Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 15:48:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Взимане на булката
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Взимане на булката (Прочетена 126693 пъти)
mirmar
Сватбен ШАМАН
Отг: Взимане на булката
«
Отговор #270 -:
ноември 06, 2007, 11:29:49 »
Абре, моми и гуспужииии...ей сега бях навън пред сградата да пуша и се замислих по повод вземането на булката и хорото отвън.
Моята сватба ще е през март.Така.Днес е хладно и слънчево-това е най-вероятният климат и за деня на сватбата.Ами че аз сега с блуза и палто за 5 минути умрях от студ навън,бре :girl_impossible:Ами при същите условия да съм по рокличка и отгоре с наметчица и да тропам хоро навън...на студа
O_OНевъзможно ми се струва,то устата ми ще треперят,ще посинея направо,каквато съм зиморничава!Някак не си го представям.Ами ако е още по-зле времето?То вместо да се забавлявам,ще ми е досадно,студено и ще бързам да вляза на топло...Егати картинката смешна ще съм.Дали да не вземем да го пропуснем момента с хорото на студа?
*crazy*Само поради тази причина.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #271 -:
ноември 06, 2007, 11:31:32 »
то от емоции и притеснение ще ти е толкоа тотпло
,не се притеснявай
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #272 -:
ноември 06, 2007, 11:56:03 »
Верно ще ти е доста топло, сигурно ще си изпаднала в състояние което може да се опише като еуфоро-притеснено-замаяност, присъщо за всички булки и не смятам че ще забележиш студа. Пък и да го забележиш няма да умреш за 2-3 мин.
не си пропускай хорото, само по тая причина, мила!!!!!!!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #273 -:
ноември 06, 2007, 12:09:09 »
Подкрепям fanimira ! *THUMBS*Ако това е единствената причина да не искаш този ритуал,вярвай наистина няма да усетиш нищо! :girl_wink:Последното,което ще те интересува тогава е дали няма да умреш от студ!!!Помисли по въпроса!
Активен
ina_lemon
«
Отговор #274 -:
ноември 06, 2007, 12:42:07 »
Цитат на: avva_stz в ноември 06, 2007, 11:29:49
Невъзможно ми се струва,то устата ми ще треперят,ще посинея направо,каквато съм зиморничава!Някак не си го представям.
Абе паднах тук с тебе, бе, шемет такъв. Е как точно пък ще ти трепери устата че и синя искала да и бъде. Я споко. Виж кво ти казват мацките - нищо няма да забележиш, ни студ, ни муд ни вятър ни мятър. Джаскай там кълки на хорото и тва е. Знаеш ли за какъв адреналин става реч в тази ситуация. Дори и да не си притеснена - както аз не бях - то организма си преживява по някакъв начин целия този стрес.
Егати, синя уста, треперещи джуки
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #275 -:
ноември 06, 2007, 12:49:55 »
Да бе, наш к'ва синя ми става устата...и трепери...гадна гледка... :!Ама може пък да подгрея с винце преди това :Drinkz:и после..опп-пп-пааа.. :aviator:епп-ппп-паааа
,оооп наляво
,опааа надясно, упс
, спънах се, тва хоро така ли се играеше...
Викате едно хоро все ще издържа...
Активен
mishlence
Сватбар
Публикации: 165
Госпожа
«
Отговор #276 -:
ноември 07, 2007, 17:19:37 »
Ава,миличка много се смях на последното.
Ние май ще минем тая процедура,че хич не ги обичам тия дандании,а и милото също,а аз винаги съм си мечтала да е като по филмите.ТА май милото ще ме чака пред олтара а аз ще си изляза с шаферите само от дома(живеем заедно с милото в негов апартамент) :girl_in_love:И така ще сме ,ама има още време да го решим окончателно как е,засега е само в моята глава.А като си представя 'старите'' как си падат традиционалисти,да вземат да ни навиват за оркестър до дома,аааа мерси.
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #277 -:
декември 11, 2007, 10:53:50 »
Здравейте на всички!Искам да ви кажа, че аз съм ЗА на нашата сватба да има музика при вземането ми и всички хорца, които се играят пред домовете.Все пак надявам се това да ми се случва за първи и последен път и искам да го изживеем с милото ми така както винаги сме си го представяли
Аз обаче искам и друго да споделя с вас: аз съм от Хасково,а моят любим е от Враца, но от 5 год. си живеем във Варна.И сега когато дойде момента да мислим и планираме нашата сватба става много сложно.Аз съм съгласна сватбата да бъде в Враца, но ми е мъчно че няма да ме вземат от бащиния ми дом и мойте родители няма да изпитат тръпката, за която и аз и те сме си мечтали дори и тайничко. :girl_cray2:Ако някой е бил в подобна ситуация много ще се радвам да ми даде съвет как преживя всичко това, защото на мен ми е много болно за това.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #278 -:
декември 11, 2007, 11:06:29 »
diavalo, аз о6те не съм го изживяла, но при мен ситуацията е подобна. Ние ре6ихме, че той 6те спи у баба си, заедно с кумувете, техните 6те се изнесат от тях рано сутринта, а моите родители, сестра ми и т.н, 6те са до6ли от предния ден и всъ6тност 6те ме изведат от къ6тата на свекитата...не знам дали ме разбра. Малко е наопаки, но при нас май вси4ко е така, така че никои не се 6а6ка вече
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #279 -:
декември 11, 2007, 13:08:00 »
Valentinka, да ти кажа и при нас ще се получи така- аз с нашите ще съм у тях, а милото заедно с техните ще е при баба му.Така, че се опитвам да свикна с мисълта за това.А да ти кажа най-важното е на този ден да бъдем истински щастливи, а и цял живот де
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #280 -:
декември 11, 2007, 13:19:40 »
То4но така. И на мен ми е малко терсине заради това, но просто няма как, живеем на 170км един от друг
Активен
kreia
Ентусиаст
Публикации: 76
«
Отговор #281 -:
декември 13, 2007, 16:12:07 »
Валентинкар по тоя повод браво на родителите на мъжа ти - бъдещия- че са се съгласили на такъв вариант защото майката на моя ако знаеш... първо вика - е, голяма работа ще спите вкъщи, после иска да ме праща на селото му където няма дори тоалетна, не можело да спа у кума, не можело у вуйчото, че там щели да настаняват гости, с две думи - на улицата да спя
затова мисля да се взема хотел
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #282 -:
декември 13, 2007, 16:19:11 »
Ами Крея, да ти кажа, най-вайното е ти да си спокойна и свежа. Да има къде да се приготви6 на спокойствие и да се 4увстава6 добре. Та дори и да си на хотел.Може би 6те ти е най-комфортно
Активен
kreia
Ентусиаст
Публикации: 76
«
Отговор #283 -:
декември 13, 2007, 16:21:25 »
и аз така съм решила, но въпреки това ми е малко мъчно
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #284 -:
декември 13, 2007, 16:27:20 »
Недей се натъжава- представи си пък да трябваше да оставаш у техните!!!!
Ако имаше къде да отидем с милото, направо щях да ти отстъпя нашия апартамент, ма***** им стара...ейй,много се ядосах!
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...