Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:39:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част  (Прочетена 209579 пъти)

Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юни 10, 2008, 22:45:15 »

Оф аз трябва да спра да се ровя в сватбени сайтове защото тва мойто на нищо не прилича  crazy.
Тъй като последното нещо което ни липсва е прибори за рязане на тортата случайно попаднах на този комплект който заедно с надписа с името и датата на сватбата е 17 $. Мисля че дори и да не ми хареса на живо аз в Швеция няма да намеря по евтин.Да видим като пристигне.   

:offtopic:Pък и както сте виждали от моите снимки наблягам на тортичките и ще е хубаво все пак да си имаме едни такива прибори а не като доиде някой на гости да режа с нормални ножове.

Айде похвалих се и да ходя да спинкам сладки торти морти. Torte

* cake set.jpg (13.69 KB, 520x350 - видяно 453 пъти.)
Активен
branny
Любопитен
*
Публикации: 31

Най-доброто ми слънчице!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юни 14, 2008, 16:42:12 »

Здравейте на всички форумки!  smile
Днес ходихме с мойто и кумовете да разгледаме за торти - първо до Романса, после до Гаврош. Еми то какво да ви кажа, някои може и да са доволни от Романса ама не и ние. Никакво обслужване нямаше, беден каталог с външен изглед на тортите. Абе почти никакво внимание не ни обърнаха. Но отиваме в Гаврош и хората там на съвсем друго ниво. Говорихме много с жената там, показа ни снимки, даже ми ги качи на флашката да си ги разгледам в къщи. Идейни хора ми се видяха, а ние такива харесваме. Знаят как да се държат с клиентите. А както беше писала и друга съ-форумка по-горе, на тръгване и късчета от тортите им ни дадоха за да си изберем като вкус. Така че ние си решихме тортата ни да е от там. Само да измислим как да изглежда отвън, че всичките са много хубави и голямо мислене ще падне  crazy
Но като изберем ще пусна и снимки.
 Offtopic  yahoo Пък съм и много щастлива - и пръстените ни дойдоха вчера, и украсата за бутилките и чашите си взехме. Ама снимки ще пускам в съответните теми. Хайде до скоро
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 14, 2008, 16:50:56 »

А какви са цените в "Гаврош"? Правят ли торти по поръчка в смисъл по снимка? Аз съм си харесала една на Скайлайн, но се връзва по 3лв. на човек и като ги смятам трябва да дадем близо 400лв. само за торта.
А ето и модела, който съм си харесала: http://picasaweb.google.bg/vikitotodorova/MVTwJH/photo#5211750888598715714
« Последна редакция: юни 14, 2008, 16:56:24 от Zahira » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юни 15, 2008, 18:18:49 »

Модел на моите пасти за гости  danceg danceg

* IMG_3119.JPG (23.06 KB, 410x308 - видяно 3893 пъти.)
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 15, 2008, 21:43:07 »

Момичета, а мен ме притеснява факта, понеже нашата сватба ще е лятото, тортата дали ще издържи до края на вечерта. Вече ми казаха за случаи, при които тортата се вкиснала, а на други пък потекла глазурата. Кажете, ако знаете нещо по въпроса, защото не ми се иска гостите ни да останат без десерт.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 15, 2008, 21:50:33 »

Обикновено тортите се държат в хладилник в самия ресторан!! *THUMBS*Няма от какво да с епритесняваш!!!Карат се до ресторанта в хладилен микробус и от там буф в хладилника good
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юни 15, 2008, 21:57:10 »

Да, обаче незнам в ресторанта дали имат такъв подходящ голям хладилник за няколко-етажна торта. Може би първо ще трябва да питам, за да знам какво да поръчвам, ама хич не ми се иска да я малка.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юни 15, 2008, 21:58:34 »

Те са си го преценили че щом в този ресторант правят сватби значи им е нужен голям хладилник за тортите!!!Не мисля че имаш причина да с епритесняваш от каквото и да е!! give_rose
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юни 15, 2008, 22:16:54 »

Клео, дано си права, обаче аз мисля все пак да проверя първо дали действително има къде да я сложат, за да няма после неприятни изненади.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 19, 2008, 13:51:20 »

Най- накрая я свалих тая снимка. Съжаляавм, че е кофти снимката, ама е с телефон и от каталог снимана. Та - тортата няма да е кафява, а ще е - бяло, розово, бяло и отгоре връхчето пак ще е с мечки.  Иначе ще изглежда така  tease pardon Дано да я направят добре  pardon
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юни 19, 2008, 13:53:05 »

Еййййййййййййййййй skylife страхотна мечешка торта!  Bravo Bravo Bravo Сигурна съм, че ще е и невероятно вкусна.  tease
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юни 19, 2008, 14:09:40 »

skylife,

Много е красива тортата  good Къде ще ти я правят?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юни 19, 2008, 14:10:05 »

В Захаро  yahoo
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юни 19, 2008, 15:12:17 »

Оф аз трябва да спра да се ровя в сватбени сайтове защото тва мойто на нищо не прилича  crazy.
Тъй като последното нещо което ни липсва е прибори за рязане на тортата случайно попаднах на този комплект който заедно с надписа с името и датата на сватбата е 17 $. Мисля че дори и да не ми хареса на живо аз в Швеция няма да намеря по евтин.Да видим като пристигне.   

:offtopic:Pък и както сте виждали от моите снимки наблягам на тортичките и ще е хубаво все пак да си имаме едни такива прибори а не като доиде някой на гости да режа с нормални ножове.

Айде похвалих се и да ходя да спинкам сладки торти морти. Torte

http://vicko-bg.com/prod.php?pageNum_prod=1&totalRows_prod=123&cat_prod=77
виж тука има една шпатолка а има и нож и цените им са доста добри.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юни 19, 2008, 15:51:10 »

тази ми изглежда хубава, но може би не с толкова много цветя, и най вероятно в друг нюанс, заради цветовете на нашия ресторант, инъче и лилавкото е супер. А приблизително каква е цената в Пловдив ако знаете на нещо подобно по поръчка.

* 037_primary.jpg (13.93 KB, 247x329 - видяно 3803 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: