »

една колежка ми препоръча някой си доктор Д.Даков който бил от казанлък, но ходел и в някои клиники и в стара загора... коментари за него други дали ще се намерят... smile
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: октомври 24, 2009, 08:03:42 »

Аз да се извиня предварително, но рязка промяна в мнението за Лозанов. Вчера се издъни жестоко просто и няма да стъпя при него повече. За един прост ехограф ми взе 70лв, а за капак се чуди половин час дали това, което вижда, е яйчник или тръба - бясна съм.  diablo Накрая ми отвори в досието стари снимки от ехографии, та ги гледа една до друга с вчерашната....и аз се шашнах, застанах до него - снимките са си едно към едно общо взето и му казвам, че това изобщо не ми прилича на тръбата,което го гледа и той изведнъж, ама все едно е открил Америка на картата "Даааа, знаеш ли, объркал съм се, яйчника е....". Обаче то проблема не беше в това, а че ми наговори куп глупости за извънматочна бременност, щото, ако това било тръбата към десния яйчник, то май се виждало вътре ембрион и вероятно - ама аз да не се плаша, било изключително малко вероятно всъщност, ама пък можело да е извънматочна бременност и ми разясни процедурата по приемането в отделение и операцията по отстраняването и всички усложения - като вътрекоремно кървене и жестоката болка, която се чувства и... diablo diablo diablo diablo Аз просто бях ужасена, притеснена и какво ли още не. И накрая ще ми каже, че бил объркал просто и то всъщност си бил яйчника това и то в съвсем здраво и нормално състояние.....Аман от лекари!
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: октомври 24, 2009, 08:07:58 »

Лелеее, нямам думи просто!!! Как може подобно нещо! Да сбъркаш яйчник с тръба  blush blush blush
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: октомври 24, 2009, 11:03:48 »

ЕЕЕ, стига, 70 лв...., че тя ФМ на 4Д е 80лв., да не разпознае яйчник ли е това дето вижда или тръба...???

Бебчето, а пък това, което ти е наговорил е просто.... Oh my ...

А къде работи този д-р?
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: октомври 24, 2009, 11:23:22 »

В Шейново...иначе за частния му прием бях писала на предишната страница.
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: октомври 24, 2009, 13:19:56 »

Oh my ... Oh my ... Oh my ... какъв е тоя лекар,нямам думи,аз в университета 2-3 пъти съм гледала на ехограф и не мога да обърклам яйчник от тръба,а тоз не стига че взема 70лв ами незнае какво вижда beating beating beating
а да не е бил пиян  crazy crazy,после заради такива като него,всички лекари некъдърници ги изкарват nea
beb4eto_na_me4o трябваше да му вдигнеш един голям скандал и да не му плащаш,некадърник angry
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: октомври 24, 2009, 14:33:48 »

абсолютно и на мен ми звучи като страшна некъдърщина
 angry
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: октомври 27, 2009, 11:41:32 »

Момичета да ви попитам за някакви отзиви и впечатления от д-р Бабаков /Пловдив/?
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: октомври 27, 2009, 22:33:11 »

Кате, миличка, винаги има и доволни, и недоволни от даден доктор.

Аз така разпитвах за една докторка и всички ми я представяха като много свястна, разбрана, съпричастна и т.н.

Аз отидох при нея, не съм искала да ми съчувства или нещо подобно, ама такова отношение....в смисъл, че аз отивам с ясен проблем и с ясна визия какво, общо взето, трябва да се прави. Отказах се да съм не само неин пациент, но и на цялата клиника, защото ми натрапват определен доктор, когото аз не искам, а, иначе, ми предложиха вариант, който не можех да повярвам, че точно такъв тип доктор ще ми предложи. Същият този вариант в конкретният случай изобщо не се предлага, не само в чужбина, но и други доктори тук, с които се консултирах.

Какво да ти кажа, до сега едно лошо мнение не съм срещнала за нея, но на мен не ми хареса, че по-скоро ми се предложи вариант: ти ни дай парите, пък си ..... И като имаш предвид, че тук говорим и за оперативна интервенция...

Та се га и на въпроса ти, не мога да споделя лично мнение, но защо не видиш в бг мама.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: октомври 27, 2009, 23:38:50 »

ако има момичета от Благоевград, нека споделят опит за гинеколозите тук.Благодаря smile
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: ноември 14, 2009, 21:55:14 »

една колежка ми препоръча някой си доктор Д.Даков който бил от казанлък, но ходел и в някои клиники и в стара загора... коментари за него други дали ще се намерят... smile
Мила аз съм от К-к, но честно казано нямам отзиви за този док, но всички док / изключвам гинеколозите / и акушерки 2- 3 са ме съветвали да раждам в СЗ.
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: ноември 30, 2009, 16:48:27 »

Здравейте на всички мамита  и аз да се запиша в тази темичка .
От Варна съм и доктора който ми следи бременноста е д-р Живко Жеков от Окръжна болница.
За сега съм много доволна от него и вниманието което е към мен и моето бебче .
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: ноември 30, 2009, 17:19:05 »

Аз още не съм стигнала до там, но мога да ви кажа как една лекарка преди 4 г. ме изкара с раничка  на шийката на матката, в/у която имало ракови образувания. След стотици левове изследвания, биопсия diablo, ме приеха по спешност (спукана киста, която тя!!! не я беше видяла за 7 прегледа???) и ме прегледа д-р Джунков-Пирогов и ми каза, че имам само вагинално възпаление, което ми се оправи за една седмица с точните лекарства, а аз се мъчих 7 месеца преди това...Та от тогава си ходя при него...плащам си за прегледите, но....Мисля, че води и женски консултации и ако са безплатни за майки не бих се колебала и минута той да ми я води...
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: декември 01, 2009, 08:23:30 »

m_eleva, има темичка Черен списък на доктори, където описваме случките и самите доктори, с които сме имали неприятни ситуации. Може би е добре да напишеш твоя случай с лекарката отпреди 4 г. там http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,23554.0.html
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: декември 11, 2009, 10:26:20 »

Момичета, някой има ли информация за Крумовски - МЦ Санита, Варна?
Предстоят ми изследвания и продължително лечение и искам да знам, дали съм се обърнала към парвилния човек.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: