Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 17:33:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 2 част  (Прочетена 173509 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: март 09, 2009, 10:09:24 »

И аз съм съгласна, че е по-важна символиката на песента, отколкото стила й.
А моят проблем е, че се бяхме спрели на песен вече (Искам да те нарисувам - на Мариана и Тодор Трайчеви), но наскоро слушах една песничка от саундтрака на Красавицата и Звяра и много ми хареса. Казва се Tonight I Celebrate My Love. Съответно сега съм малко разколебана - искаше ми се да е БГ песничката, но тази също е много хубава и подходяща като текст. Да видим какво ще измислим накрая  pardon
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: март 09, 2009, 10:50:59 »

bubka , ако много ти харесват и двете - едната я оставяш за първи сватбен танц, а 2-та - за танца с кумовете. И аз понеже много харесвах още една песен, освен нашата си, си навих на мерака, като я оставих за 2-рия танц.
А 3-тата любима я оставих за последния ни танц и така всичко се получи супер  pardon
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: март 10, 2009, 23:06:52 »

Та изборът е ясен BAJA-"ZAPISANO JE U VREMENU".Страхотен текст,прочувствена мелодия -препоръчвам ви да я чуете,а във vbox7.com я има и преведена....Една прекрасна история за любовта.... любов заедно

да,песента е страхотна
Но никак не е подходяща като текст (според мен) за първи сватбен танц... Пее се за любов някога във времето..., любов която е свършила...Или както се пее "не искам да те обичам дори и в съня си..."
Много тежичко....
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: март 11, 2009, 05:05:13 »

нашата песен беше на Металика- Nothing else matter, но има още много хубави и нежни песни- аз много харесвам също песните на Beetles, Guns and roses,  Witney Houston, Bon Jovi- Always, Bed of roses, Thank you for loving me, Stevie Wonder-I just call to say I love you, Celin Dion - The power of love, и много други
От бг песни мисля че подходящи са - на Силвия Кацарова- Обичам те, Сигнал- 2 следи,- и др.
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: март 11, 2009, 10:13:16 »

Момичета, а какво ще кажете  за Scorpions - You and I? Ние май на нея се спряхме, макар че аз исках да е на Sting - Fields of gold , а милото искаше на Алиша Кийс - Fallin, та май тази ще ни е компромисния вариант  Wink a другите две ще са за края на сватбата
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: март 11, 2009, 10:34:33 »

Абе аз си мился,че трябва да има символика песента за първия танц на младоженците като такива.
В смисъл,че трябва да значи нещо за тях,без значение дали е текста,мелодията или пък нещо друго. smile
Активен
tytymancho
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #321 -: март 11, 2009, 21:09:45 »

Ние ще се женим на 13 06 2009г. и много време се чудехме каква песен да си изберем за първия танц и след дълго търсене най-сетне се спряхме на една тя е на marc terenzi и се казва love to be loved by you много ни харесва и на двамата и текста е много романтичен и всеки път когато я слушам ме побиват тръпки и като се има предвид и самата история на песента..........за нас тя е просто невероятна!!!!!!! Дано да съм ви била полезна. любов заедно smile ето и линк към песентa http://www.vbox7.com/play:d00c54b9
« Последна редакция: март 11, 2009, 21:13:29 от tytymancho » Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: март 11, 2009, 21:57:43 »

Момичета, а какво ще кажете  за Scorpions - You and I? Ние май на нея се спряхме, макар че аз исках да е на Sting - Fields of gold , а милото искаше на Алиша Кийс - Fallin, та май тази ще ни е компромисния вариант  Wink a другите две ще са за края на сватбата

И ние сме се спряли на тази. Супер е!  good
И сега само си я пускаме и и се радваме  danceg. Нямаме еднакви музикални вкусове, но тази се хареса и на двамата. Аз търсих нещо по-модерно, но не можах да не призная че песента ни отива.
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: март 11, 2009, 23:11:16 »

Нашата песен за първия танц ще е на Bryan Adams -Everything I Do.
Активен
Месечинка
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: март 12, 2009, 08:30:45 »

Песента на Скорпионс е супер good
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: март 12, 2009, 08:33:58 »

момичета след дълго главоблъскане накрая и ние решихме коя песен да ни е за първи танц   yahoo  - U2 - ONE !!!! и да ви кажа стана супер спонтанно снощи докато гледахме тв и я пуснаха някъде и двмата с половинката ми веднага се погледнахме и казахме-това е!  twohearts
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: март 12, 2009, 09:35:52 »

нашата песен ако е на анг сме решили да направим превод под формата на клипче с нащи снимки които да се сменят и до като танцуваме ще е леко тумно ще блещъкат само свещи ние и нащето клипче което ще се гледа на бяла стена....изглежда ми романтично и така всеки ще знае какво се пее и за какво сме избрали тази песе не просто да слушат
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: март 12, 2009, 09:54:42 »

страхотна идея  good за съжеление не е много лесно да се реализира  huhhuh.gif 
Активен
sbride
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #328 -: март 12, 2009, 10:37:33 »

Има една песен Unchained Melody, много красива; аз лично най-харесвам изпълнението на U2, но има много нейни изпълнения, които са чудесни.
Иначе нашата беше Scorpions- You and I
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: март 12, 2009, 10:40:29 »

страхотна идея  good за съжеление не е много лесно да се реализира  huhhuh.gif 
на работа имаме мултимедия , а годеника ми ще направи клипчето така че ще стане girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: