Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:29:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 2 част  (Прочетена 193060 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 20, 2008, 08:50:20 »

за тяло - да, към парфюмите ги слагат, там, където са парфюмите, има лосиони за тяло и пудри за тяло със същия аромат
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 20, 2008, 09:25:53 »

за тяло - да, към парфюмите ги слагат, там, където са парфюмите, има лосиони за тяло и пудри за тяло със същия аромат

ахааа, вярно.  good
Преди имах един парфюм на Кензо, но беше със сребърни частици.
Та значи нещо подобно да търся, но златничко.
« Последна редакция: юни 20, 2008, 09:27:29 от didda » Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 20, 2008, 10:11:14 »

аз днес ще скокна да потърся онова чедо на шанел, дето се слага преди фдт и скрива всички точици и прочия

колко ли струва, имате ли и дея?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #273 -: юни 20, 2008, 10:12:35 »

Ако говориш за бялата база - 30е. Но не съм убедена, че е подходяща за всички. Бях се много запалила по нея, но тъй като така и не можах да я пробвам, не рискувах да си я купя.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 20, 2008, 10:18:31 »

Момичета, вчера си купих тази пудра на Aven  и съм доста доволна  good
Честно казано, до сега не си бях купувала пудра-фдт, бях някак си скиптично настроена, но сега съм на друго мнение.
Козметичката ми я препоръча най-вече защото е с 50 SPF и е идеална за лятото  good

* 20062008871.jpg (70.33 KB, 650x488 - видяно 371 пъти.)
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юни 20, 2008, 10:18:50 »

На мене бялата база на шанел ми харесва и най хубавото е че слагам след нея само малко пудра (че лятото хич не обичам фдт ) и покрива всички точици и червенини  а и явно наистина хидратира защото преди от пудрата винаги ми ставаха такива като сухи места по челото (ако вообще успях да го обясна добре  pardon, а сега е ок!!!Така че аз см доволна, не е евтина ама бавно се хаби  girl_wink
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 20, 2008, 10:20:20 »

да, за базата говоря - онова, универсалното

ами аз ще я пробвам, ако не става за мен, ще я дам на сестра ми, тя е с по-светла кожа от мен и си слага фдт ежедневно, докато аз - не, попринцип слагам само спирала, защото миглите ми са гъсти, дълги и извити, пък и тъмнички и аз съвсеммалко спиралка слагам, да ги подчертая

а защо да не е подходящ за всекиго?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #277 -: юни 20, 2008, 10:26:49 »

marchela какъв цвят е кожата ти ? Светла, средна или тъмна ? И аз много я исках, но така и не я посмях...
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юни 20, 2008, 11:22:35 »

inaxastra, аз съм с много светла кожа и като се намажа има все пак разлика с кожата на врата ми например доста по бяло стои, но с пудрата отгоре става ок!!!
Незнам наистина как ще е  за по тъмна кожа ама нали уж е универсално  pardon
защо просто не пробваш в някоя парфюмерия (аз така я пробвах )като отидеш без никакъв грим и ще видиш, ако не ти хареса няма смисал да даваш толкова пари
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юни 20, 2008, 11:27:00 »

аз не сам светла, имам си една боя по рождение  sad
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юни 20, 2008, 17:47:48 »

е взех я тази база на шанел срещу .... 70 лв.

само че се оказа, че точно тази била старата, имало нова, в шишенце с помпичка и много по-малък грамаж, но си намерих от старата и си я взех

направо се учудих от некомпетентността на продавачките там, изобщо не го знаеха това нещо какво е,

но попаднах в 1 магазин на витошка, в който продавачите бяха мъже - даже май и гримираха .... доста добре познавахапродуктите, направо ми скриха шапката;

евала на тези господа
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 20, 2008, 20:27:55 »

аз също имам бялата осножа на шанел-blanc universal  се казва.много сам доволна.аз си го купих за 28 паунда.но ве4е го ползвам около 5 месеца и...направо не е мраднал.мн бавно се хаби, защото се слага по мани4ко.препора4вам го на вси4ки:) успех
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юни 20, 2008, 20:51:25 »

Аз също си го купих и е много хубаво, доволна съм. Но не го слагам на цялото лице, защото много лъщя. Мисля, че платих $45. Май излиза еднакво навсякъде.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 20, 2008, 21:12:01 »

аз искам да попитам нещо друго, относно кремовете за лице, не знам дали тук е мястотто, но не се сещам дали има отделна темичка

мисля, че ми е време да ползвам крем за около очите, но в комбинация със дневен на същата фирма и серия

по принцип кожата ми е суха, даже, като не слагам крем ми опъва тук - там

препоръчайте ми някоя изпитана марка, на 25г. съм

не искам да се доверявам на продавачките тук, защото те само гледат да ти пробутат продукта и хич не им вярвам, същото важе и за козметичките по салоните

благодаря ви предварително

инаксастра, аз съм по-тъмна по принцип и да ти кажа честно не стои много бяло на кожата, ако си сложиш и фдт отгоре мисля, че няма да станеш бледа изобщо

пробвай някоя мостра ил тестер
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #284 -: юни 20, 2008, 21:27:03 »

На този продукт мостра няма. Трябва явно да отида негримирана и да го пробвам на място. Но се чудя дали наистина имам нужда или е просто желание да се поглезя. А ако си го взема не ща да слагам фон д тен. Точно заради това исках тази база, защото изравнява (уж) цвета на лицето и така избягва фона. Не знам. Наскоро открих една пудра, без която вече не мога и не съм убедена, че имам нужда от "Бялото".  crazy
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: