Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 11:18:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как получихте предложение за брак? - 2 част  (Прочетена 177101 пъти)

lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: януари 20, 2011, 13:10:00 »

Здравейте  give_rose Аз получих годежния си пръстен на рожденния си ден. Родена съм на 25.12 и покрай празниците се прибрахме в родния ми град. На 24.12 имаме традиция и ходим при баба ми. Гледам аз че приятеля ми само мълчи и нагъва едни мастики, ама си мисля че се притеснява все пак сме цялото семейство.Прибрахме се към 23 часа и си легнахме. Пуснахме да гледаме предаването Господари на ефира, обаче на мен вече ми се спи -две не виждам. А приятеля ми само ме бута и ме пита спиш ли? Ми как да спя , като не ме остава на мира smile Като стана дванадесет часа , той пусна на телефона си песента на Марая Кери - "Всичко което искам за Коледа си ти", стана от леглото и както си беше по боксерки си нахлупи една шапка на джудже , от тези дето светят, и изтанцува най-интерсния танц който някога съм виждала. Накрая падна на колене и ме попита: "Искаш ли да се омъжеш за мен?" и аз казах :Разбира се. smile и той :"ама разбира се, да или рабира се ,не" Ей от този момент не можах да кажа нищо щото вече гласа ми го нямаше никакъв. Но полсе като се окопитих му казах Да.
Активен
Fragancia
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #331 -: януари 25, 2011, 21:41:03 »

@Lina_bs, искрено се посмях с твоя пост, но определено твоят годеник е постъпил доста оригинално, най-малкото е предизвикал положителни емоции у теб! Честито и поздравления! smile
Активен
franzelkata
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #332 -: януари 27, 2011, 21:36:03 »

На мен слънцето ми предложи брак на един плаж, на лунна светлина, само аз и той, луната и вълните. Беше страхотно, чувстжах се сякаш съм единствената жена за тази земя. Най-забавното беше, че аз го отведох там със съвсем други помисли  blush ама знае ли човек  Bravo
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: февруари 02, 2011, 13:48:06 »

При нас се получи малко смешно. Стояхме си една вечер с милото и нещо се закачах с него относно сватби, предложения и такива неща /наши приятели се бяха оженили в началото на май месец/. И аз му казвам силна вилна "Сега ако ми изкараш един пръстен и веднага приемам" и той ми каза ти сигурна ли си, защото ей сега го вадя. А аз си бях убедена, че пръстен няма, тъй като предните дни бяхме правили пролетно почистване и бях обърнала всички шкафове, дрехи и т.н. И си викам дааааа сигурна съм вади пръстена. И той ми каза отивам до кухнята за 1 биричка и ти давам пръстена. Върна се от кухнята милото и бърка в грейката си ... и аз продължавам да се смея и да не вярвам... и той ми вади една червена кутийка  Oh my .... Стоях, гледах и не вярвах - краката ми омекнаха, думичка не можеш да кажа и той е сега какъв ще е отговора. yahoo и така ми предложиха на мен. После разбрах, че той е купил пръстена същия ден и е мислил да ми предложи след 2 дни /5май, когато се запознахме/. Малко му обърках плановете, но пък беше забавно.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #334 -: февруари 02, 2011, 13:53:18 »

Сабинка, страхотно се е получило! Много ми стана забавно като прочетох funnytooth Но най-хубавите неща стават, когато най-малко очакваш smile
Активен
CabuHka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: февруари 02, 2011, 14:33:30 »

Така е забавно се получи. И като се сетя пак се смея. И се радвам, че така стана, защото си беше запомнящо smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: февруари 14, 2011, 04:55:00 »

Слънчицето ми ми предложи на Коледа.бях до по-късно на работа същия ден. Оправих се вкъщи набързо и отидохме да празнуваме със сестра ми, Летя ми и вуйчо ми(които бях дошли чак от Враца до Стара Загора), братовчетка ми, нейния приятел и родителите му. През цялото време беше доста мулчелив, което е много странно за него. Вечерята започна, всички се веселихме много. Отидох на терасата, за да изпуша една цигара. Той дойде с мен. Стана ми странно, понеце той не понася дима от цигари. Бяхме само аз и той. каза ми: "сега ще направя нещо, което не бих направил пред никой друг". Бях много зачудена, но замълчах и го изслушах. беше си приготвил реч. Каза ми неща които не съм и предполагала че ще чуя. Падна на колене, извади малка кутиика с цвят бордо (любимия ми) и ме попита: "ще се омъжиш ли за мен?". Сякаш си глътнах езика. Няколко секунди изобщо не можех да реагирам. После силно казах "Да". Всички се струпаха на прозореца, за да видят какво става. Сестра ми пощуря от щастие. Беше най-незабравимата коледа в живота ми...
Активен
CabuHka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: февруари 14, 2011, 05:20:54 »

Браво  Bravo красиво предложение е било.
Активен
Mauve
Ентусиаст
**
Публикации: 66

« Отговор #338 -: февруари 14, 2011, 14:11:00 »

Момичета, ни съм писала тук, това не е моето предложение за брак, но днес е препоръка на редакторите на известен сайт за споделяне на клипчета, и изобщо не успях да се стърпя и да не го споделя - колко романтично може да е предложението в един обикновен Мол! Насладете се!

http://www.vbox7.com/play:8f334f88
Активен
sonja
Сватбар
Публикации: 167

« Отговор #339 -: февруари 14, 2011, 14:55:04 »

Мене любимия ме заведе на романтична екскурзия, понеже имахме годишнина на 21 дек. и за 18ти и19ти 2010 бяхме планували пътуване, но аз незнам къде ще ме води, защото се редуваме всяка година кой да организира годишнината и миналата година беше негов ред. И отиваме първата вечер в хотела където се запознахме на един 8ми декември в Кресна и беше много романтично, но аз си мислех,че там ще оставаме. На сутринта обаче той ми казва събирай пак багажа и пак потеглихме и ме заведе в с.Лещен има една глинена къщичка там, страшно романтично място и в нея ми предложи. Беше ме вкарал в банята, уж че ще ходим на вечеря и да се гримирам, и през това време запалил свещи навсякъде в стаята и по земята наредил пътечка от свещи, а над леглото имаше едно прозорче малко във формата на сърце и там сложил една кутия бонбони "Рафаело" и едно шампанско с две чаши. И ми беше пуснал "Over the Rainbow" песента за фон. И аз естествено се зарадвах и си мисля, че това е изненадата и си честитим годишнината, прегръщаме се и аз въобще не очаквам, че ще има предложение. И той изведнъж гледа една свещичка в едно долапче в стената беше и ми казва: "А, мило тази съм забравил да я запаля, я я запали" И ми подава запалката и аз като извадих свещичката от долапчето и гледам отзад пръстена..  cray
Малее като ревнах от умиление... всичкия грим се размаза потече, абе ужас  smile Ама много романтично беше, никога няма да го забравя.. Самото чувство, както каза CabuHka омекнаха ми колената направо не мога да разбера какво става smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: февруари 14, 2011, 15:14:11 »

sonja наистина е било много романтично.... поздави го за идеята и нека не спира да ти праяи такива изненадки  yahoo girl_wink
Активен
sonja
Сватбар

« Отговор #341 -: февруари 14, 2011, 15:30:27 »

Благодаря ти AnGeL oF lOvE, дано наистина не намалеят романтичните жестове след сватбата.. smile и да ти се връщат пожеланията  Flower
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: февруари 14, 2011, 15:41:02 »

Много благодаря, но в моя случай се съмнявам да стане. Слънчицето ми не е от най-романтичните натури   girl_wink
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: февруари 21, 2011, 13:30:27 »

Здравейте,
да се запиша и аз ,
нова съм във форума,но ми предстои сватба и много се вълнувам.Постоянно чета из нета за всичко свързано,около сватбата и така попаднах тук.
Аз получих предложението за брак на Коледа,отдавна чакам този момент да дойде и по-едно време се бях отчаяла,че някога ще стане!Суетях се около празника готвих и когато дойде времето за раздаване на подаръците моя подарък беше под елхата yahoo.Направо онемях,защото си мислех ,че ще получа някой парфюм ,а то се оказа най-незабравимият подарък на света годежен пръстен в червена кутийка!! *INLOVE*Тогава приятелят ми падна на колене и ме попита дали искам да стана негова жена!! Oh my ... В първият момент бях втрещена после полудях от щастие.Цяла нощ не можах да мигна от вълнение.
Активен
sonja
Сватбар

« Отговор #344 -: февруари 21, 2011, 13:49:39 »

Здравей, panteryx, добре дошла във форума smile
Много хубав празник е избрал годеника ти да те зарадва  girl_wink Честито! И успех с приготовленията  Wink
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: