Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:35:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Трябва ли да се пази булчинската рокля  (Прочетена 173162 пъти)

♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: декември 05, 2008, 13:35:06 »

Чувала съм че се пази 1 година без да се вижда от булката. Майка ми така и направи прибрана ми е и не съм я виждала. С такъв кеф и с толкова вълнения съм си я избирала и купувала, че немога да си представя да я продам или подаря пазя си и балната рокля ще си ги пазя и двете  pardon pardon pardon
Активен
du6eva
Ентусиаст
**
Публикации: 148

nie sme du6etata

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: декември 06, 2008, 23:18:00 »

момичета аз и друго съм чувала, че роклята не трябвало дасе пере 1 годона след сватбата аз незнам да ли въобще се перят но така съм чувала pardon 
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: декември 08, 2008, 11:42:58 »

И аз моята ще си я пазя, много си я обичам , за да я продам. Акато се сетя като бях малка обожавах да си играя с на мама роклята сигурно и моите деца , че им е забавно. А балната ми рокля и направих малко корекции и сега си я нося smile
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: декември 08, 2008, 19:31:50 »

Аз мислех да я продам, за жалост нещо не ми стана номера, защото никой не пожела да я купи и в крайна сметка незнам какво да правя - хем ми се иска да я дам на някоя булка, която няма много средства и това ще я направи много щастлива, хем ми се иска да си я запазя.
Една приятелка я занесе в един дом за деца и я подари на най-голямото момиче, което след 1,5 години я поканило на сватбата си и било с нейната рокля - много щастливо.
Незнам защо, но и мен нещо ме тласка към такава постъпка.
За жалост все още не съм решила нищо твърдо.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: декември 10, 2008, 14:08:08 »

Стаси, защо не си я запазиш, това ти остава един голям спомен за един незабравим ден.  pardon
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: декември 10, 2008, 17:51:55 »

Ми честно казано незнам - вярно, че е спомен. Но така или иначе ще дойде един момент, в който тя ще пожълтее и няма да е същата както в самото начало. А пък и самият спомен и снимките с роклята никой неможе да ми ги изтрие, така че затова ми се иска да я дам на някой и по-този начин лично за себе си да съм доволна от постъпката си.
Оххх, незнам, много съм раздвоена. Абе, времето ще покаже. Ако късметът и е при друга булка - така да бъде. Ако ли не - може би ще трябва да я запазя. Ще видим smile
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: декември 11, 2008, 11:59:13 »

на майка ми роклята като цвят и материя не е мръднала такава е каквато си я е купила тогава... така че не е гаранция че ще и се развали цвета...  pardon така поне си мисля аз
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: декември 14, 2008, 13:42:50 »

Stassi,постъпката на твоята приятелка е нещо много хубаво!Но все пак незнам,аз моята не мисля,че бих я оставила/суеверна съм/!
Но пък ти,ако се решиш-ще направиш едно добро дело!Успех! give_rose give_rose give_rose
Активен
du6eva
Ентусиаст
**
Публикации: 148

nie sme du6etata

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: декември 15, 2008, 19:29:55 »

Stassi твоята приятелка е много добра на мен другите дрехи не ми се свидят но булченската рокля  pardon
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: декември 16, 2008, 12:58:14 »

Душева, и аз съм така. Аз и балната си пазя така както съм си я купила, да не говорим за сватбената...  pardon
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: декември 22, 2008, 01:21:47 »

На мен ми се струва излишно да се пази булченската рокля. Моята струва над 2000 лева и е толкова красива, в никакъв случай не бих я оставила  да вехтее в някой гардероб или кашон. Вместо това, след сватбения ден бих я дала на професионално почистване и евентуално продала на много по-ниска цена, за да може някоя бъдеща булка да й се радва. А колкото до спомените - едва ли някой би забравил прекрасните емоции от сватбения си ден, а пък затова са и снимките и видеото все пак.  girl_wink
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: януари 02, 2009, 22:25:38 »

Досега винаги съм си мислела, че искам да си запазя роклята. Напоследък започнах да си мисля дали да не я продам и за спомен да си запазя евентуално само воала. Но не съм решила още, то първо сватбата да мине, пък после ще му мисля girl_wink
Активен
magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: януари 07, 2009, 13:30:20 »

Аз си гладих роклята и нямаше проблем. Започнах от най-слабата степен,с пара и едно тензухено парче плат. После малко увеличих температурата,защото видях,че няма проблем и се глади по-добре. Но наистина зависи от плата на роклята-моята беше от опал (изкуствена материя е).
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: януари 07, 2009, 15:22:11 »

моята рокля до последно седеше в калъфа от магазина, беше доста обемиста затова леля ми и майка ми я извадиха а после 4 души са я държали и майка ми я е изгладила  funnytooth после ми разказаха, че много са се забавлявали и голям смях е паднало. Нямаше никакъв проблем, даже беше станала много по- красива така изгладенка  Bravo Bravo браво на мама и останалите 4 души.  pardon pardon pardon
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: януари 07, 2009, 17:55:11 »

Аз искам да си я запазя...Като малка много обичах мама да си извади булченската рокля и двете със сестра ми да играем на принцеси - редувахме се и двете да я обличаме. Мечтая си един ден да си имам момиченце или две  blum и да мога и на него да му предоставя това удоволствие!А поради същата причина си пазя и балната рокля!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: