Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 23:35:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Бихте ли си направили пластична операция или липосукция?
да - 1/1.5 чашки по-големи
да - тип "секс бомба"
да - но за намаляване на бюст
само за повдигане като остарея
не, в никакъв случай

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бихте ли си направили пластична операция или липосукция?  (Прочетена 140561 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: ноември 12, 2008, 19:37:58 »

Определено бих си направила една пластика на бюста, но след второ ни детенце good
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: ноември 26, 2008, 22:57:39 »

И аз така мисля след като родя две дечица може да си направя на бюстта, а като остарея също може един лифтинг smile Ако има парички smile
Активен
monique
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #92 -: декември 04, 2008, 22:57:25 »

Аз липосукция не бих си направила, защото не смятам, че работи във всички случаи, освен това е много опасна и най-често след време резултатите са обратно в нулево положение.

За силикон - бих си сложила, след като родя.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: декември 05, 2008, 08:55:37 »

липосукция- НЕ защото съм 55 килограма и съм си така мноооого много години нооооо пластична операция на гърдите-ДА със сигурност  judges
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: декември 16, 2008, 14:33:12 »

Здравейте! Аз от доста време се интересувам от увеличаването на бюста и се ровичкам из нета за инфо. Стига да имам финансовата възможност ще се подложа на такава интервенция, но не бих го направила с повече от 1-1,5 номера, защото не бих се чувствала комфортно, а и как ли бих изглеждала отстрани  funnytooth . Но това може да стане след като родя 1-2 деца. Относно липосукцията съм мнение, че човек, ако не се харесва такъв, какъвто е и има възможност да направи няма каква промяна, трябва да го направи.  good
Активен
qna_georgieva
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #95 -: януари 09, 2009, 18:56:40 »

Една приятелка, която има перфектно тяло и много хубави стегнати гърди (може би Б размер среден) си направи пластична хирургия и сега е с пълно Ц.

А знаеш ли колко струва?
След време като ми увиснат гърдите ако имам възможност бих си направила и аз!
Активен
qna_georgieva
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #96 -: януари 09, 2009, 19:13:35 »

Токущо разгледах клиниката на Николай Георгиев.
Видях какви услуги прави и на какви цени!
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: февруари 09, 2009, 00:08:46 »

Момичета,аз съм си правила само корекция на ушичките-отопластика.Доволна съм много :girl_wink:А като попитах пластичния ми хирург,той ми каза,че цената на липосукцията зависи от количеството мазнини,които има за премахване.
За момента ще се ограича само с тази корекция.Един ден може и да ми се наложи нещо.
Все пак съм още на 19 и не виждам смисъл да си "пипам" бюста,носа,сланинки и т.н. smile
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: февруари 13, 2009, 19:20:00 »

аз съм страхлива от всякаква оперативна намеса - така че едва ли... blush blush blush
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: февруари 13, 2009, 20:00:08 »

Аз също се страхувам ужаснооо многооо,ноо ако имах паричкиии може би  pardon
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: февруари 15, 2009, 15:12:01 »

Аз да ви кажа,той страха е най-голям.Нито боли толкова(болките при един месечен цикъл са по-гадни),нито пък е чак толкова скъпо.Така че,който не си харесва нещо и ще се почувства по-добре ако го промени по един или друг начин(и има възможност),да го направи! good good good
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 17, 2009, 19:57:56 »

Аз също съм За пластичните операции,стига да не стига до крайности като на пример Донатела Версаче,направо се чудя тази жена няма ли огледало вкъщи от толкова операции на нищо вече не прилича,а за бълг.пример се сещам за Мария и за безобразно големите и устни,които ми напомнят на шаран! funnytooth
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: февруари 18, 2009, 17:07:45 »

Аз ходих на консултация при при 3 доктора за липосукция , но ме хвана страх, когато ми казаха ,че липосукцията се прави под пълна упойка. Не искаха с епидуррална и затова се отказах.
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: февруари 18, 2009, 17:50:29 »

Ами да,аз като се консултирах с пластичния хирург точно за това стана думе,че някои жени просто имат нереалистични очаквания и искат всичко да се промени с едно щракване.За мен то това вече е прекаляване,защото си правят операция след операция,след операция.....И все не са доволни.
Накрая приличат на булката на Франкенщайн...Ъжас  crazy olele ugly werewolf  Oh my ...
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: февруари 18, 2009, 18:44:46 »

Ох да ви кажа и аз, от доста време си мисля за липосукция и за увеличаване на гърдите. За бюста - сега съм С добре ми е, но винаги съм го усещала не пълен, стигнахме до споразумение с мъжа ми че ако след дечица ми стане по-зле ще го запълним малко, няма да стои грозно защото ще е малко пък и аз съм висока и ще е ок. Големите размисли са ми за липосукция, харесвам си общо взето пропорциите и както казах висока съм 1,78 което помага доста, не съм пълна, имам страхотна малка талия и ханша ми е добре, но имам някакви гадни бричове, не са големи но на фона на малката талия стоят зле и много ме дразня, това разваля картинката и все се притеснявам каква кройка панталони купувам, дали ми очертават много, другото което ми е било комплекс цял живот - отвътрешната страна на колената, винаги съм си мечтала както много момичета имат красиви очертани колена, а моите са някак си пухкави отвътрешната страна, мисля че 1-2 см ако се отнемат ще стане чудесно, Една липосукция на бричовете и на колената ще отправи чудесно нещата, защото както казах не е голям проблема. Като цяло съм ЗАААА хирургичната намеса и ако се прави при специалист няма страшно и не ме е страх, просто не съм се наканила още, някъде бях чела че цената на липосукцията зависи и от това колко трябва да се коригира и колко мазнина трябва да се махне, ако е вярно може би в моя случай няма да е безбожно скъпо. Така че който има възможност да действа, следващите 1-2 мислим за бебче но след това и аз ще се подложа поне на липо, мисля че ако се махне това което ни притеснява ще се усмихваме повече и ще ни е по гот  danceg, за себе си говоря, ако си го оправя първата ми работа ще е да отида да си накупя най-тесничките панталони и полички над коляното и ще се фръцкам без притеснения.  danceg
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: