Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:23:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
Спалнята!!!
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Спалнята!!! (Прочетена 305622 пъти)
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Отг: Спалнята!!!
«
Отговор #315 -:
август 04, 2010, 21:11:55 »
Момичета каква големина са ви шалтетата
Моето легло е 1.80/2м. и се чудя до долу ли да е ,или да покрива само горния матрак
Активен
leni_beni_
«
Отговор #316 -:
август 04, 2010, 21:16:11 »
miss , моето е до долу . Ако е само по матрака без да се спуска , ще стои като покривка според мен
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #317 -:
август 05, 2010, 10:00:17 »
И моето в стаята е до долу, но аз го направих по този начин:
Разликата от картинката е в това, че моето не е от две части ами е една част и къдравото отдолу не е толкова накъдрено, а по разредено. За жалост не успях да намеря точна картинка.
Но за апартамента сега смятам да заложа също на шалте до долу
Активен
Mrs.™
«
Отговор #318 -:
август 05, 2010, 10:56:29 »
Мерси момичета
И моето шалте ще е до долу
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #319 -:
август 05, 2010, 14:05:15 »
И нашето шалте е до долу отвсякъде - за матрак 164 х 200 размерите са му 260 х 260 см - като за 25 лв съм доволна, пера го в пералнята, не се мачка много и е лекичко и най-важното лилаво е
Да споделя за София, че в ХИТ Младост са направили магазин за домашни потреби и там имаше доста голям избор от шалтета на достъпни цени от 25 до към 100 лв като преобладаваха моделите от тафта с златисто, бордо и зеленикаво.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #320 -:
август 05, 2010, 14:10:18 »
И на мен не ми харесва, когато покрива само матрака. :huh:У нас дори подматрачната рамка е от този тип, все едно е матрак
(как го обясних само)
и стои ужасно, защото моето е по-късо. На мен и чершафите ми са дълги и понякога се получава грозната гледка - подматрачна рамка, чершаф, шалтето
Сега издирвам дълго до земята.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #321 -:
август 05, 2010, 15:25:18 »
И у дома е все едно са два матрака и ще трябва да е до долу. Моето ще е в лилаво от плата на по-плътното перде.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #322 -:
август 05, 2010, 15:45:24 »
За този тип подматрачни рамки предлагат и такъв тип шалте. Лично на мен много ми харесва.
P11480511.jpg
(37.45 KB, 250x250 - видяно 4658 пъти.)
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #323 -:
август 10, 2010, 09:41:21 »
Момичета, имам един въпрос - колко ви е висока спалнята (без да броим матрака), т.е. от земята до края на страничните дъски. Става въпрос за спални, които са с ракла отдолу.
На нас ни казаха, че могат да ни я направят на 40 ( 20 см. ракла, 2-3 см. подматрачна рамка и 20 см. матрак ). Незнам обаче дали това са нормални размери и дали ще е удобно. За жалост в къщи в момента сме със спалня без ракла отдолу и нямам нагледен пример...
Ако някоя от вас може да ми каже как е у тях, ще съм много благодарна
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #324 -:
август 10, 2010, 10:27:35 »
Стаси, стандарта за височина на леглото е 43см от пода до горния край на матрака. но когато правиш спалня по поръчка и от долу има ракла или чекмеджета размерите могат да се променят и нагоре и надолу. имай впредвид че подматрачната рамка зависи от материала(дървена или метална) и производителя е 3-4 см, а когато са за латексов матрак може да стигнат и височина 7 см. матраците също варират от 16-22 см. имай също впредвид че дървената част трябва да е поне 10-15 см по-ниска от матрака за да не ти се "забива' в краката като седнеш на ръба на леглото.
дано да съм ти била от полза
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #325 -:
август 25, 2010, 13:03:47 »
Здравейте, да се включа и аз в темите за обзавеждане най- накрая
Така, значи нашата стая е с размери 2,90 х 3,60 м. Апартамента е панелно строителство и знаете за онези грозни тръби за парно, които се поставяха едно време по стандрат. Много искам да ги прикрия, но така сме наместили мебелите, че прикриване с гипскартон ще ни отнеме доста място. Имате ли идеи с какво мога да го скрия?
Това е спалнята ни, цвета е венге, но незнам какъв цвят ламинат би отивал. Помагайте
А и стените незнам дали да са с цвят праскова?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #326 -:
август 25, 2010, 15:41:41 »
Миме както казваш цвета на мебелите е тъмен, така че според мен е хубаво ламината да е по-светъл нюанс, за да контрастира.Все пак от него се вижда доста малка част де
Колкото до цвета на стените не мога да помогна, не мога да си го представя някак.
Момичета ние налепихме тапетите, но сме в творчески застой поради финансови проблеми.Тапетите са разкошни, харесах и ламинат, но най-рано другия месец ще го вземем, имам си на идея какъв ще е лампиона, както и мебелите, но всичко иска пари и време, а на нас сега ни липсват и двете.Мислим като свършим с ламинат, лампион и т.н. довършителни на спалнята да я замразим и да се прехвърлим в баня, тоялетна, кухня, че там ще останем без пари и нерави.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #327 -:
септември 04, 2010, 11:56:25 »
Момичета, заели сме се да си пооправим спалнята и имам нужда от помощ. Ние живеем под наем и нямаме хубаво легло с матрак, но вече ми писна от болки в гърба и трябва да намеря някакъв изход
Леглото ни е от онези старите с металните пружини отдолу и с дюшек или в нашия случай с два отделни. Много е неприятно, защото те се местят постоянно и помежду им винаги има една дупка, съответно с милото не можем да се гушнем, защото на един от двама ни все не му е удобно
Сега съм измислила да сложа някакъв тънък матрак върху дюшеците или пък един голям дюшек, но не знам къде да намеря (за София става въпрос). Има ли изобщо такива тънки матраци, които биха ми свършили работа? Моля, ако някой измисли решение на проблема, да ми пише
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #328 -:
септември 04, 2010, 12:10:23 »
Цитат на: Тiama в септември 04, 2010, 11:56:25
Момичета, заели сме се да си пооправим спалнята и имам нужда от помощ. Ние живеем под наем и нямаме хубаво легло с матрак, но вече ми писна от болки в гърба и трябва да намеря някакъв изход
Леглото ни е от онези старите с металните пружини отдолу и с дюшек или в нашия случай с два отделни. Много е неприятно, защото те се местят постоянно и помежду им винаги има една дупка, съответно с милото не можем да се гушнем, защото на един от двама ни все не му е удобно
Сега съм измислила да сложа някакъв тънък матрак върху дюшеците или пък един голям дюшек, но не знам къде да намеря (за София става въпрос). Има ли изобщо такива тънки матраци, които биха ми свършили работа? Моля, ако някой измисли решение на проблема, да ми пише
Нещо такова дали ще ми свърши работа -
http://nani.bg/product_info.php?cPath=900074&products_id=900461
?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #329 -:
септември 04, 2010, 12:23:14 »
Тiama ,и ние имахме същият проблем с мъжа ми .Понеже тук в Италия сме на квартира и не ни се купува нищо решихме проблема със нещо което не знам как се казва но ещ се опитам да ит обясня.Ние сме на два отделни матрака които се местят непрекъснато,но намерихме нещо от типа на чувал с цип и в него се поставят матраците ,съответно като се закопчае ципа матраците стават сякаш едно цяло инесе разделят.Ако можеш да намериш подобно нещо в някой бг магазин.Ще питам мъжа ми как точно се казваше ,че сега не се сещам за думата
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...