Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:36:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Трябва ли да се пази булчинската рокля  (Прочетена 173163 пъти)

meryy
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: януари 26, 2009, 19:38:23 »

Моята рокля също се беше понамачкала докато я донеса в къщи но в деня на сватбата леля ми я е изгладила без проблем и си беше ок,но с изгладена рокля бях само в къщи при парвото ми сядане в колата като тръгнахме към ритуалната така се измачка че все едно не беше гладена преди да я облека,ама няма как вече всичко е започнало и в един момент спира да ти пука така че мили момичета не се притесняваите токлова ако е по обемна пак ще се измачка концентрираите вниманието си към други неща просто няма смисъл да се ядосвате за такова нещо а още по малко да изпадате в паника пак ще бъдете неотразими просто бъдете усмихнати и ще блестите.Успех на всички бъдещи булки  give_rose
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #271 -: февруари 28, 2009, 09:59:41 »

аз мисля, че е прекрасен спомен... и с такова умиление бих си я гледала след години... сега ми  става мило като гледам роклята на майка ми  girl_wink
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: март 05, 2009, 11:16:27 »

Изчакайте да мине сватбата и тогава ще си говорим... Wink

В началото си мислех- някаква си там рокля, толкова пари и само за един ден, ще заема място вкъщи и т.н...  nea Дори обмислях да взема нещо под наем, за да мога после да го върна и да ми се махне от главата.
Но, впоследствие мисля съвсем различно, тази рокля ми стана някакси скъпа точно заради спомените, които ме свързват с нея! Сега си стои опакована вкъщи, доста често си я гледам и и се радвам... blush И не бих я дала на никого друг да я облича или размотава, може би само на  някоя булка, много близка роднина или приятелка, или на дъщеря ми някой ден... smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: март 05, 2009, 12:47:46 »

Момичета, аз моята рокля грижливо съм си я прибрала и не ми се разделя с нея. Вече мина почти година и половина от сватбата, а на мен винаги ми става едно мило като си я видя и си мисля,че не мога я даде на друг да ми я носи.

Стаси, браво на твоята приятелка. Аз не мога да направя това. Мога да дам всичките си други дрехи, но не й сватбената си рокля.
Активен
kremmito
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: март 05, 2009, 12:51:38 »

Аз също старателно съм си прибрала роклята и в никакъв случай не бих се разделила с нея.  smile Всеки път когато я погледна ми става толкова хубаво, носи ми страшно положителни емоции.  smile
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #275 -: март 05, 2009, 15:56:29 »

И аз не мога да се разделя с моята рокля. Прибрана е в гардероба. Мислех си наскоро да я извадя и даже да си я облека за малко  blush, обаче тя е просто огромна е ще трябва милото да помага...
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 22, 2009, 02:24:23 »

Момичета и аз като повечето от вас,пазя роклята си.Не е прана още, т.к не е минала година от събитието.И аз често се сещам за роклята ми и ми се иска отново да си я облека.Зарекла съм се да я облека отново(на някоя от годишнините ни) и да се оженим отово с моя мъж,но този пат в Лас Вегас smile
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #277 -: март 29, 2009, 11:49:03 »

Момичета,имам си рокля danceg!Вчера бях в Асеновград и я видях-моята рокля!Искам да ви питам как да я съхраня до сватбата?Казаха ми да я закача на закачалка с щипки!И се чудя,а сватбата е юли!
Активен
Рубин

« Отговор #278 -: март 29, 2009, 12:30:35 »

Благодаря ви момичета!Сега съм на работа и като я снимам ще ви я покажа!Моля някои да ме посъветва как да я съхраня!Оточнявам че няма презрамки,а и точно това ме претеснява!
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: март 29, 2009, 12:33:20 »

Рубин, и моята няма презрамки, а е много тежка..аз я съхранявам в калъф за рокли, така ми я дадоха от магазина..и стои закачена.Преди сватбата само ще я занеса на химическо да ми я изгладят и това е..
Активен
Рубин

« Отговор #280 -: март 29, 2009, 12:35:00 »

Мерси,а какво представлява този калъф и на какво се закача???
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: март 29, 2009, 12:38:53 »

Самата рокля е закачена на закачалка, а калафа е като тия за костюмите, малко по голям и отгоре има дупка през която излиза закачалката.
Муце, всичко ще бъде ок, чакам с нетърпение снимки като дойде.. yahoo
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: март 30, 2009, 10:14:13 »

Моля някои да ме посъветва как да я съхраня!Оточнявам че няма презрамки,а и точно това ме претеснява!

Рубин, а като няма презрамки роклята дали не са сложили от онези съвсем тънките лентички, пришити, с които да се закачи. Аз добре го обасних, незнам дали се разбира  pardon - тези, които ги пришиват на двете подмишници . Поне в булчинските магазини така висят на закачалки този тип рокли  crazy
Активен
Рубин

« Отговор #283 -: март 31, 2009, 11:24:23 »

Няма такива лентички и не мога да я закача!Ще направя така както ме посъветва mery-Ще я прехлупя на закачалката,а преди сватбата ще я гладя!Няма друг начин!А колко хубаво щеше да е ако си имахме манекени,а момичета?Обличаме я на манекена и забравяме!
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: март 31, 2009, 11:26:14 »

благодаря много за съветите момичета, моята рокля пристигна преди 2 седмици, леко поизмачкана, но след като се прибрах в нас, с майка ми забихме един голям пирон на стената и я закачихме там и тя от самосебе си се изправи. успех на всички.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: