Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:46:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Бихте ли си направили пластична операция или липосукция?
да - 1/1.5 чашки по-големи
да - тип "секс бомба"
да - но за намаляване на бюст
само за повдигане като остарея
не, в никакъв случай

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бихте ли си направили пластична операция или липосукция?  (Прочетена 140610 пъти)

ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 11, 2009, 13:15:57 »

тц, въобще не бих си направила нищо, освен ако не ми се налага по здравословни причини (да чукна на дърво!).
Поддържам мнението, че каквато ме е създал Господ - такава съм си принципно!
 smile
Активен
Jiji_
Ентусиаст
**
Публикации: 87

« Отговор #106 -: март 20, 2009, 02:05:04 »

и аз споделямам мнението на повечето от вас за корекция(може би) след раждане и кърмене.
аз съм с чашка B, и се харесвам много. Но живот и здраве като имам деца...
А иначе мисля, че пластичните операции трябва да са с мярка и когато се налага!  Wink
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 20, 2009, 14:09:44 »

Аз моята "корекция" я направих доста преди да забременея, не успях да устискам... blush
От 70В станаха на 75С/D и бях доволна. Сега откакто забременях пораснаха още и D-чашкава вече ми идва малка, не ми се мисли какво ще стане като дойде млякото и започна да кърмя... angry Дано само да не ми се нацепят на стрии! В момента ги мажа, търкам, правя всичко възможно да предодвратя "щетите", не ми се прави още една пластична операция само по оптически причини..
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 21, 2009, 09:22:49 »

Здравейте момичета  smile  Те хората са го казали -харесвай себе си първо и след това и другите ще те харесат. Аз лично нямам нищо против пластичната хирургия -но лично аз не мислех че ще се възползвам от нея някога -едно заради финансова гледна точка и друго от страх.
Но никога не се заричай в нещо  sad  Винаги съм била с голям бюст но в пубертета напълнях и след това последва отслабване което се отрази ужасно на бюста ми . Накратко изглеждаше добре само със сутиен  blush  В последствие аз продължавах да отслабвам но той не се смаляваше кой знае колко а просто увисваше -звучи грозно но е така. Болеше и тежеше много. В един момент усещах разни образования и то много твърди и се уплаших- оказа се че са мастни образования и кистички получени след промяната на тялото .Доктора каза че не е страшно и че е нужна операция за остравяване.Но какво щяха да направят -щяпа да ми махнат каквото трябва и просто за ме зашият -а бях едва на 21 .
Уплаших се исках всичко да мине но и да имам хубав бюст след това.
Отидох на преглед и при доктор Ангел Енчев -пластичен хирург може би много от вас са чували за него.
И така ми бе направена операция за намаляване и повдигане на бюста където междувремено ми бяха отстранени и мастните образования и кистички.  Резултата е чудесен -бюста ми пак не е малък-честно казано мислех че размера ще  е още по-малък -но  дори  и без сутиен стой прекрасно което за сегашния размер трудно би ставвало от само себе си  и съм много доволна.
А сега година по-късно почти няма и следа от белезите.
Така че що се отнася за корекция на бюст съм твърдо ЗА -няма как да промените сами състоянието на бюста си -но внимавайте с избора на лекар. Докато за отслабването има начини и сами да се борите -аз не бих си направила липосукция- предпочитам масажите и други процедури при козметика за борба с кг и разбирасе спорт.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 24, 2009, 08:36:53 »

Аз гласувах с не! Това не означава е съм перфектна, но все пак, ако не се налага на всяка цена, не бих си причинявала това! А пък и естественото винаги е по- добро.....
Активен
Danito
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #110 -: май 29, 2009, 10:10:47 »

Аз отговорих с да.Бих си уголемила малко гърдите,може би след като родя.А ако имам възможност и преди това.Имам правени ринопластика и отопластика.
Активен
bebe_27
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #111 -: октомври 31, 2009, 19:21:04 »

не бих си направила нищо
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: ноември 01, 2009, 23:45:20 »

много неща в себе си не харесвам и бих искала да оправя но не бих се подложила на нищо колкото и да не се харесвам...може би страха...може би защото така съм си създадена и така трябва да си бъда знам ли...
голяма дума да не казвам и да не се заричам понеже не знам какъв хормон ще ме удари в утрешния ден но...не бих не бих и не бих  nea
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: ноември 13, 2009, 09:13:39 »

да и смятам да го направя след като рода. Чичо ми е доктор лицево челюстна хирургия в Плевен и има куп познати доктори на тази тематика- увеличаване на гърдите. И смятам да се възползвам.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: ноември 13, 2009, 09:28:23 »

Не знaя дaли бих го увеличилa,но със сигурност бих го повдигнaлa *THUMBS*И липосукция ми се искa дa нaпрaвя нa дупе,корем и бедрa.Но от къде толковa пaри.Зa липосукциятa сaмо нa еднa зонa ти искaт по около 1000-1200евро *crazy*Което ще рече корем или едното бедро..... pardon
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: ноември 13, 2009, 12:56:08 »

Оф, бих си сложила силикон, но милото не ще и да чуе blush Така си ме харесвал, била съм си добре, но аз съм упорита и ще настоявам, докато не каже даа blum
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: ноември 13, 2009, 13:00:05 »

За момента не , ноооооо.......Абсолютно съм "за"-  тогава когато някой не харесва нещо в себе си и естествено има фин. възможност да го направи.Все пак на й- важно е първо ти да   харесваш себе си и после останалите
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: ноември 16, 2009, 15:07:28 »

след раждането неискам да съм 100 кила, занемарена и т.н. прибягвам без да се замислям. Ако преди това фитнеса не помогне
« Последна редакция: ноември 16, 2009, 15:28:57 от Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥Сиси♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ » Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: ноември 16, 2009, 15:09:50 »

Хайде цоп и аз тука! blum
Аз пък съм от тези момичета,коита са ЗА пластичната намеса! good Много искам един ден,живот и здраве да си сложа поне малко силиконец в гърдите,защото с този малък бюст се чувствам много некомфортно! nea
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: ноември 24, 2009, 13:47:03 »

Роси давай да ходим заедно, да се направим тип бомба  bomb
че и аз с този мой малък бюст...
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15   Нагоре