Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:46:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Бихте ли си направили пластична операция или липосукция?
да - 1/1.5 чашки по-големи
да - тип "секс бомба"
да - но за намаляване на бюст
само за повдигане като остарея
не, в никакъв случай

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бихте ли си направили пластична операция или липосукция?  (Прочетена 140609 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #75 -: февруари 16, 2008, 00:27:36 »

Аз също съм за пластичните операции- абслолютно за когато са по медицински причини, а от естетическа гледна точка трябва да са в рамките на нормалното  good   Но за себе си не съм сигурна дали бих се подложила- просто ме е страх много  Girl_hide Girl_hide Иначе съм си мислила живот и здраве някой ден като понапреднат годинките, но страхът надделява засега  good
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 16, 2008, 00:41:40 »

Напоследък наистина съм на кантар дали да си направя ринопластика или не.Ама много се колебая....и събирам мнения и впечатления.Изведнъж решавам,че ще го направя,след малко размишления се разколебавам.Съпругът ми ме подкрепя напълно каквото и да реша.Ама много е гадно!Цял живот не си харесвам носа,но каква ли ще съм с нов облик?!Не ме е толкова страх от операцията,и аз не знам какво чакам.........
Със сигурност ми предстои пластика на появила се след раждането пъпна херния,но не зная кога...може би наведнъж всичко crazy
Някакви мнения за д-р Аргирова?!

P.S.Редовно следя "Клъцни/срежи" crazy

Защо анкетата е само за пластика на бюст crazy
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 16, 2008, 07:12:11 »

след като родя един ден живот и здраве съм казала,че ще сложа 'силикон' blush blush blushе не прекалено голям,нормален,но ще сложа Bravo :bravo:иначе и аз като Роси бих искала да си оправя носа<Роси супер си така,по мед.причини ли иска да го направиш blush >,но ме е страх,че после изобщо няма да се харесам blum
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #78 -: февруари 16, 2008, 18:34:02 »

Защо анкетата е само за пластика на бюст crazy

Ами ако прочетеш първия ми пост ще видиш  blum
Вярвам, че някой от модераторите може да промени заглавието  good

По въпроса ти, и аз бих искала да си направя ринопластика, но се отказах отдавна, защото никой не може да ти гарантира дали ще изглеждаш по-добре или по-зле отпреди. Много холивудски звезди се прецакаха при все, че докторите им са все отбрани, пък камо ли за нас простосмъртните с простосмъртните доктори.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 28, 2008, 10:18:05 »

Аз съм абсолютно ЗА естетичните корекции.Според мен всяко нещо, което може да те направи по-красив/а, не е излишно. Разбира се с мярка, защото има толкова случаи, когато ефекта е обратен, че нямам думи.Особено с уголемяването на устните - повечето от подложилите се на това изглеждат все едно ги е ужилила оса angry
Един ден дай Боже, след като родя ще си увелича бюста, със сигурност.Разбира се, ако съумея да събера  пари за това, защото качествената операция при доказан доктор, все още са доста скъпи.
Не знам вие на какво мнение  сте, но аз предпочитам големите изкуствени гърди пред големите естествени такива. Просто защото естествените няма как да стоят така добре и в повечето случай са увиснали или ще увиснат. Така, че аз съм с две ръце за пластичната хирургия, и пак повтарям - С мярка.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #80 -: февруари 28, 2008, 10:30:48 »

Мен пък ме е страх... nea
От една страна, не мога да си се представя с големи гърди /винаги съм била с малки/- ако говорим за гърдите-аз специално само при тях виждам възможност за променяне /за себе си/.

Ако говорим за липосукция- в моя случай я намирам за твърде краен вариант. nea Да, сигурно ще е супер да нямам очертания около ханша/талията, ама като мога да го постигна с упражнения /ако се наканя най-накрая! blush/, защо да ме кълцат?  O_OO_O Изпадам в ужас пред подобна възможност!

Ако говорим за стегнато дупе- там липосукции не помагат! За 2 месеца само с тичане съм правила такова стягане, че ... blushне се смейте... blushбеше ми кеф да се зяпам в огледалото  blush Е,сега съм далеч от тази форма, ама... blush

А пък да си пипам лицето-дума да не става! nea Да си направя устните такива, сякаш съм получила алергия?  ohmyДа приличам на поредната фолкаджийка/манекенка- ами че то устните им са едно към едно на всичките. И толкова грозно подпухнали и опънати стоят  bad

Но пък говоря от моя гледна точка. crazy За собственото си тяло. Ако някое момиче усеща нужда да премахне сериозен дефект от себе си-ок. Иначе ей така за лиготията-не, мерси  bad Аз да не съм надуваема кукла.  bad
Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
Публикации: 702

На мама тигърчето

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 28, 2008, 15:19:35 »

от много отдавна искам да си направя операция за увеличаване на бюста, по простата причини че нямам никакъв....след като дай Боже забременея и си отгледам детето ще се замисля по сериозно по въпроса, ако някой ден ми се наложи бих си направила и липосукция.
Като цяло съм абсолютно ЗА пластичната хирургия когато всичко е умерено и разбира се има нужда от корекцията, историята и аз самата познавам хора които са откачили на тая тема и стигат до етап обезобразяване  crazy nea
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 14, 2008, 09:57:58 »

Аз също съм за, откакто напълнях с 15 кг , все се замислям за липосукция. Успях да сваля около 5 кг и съм решила,че ако до края на годината не успея да сваля останалите 10 ще се подложа на липосукция. Моят проблем са бедрата - вътрешната и външната част. Все там трупам . Сега съм се захванала с йога и плуване и ограничила някои храни. Единствено ме е страх от рисковете, като белодробна емболия, инфекции, белези и т.н.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: март 14, 2008, 15:41:32 »

Милички обаче като гледам анкетата само двама сме за намаляване на бюста.Интересно ми е коя ли е втората мадама.Само един съвет от мен към тези които искат да си увеличат бюста.не прекалявайте с размера защото не е хубаво да си с много голям бюст.напротив.Всичко в границите на нормалното.е всеки различно разбира под нормално.
Активен
martididi
Ентусиаст
**
Публикации: 55

Нежна бяла в шепи нося любовта ...

« Отговор #84 -: март 18, 2008, 21:21:40 »

Липосукция не бих си направила с повечко воля и труд (Които не полагам в момента) ще сваля 5-те кила които толкова ме измъчват.
Но относно бюста болна тема!Бих го увеличила,винаги съм си мечтаела за голяяяям бюст!
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 15, 2008, 08:03:38 »

Аз липосукция не бих си направила,първо защото нямам нужда  blush,винаги малко или много се съобразявам какво и колко да похапвам,а не да ям каквото ми падне и после да се вайкам как да ги свалям тея килограми.Затова мили дами похапвайте с мярка за ваше здраве е и за да имате винаги нужното самочувствие Makeup :MANICURE:А за силикон бих си помислила,не че не си харесвам гърдите,но ми се иска да са с един размер поне по-големи blush
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 15, 2008, 08:08:12 »

Пластичната хирургия е помогнала на много хора да се чувстват добре, както и желани и харесвани. Аз лично не бих се подложила на този етап. Но има много хора, които са обезобразени от катастрофи, пожари, родени са с някакъв вид недъг, който не харесват в себе си и друг изход за тях освен пластичната операция няма. Друг е въпросът, че напоследък стана доста модно всяка жена да си слага силикон в гърдите, в устните, ботокси, корекции на устни, очи, гърди и т.н. и то все жени които не изглеждат никак зле. Това вече за мен са пълни капризи.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: септември 29, 2008, 18:00:28 »

И аз живот и здраве,като си направим едно бебче и след,като родя-бих си сложила силикон! good За други промени не съм мислила! smile
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: октомври 02, 2008, 07:41:44 »

Аз утре имам консултация за липосукция с един пластичен хирург. С моят съпруг се караме за това от няколко дни. Въпреки че ме познава от преди да напълнея , той не виждал разлика и съм щяла да загубя женствените си форми и дрън -дрън . А не може да разбере , че аз го правя за себе си , ама мъже...
Активен
Velislava
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: ноември 12, 2008, 17:46:00 »

Аз не съм сигурна дали бих си направила пластична операция на бюста. Ако след раждане и кърмене се спаружи  kezz може да се замисля. Сега съм Б-е чашка нямам нищо против да съм и Ц-е, но ме е страх от резултата.

И аз мислих точно така и след раждането взе,че се ''спаружи'',както казва Юлия.
Сега съм с 310 сс във всяка и се чуствам чудесно.Със самочуствие с чашка ''С''.
Успех на всички,които се престрашат.Няма страшно,стига да попаднете на добър пластичен хирург.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: