Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 15:28:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 2 част  (Прочетена 173385 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: март 14, 2009, 18:18:25 »

момичета след дълго главоблъскане накрая и ние решихме коя песен да ни е за първи танц   yahoo  - U2 - ONE !!!! и да ви кажа стана супер спонтанно снощи докато гледахме тв и я пуснаха някъде и двмата с половинката ми веднага се погледнахме и казахме-това е!  twohearts

То и ние така избрахме нашата, даже бяхме скарани и като я чухме и се спогледахме и ...всичко се оправи. smile
Но специално за U2 - One скоро коментирахме, че не е много подходяща за танцуване, защото не е точно блус и е малко трудна за танцуване.
А текстът пък съвсем не е подходящ, ако въобще държите на тези неща.

Лично мнение споделям просто - иначе това ми е любимата група smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: март 15, 2009, 22:03:54 »

Ние без никакво колебание (поне за момента) решихме - "Обичам те" на Силвия Кацарова - http://vbox7.com/play:4f5d73aa. Текстът е страхотен, направо ме размеква ....

Идеята на liva82 за мултимедията е страхотна, и аз си мислех за това, защото мога да взема проектор от работата, лаптоп имаме, ама с бялата стена (екран) не знам как би станало в ресторанта. Иначе с клипче със снимки на двамата поотделно като малки, после общи снимки от гимназията, клипчета от студентството би разчувствало всички ... Но пък и трябва да ангажирам някого да пусне  проектора, лаптопа.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: март 16, 2009, 09:14:22 »

То и ние така избрахме нашата, даже бяхме скарани и като я чухме и се спогледахме и ...всичко се оправи. smile
Но специално за U2 - One скоро коментирахме, че не е много подходяща за танцуване, защото не е точно блус и е малко трудна за танцуване.
А текстът пък съвсем не е подходящ, ако въобще държите на тези неща.

Лично мнение споделям просто - иначе това ми е любимата група smile

Не се бях замислила и сега и прочетох текста, наистина не е много подходящ  huhhuh.gif  cray ами сега  Плачещо момиче
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: март 16, 2009, 13:59:55 »

Ех, cvety_84 , не исках точно така да ти подейства постът ми, съжалявам  give_rose
Някои хора не държат на тези неща - текстове и т.н. Така че, ако прецените, че не е толкова важно, не обръщайте внимание на текста. Но аз лично държах  pardon

Прегледай цялата темичка назад - все ще ти хрумне нещо или ще харесате някоя песничка.
Нашата беше Wet Wet Wet - Love is all around - свежа и сравнително нестандартна за първи сватбен танц, може пък да я харесате smile
Сигурна съм, че вашата песен сама ще ви намери, както стана при нас.  give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: март 16, 2009, 14:04:33 »

вече в няколко клипчета гледах как младоженците смесват песните си за първия танц, като първо е някой блус и посредата на песента се чува провлачване и започва денс или рок. в зависимост от това какво са си избрали като песен и изглежда много раздвижено и интересно. някой от вас присъствал ли е на такъм първи танц и може ли да сподели как се приема от гостите.
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: март 16, 2009, 22:01:07 »

вече в няколко клипчета гледах как младоженците смесват песните си за първия танц, като първо е някой блус и посредата на песента се чува провлачване и започва денс или рок. в зависимост от това какво са си избрали като песен и изглежда много раздвижено и интересно. някой от вас присъствал ли е на такъм първи танц и може ли да сподели как се приема от гостите.
Здравей,Валя!  smile
Аз гледах диска от сватбата на моя приятелка и те с нейният съпруг са направили първият си танц така - бяха смесили "Огън от любов" с някакъв рок. Никой от гостите не е знаел, а те са направили страхотна хореография  danceg и лелеее, велико се е получило! Всички гости започват да пляскат, да викат, да ги аплодират  girl_wink Страхотно забавление още в началото на сватбата! Но и те доста се бяха постарали  Wink
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #336 -: март 16, 2009, 23:11:42 »

нашата песен ако е на анг сме решили да направим превод под формата на клипче с нащи снимки които да се сменят и до като танцуваме ще е леко тумно ще блещъкат само свещи ние и нащето клипче което ще се гледа на бяла стена....изглежда ми романтично и така всеки ще знае какво се пее и за какво сме избрали тази песе не просто да слушат

Това ще е голяма грешка, защото първо на тъмно няма да стане никакъв клип от вашия танц, второ ще разводните един много важен момент за който ви е необходимо цялото внимание на гостите и трето танцът ви ще мине и ще замине съвсем безславно така, както не би трябвало да стане. Все пак вие решавате, но това е съвсем безмислена и неудачна идея - точно тогава да се прожектира клип, освен ако желанието ви е - да отклоните вниманието на гостите от вашия пърни сватбен танц. Така ще раздвоите вниманието на гостите, които нито ще наблегнат на клипа нито ще наблегнат на вашия танц. В крайна сметка нищо няма да запомнят нито от танца нито от клипа. Много по ефектно ще стане, ако първо прожектирате клипа - от детството до днешни дни и след това като кулминация съпроводени от бурните аплодисменти от клипа, да се появите на дансинга вие за вашия сватбен танц. Щастливото продължение на хронологията във времето съчетана със главните герои от клипа на живо - "историята продължава" Предлагам ви това като по добър вариант. Ако не сте съгласни извинете ме за поста.

Поздрави и успех smile

Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: март 17, 2009, 08:44:45 »

Това ще е голяма грешка, защото първо на тъмно няма да стане никакъв клип от вашия танц, второ ще разводните един много важен момент за който ви е необходимо цялото внимание на гостите и трето танцът ви ще мине и ще замине съвсем безславно така, както не би трябвало да стане. Все пак вие решавате, но това е съвсем безмислена и неудачна идея - точно тогава да се прожектира клип, освен ако желанието ви е - да отклоните вниманието на гостите от вашия пърни сватбен танц. Така ще раздвоите вниманието на гостите, които нито ще наблегнат на клипа нито ще наблегнат на вашия танц. В крайна сметка нищо няма да запомнят нито от танца нито от клипа. Много по ефектно ще стане, ако първо прожектирате клипа - от детството до днешни дни и след това като кулминация съпроводени от бурните аплодисменти от клипа, да се появите на дансинга вие за вашия сватбен танц. Щастливото продължение на хронологията във времето съчетана със главните герои от клипа на живо - "историята продължава" Предлагам ви това като по добър вариант. Ако не сте съгласни извинете ме за поста.

Поздрави и успех smile

good good
Аз съм абсолютно съгласна!
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #338 -: март 17, 2009, 22:24:22 »

За първи танц има много хубави БГ песни просто да си избираш колкото искаш.Ако сте фенове на чужда музика или сте рокаджий, "Is this love" на  Whaitesnake е добър вариянт.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: март 20, 2009, 14:55:35 »

Какво ще кажете за тези песни - Unforgettable -Cole, Nat King
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: март 20, 2009, 20:47:20 »

ами много е хубава, но малко специфична... по-ретро звучене smile
който е ценител обаче - много добър избор би бил!
Активен
rebeka_sch
Новак
*
Публикации: 12

Най-красивата шаферка.

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: март 21, 2009, 12:03:35 »

Илюзия на Георги Христов,
не си представям по подходящ момент в който да чуя онзи паметен стих " Господи, колко си хубава"
Активен
Месечинка
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: март 22, 2009, 14:38:09 »

DjNick Mc е абсолютно прав според мен. Какъв е смисъла да танцувате изобщо, щом няма да се виждате, а ще се прожектират снимки nea
А текстът според мен също е важен, не само музиката и какво означава конкретната песен за двойката. Спомням си, че питахме нашите кръстници за тяхна любима песен, с която да ги поздравим и те избраха Блу & Елтън Джон "Sorry seems to be the hardest word" Oh my ... Любима моя песен, но с тотално неудачен текст за такова събитие. Аз лично наложих моментално вето, трябваше ми обаче малко време да убедя и половинката в правотата си. В крайна сметка ги поздравихме с Марая Кери и... забравих името на певеца - песента е "My endless love". За щастие те не се разсърдиха.
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: март 27, 2009, 11:35:43 »

Не съм очаквала че има други "откачалки" като мен ,които биха си избрали U2-One. danceg
Невероятна песен,невероятен текст и крайно неподходяща за първи брачен танц.
Ще трябва да измислим друг вариянт...
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: март 27, 2009, 11:48:16 »

хахахах как го каза само  DANCE аз вече измислих друг вариант с който да ги заместим,.. но го нямаше ефекта уау  cray ................ та какво мислите за Savage Grden- truly, madly deeply  pardon
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: