Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 07:26:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Как получихте предложение за брак? - 2 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как получихте предложение за брак? - 2 част (Прочетена 177074 пъти)
Lupercola
Гост
Отг: Как получихте предложение за брак? - 2 част
«
Отговор #135 -:
януари 16, 2009, 21:17:56 »
Кулата беше синя
само по време на председателството на Франция на Европейския съюз
(и точно поради него председателство). И вече (слава Богу) си върна нормалния цвят (синя въобще не беше яка, почти не се виждаше и беше сто пъти по-малко впечатляваща).
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #136 -:
януари 17, 2009, 15:43:21 »
аз бях там на 5.12.2008 и беше синя, стори ми се адски грозна и чак кичозна
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #137 -:
януари 17, 2009, 19:35:33 »
То в този специален момент всеки загубва представа за света около себе си
Активен
shosho
Регистриран
«
Отговор #138 -:
януари 17, 2009, 21:10:09 »
ето една "скорошна" снимка от там! И аз я видях в син цвят! И в нашият случай имаше предложение за брак! И ТЯ каза ДА! И да кажа бързо бързо аз съм нов във форума и това ми е първия пост! Моята Любима ми помага със писането( тя има опит от "Часът на мама") , а пък аз реших да се регистрирам тук! Здравейте!
Активен
MrDJ
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #139 -:
януари 17, 2009, 21:45:41 »
Ще ме разплачете еййй...
Аз пък тази година направих 10 години от както се ожених.Като ви слушам се замислям дали да не спретна на жена ми още едно предложение а може и сватба... незнам как се води тази "розова" или нещо друго но едно купонче примерно ако и стане роклята.Дайте идей за нещо романтично. Може би да идем на "царевец" и да поръчам да ни пуснат "звук и светлина".Не било много скъпо.А и аз одавна си мечтая да го видя на живо.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #140 -:
януари 17, 2009, 22:01:14 »
Цитат на: MrDJ в януари 17, 2009, 21:45:41
Ще ме разплачете еййй...
Аз пък тази година направих 10 години от както се ожених.Като ви слушам се замислям дали да не спретна на жена ми още едно предложение а може и сватба... незнам как се води тази "розова" или нещо друго но едно купонче примерно ако и стане роклята.Дайте идей за нещо романтично. Може би да идем на "царевец" и да поръчам да ни пуснат "звук и светлина".Не било много скъпо.А и аз одавна си мечтая да го видя на живо.
800 лв :offtopic:извинявам се за което
Активен
MrDJ
Любопитен
«
Отговор #141 -:
януари 17, 2009, 22:11:21 »
Мерси за информацията. Сега поне си знам преди да тръгна,да си направя сметката. *THUMBS*Може да извадя късмет и да си направим партия с някоя сватба или рожденник от близките заведения.
Сега като се замисля нещо се пообърках с това (тази година) и май съм позакъснял.Щото нова година вече мина.Датата ни е 9 август и всъщност тази година ще станат 11годинки.Как си минава времето....
«
Последна редакция: януари 17, 2009, 22:28:13 от MrDJ
»
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #142 -:
януари 17, 2009, 22:31:16 »
MrDJ
, какво пречи да наваксаш тази година? Щом имаш желанието, броя на годините брак нямат голямо значение. Идете на някое си ваше местенце, напаравете си купона. Или идете на почивка из страната или извън нея.
Активен
MrDJ
Любопитен
«
Отговор #143 -:
януари 17, 2009, 22:46:17 »
Съжалявам че тази идея ми дойде чак сега.Бях решил да и направя "Море от Любов" Писах до предаването в сайта но не ми отговориха и така си останаха мечтите. Гола вода сме това женените мъже. Е не всички де... Гледам другите добре са се постарали. Само като се сетя че аз и купих накъв скапан телефон....е небеше толко скапан де..ама както и да е.Мисля че заслужаваше повече.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #144 -:
януари 19, 2009, 09:56:38 »
Както съм писала напред в темичката аз получих предложение за брак точно на върха на Царевец в 12 ч през ноща. Моя мъж беше поръчал само светлина, мисля, че със звук би станало малко зловещо предложение за брак
, но повярвайте ми със светлина беше адски адски романтично и когато всичко се случи на върха пред голямата църква обляна цялата в светлина
, а и когато не очакваш изживяването е уникално повярвайте ми
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #145 -:
януари 19, 2009, 11:44:40 »
Цитат на: shosho в януари 17, 2009, 21:10:09
И да кажа бързо бързо аз съм нов във форума и това ми е първия пост! Моята Любима ми помага със писането( тя има опит от "Часът на мама") , а пък аз реших да се регистрирам тук! Здравейте!
shosho
Много се радваме, че си се записал при нас. Мъжете са ни малко и си ги коткаме. Успех в подготовката и ще помагаме с каквото можем
ПП. Като видях колко предложенията има пред кулата... и
ние живеем в Париж пък мъжа ми не се сети да ми направи там предложение, ами си ми предложи диркетно вкъщи
Не че и аз бих се сетила де...
ама вие ме наведохте на тая мисъл.
Сигурно е много романтично
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #146 -:
януари 19, 2009, 13:14:16 »
наистина е много романтично и вълнуващо, но съм сигурна, че където и да е направено предложението, ако е правилният човек, то споменът остава за цял живот.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #147 -:
януари 20, 2009, 01:05:59 »
Това беше на шега
Той си ми предложи по неговия си начин, както той си го чувстваше и разбира се бях супер трогната. Не го заменям за нищо на света. Всяко предложение е уникално
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #148 -:
януари 20, 2009, 14:43:24 »
Хайде и аз да се запиша тук. И аз получих моето предложение на 13.11.2008г., тогава правихме 10 години от както сме заедно
. Миналата година около нас се омъжиха двама приятели и ние доста се въодушевихме, но не сме говорили нищо сериозно. Прибирам се вкъщи от работа и нищо странно, милото е още на работа, а ние с кучето излязохме на разходка и после.... Връщаме се с малката хайванка и първо ми направи впечатление, че нещо е много приглушена светлината в хола, а аз винаги светкам всички лампи, влизаме смело напред, а на масата сложена нежна покривка, свещи, две чаши за шампанско и никаква следа от милото...
Много ми стана приятно като видях обстановката - е 10 години са си 10 години ще празнуваме.... В този момент чух милото да ме вика зад гърба ми, обръщам се ....... а той вече на колене с прекрасен букет и въпроса: "Чочо, ще се омъжиш ли за мен?"
. Пръстенът беше в чашката на едно от цветята, но аз от радост не можах нищо да кажа, само се смеех и плачех от щастие и вълнение и дума не мога да произнеса, а той пак "Е нищо ли няма да кажеш?", тогава дойде моето "ДА". Отворихме шампанското и щастие, щастие, ред усмивки, ред сълзи, исках да се обадя на целия свят, за да се похваля. Оказа се, че през цялото време е бил вкъщи, но се е крил в една от стайте, за да подготви изненадата, а предишния ден са ходили с кандидат кума да купуват пръстена, а на мен ми беше казал, че ще закъснее, защото трябва да му помага да пренасят някакво зеле...
. Сватбата ще е на 25.07.2009г. и съм страшно въодушевена от олганизацията
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #149 -:
януари 20, 2009, 15:03:49 »
на милото, много романтично
Активен
Страници:
1