Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 20:14:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част  (Прочетена 209265 пъти)

Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: септември 03, 2008, 17:31:23 »

И аз да се похваля с нашата тортичка, беше много красива (поне според мен) и супер вкусна. Аз я поръчах с крем ванилия, понеже не исках сметана, понеже ми идва малко в повече мазна и с тъмни и бели блатове. Отгоре беше със захарното тесто, за което говорите, което и на мен ми беше доста сладко, обаче пък иначе на вкус беше  judges
Само това, че и бяха сложили тези салфетки отдолу не ми хареса, ама само това да и е кусура.
Всъщност не можах да кача снимка, понеже са много големи, може да я видите в албума ми.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: септември 03, 2008, 18:56:57 »

Нашата я поръчахме с крем ванилия само, но лелката в магазина първоначално я беше писала с крем ванилия и шоколадов крем, понеже повечето така я предпочитали. Споделете челен опит от торти с двата вида крем - дали пък смесена няма да е по-добра?
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: септември 03, 2008, 19:36:21 »

За смесена не мога да дам мнение, но, според мен, ако е само с крем ванилия няма да е никак лошо. Поне нашата беше така и беше супер вкусна. А блатовете бяха наредени бял-кафяв.
Активен
stefanneli
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: септември 03, 2008, 23:23:56 »

момичета помагайте  help help help
сватбата е другата седмица и забравихме за тортата  crazy crazy crazy
тези от каталога изглеждат много кичозни
от фирмата могат да направят по снимка
търсим красиво изглеждаща торта по възможност бяло и сребристо, на 4 етажа/незнам има ли значение/
ако някой е срещал снимки в нета, моля за линкове
благодаря предварително!
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: септември 04, 2008, 05:29:51 »

Влез ми в галерията,имам доста тортички дано си харесаш някоя!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: септември 04, 2008, 06:56:50 »

Stefanneli ето малко линкове от мен:

http://carriescakes.com
http://www.kristiskakes.com/photo.html
http://www.idreamofcake.com
http://www.enchantedweddingcakes.com/designs.htm
http://www.haveyourcakeandeatit.org/#/weddingcakes/4513599730

Успех! good
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: септември 04, 2008, 09:22:24 »

Здравейте, от ресторанта ни предложиха торти с три вида пълнеж- сметана, крем брюле, бял и кафяв шоколадов мус. За съжаление не можем да ги опитаме и трябва да избера наслуки. Вие какво бихте ми препоръчали- крем брюле или мус? Иначе като външен вид поне на снимка изглеждат много добре.
Благодаря
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: септември 04, 2008, 09:30:36 »

Наталия аз съм малко пристрастна, защото с крем брюле са ми любимите торти, но...
аз съм за брюлето! Все пак си помисли ти какво обичаш като вкус и успех, дано изберете най-добрата торта! girl_wink
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: септември 04, 2008, 09:50:19 »

И аз харесвам брюлето, но не съм сигурна дали ще го направят добре. На някои места предлагат "брюле", което на нищо не прилича.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: септември 04, 2008, 10:08:38 »

Сега - аз пък съм пристрастна към муса, но все пак е факт, че този крем е доста тежичък и може да стане прекатено сладка и тежка тортата...
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: септември 04, 2008, 12:10:53 »

много е кофти когато неможеш да ги пробваш, толкова ли немогат да ви резнат една парче, ако ги правят на друго място да ви кажат къде и да отидете там, та ако ще и срещу заплащане да пробвате. всяка сладкарница си прави тортите по различен начин нищо че като име може да са различни.
аз бих предпочела нещо по леко за сватбена торта като се предполага че преди това е имало обилна вечеря.
избери това което на теб ти харесва, та дори и да е на външен вид ако неможеш да пробваш.

ние сме се спряли на 'шампанско с ягоди" има леко тръпчив вкус и знам че няма да се хареса на всички гости, но всеки си има различен вкус и неможе да угодим на всички, важното е че на нас ни хареса, но от сладкарницата ни дадоха 6-7 вида пълнеж който да пробваме и да си изберем.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: септември 04, 2008, 12:16:23 »

Тортата ще я правят в ресторанта,но той по принцип работи като италиански ресторант. Затова нито тортата, нито ястията от сватбеното меню могат да се пробват. Просто ги няма в ежедневното меню и не се правят по принцип всеки ден. А то е ясно, че не може да се угоди на всички  smile Ще гледам поне от вън да е впечатляваща.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: септември 04, 2008, 20:32:06 »

Искам да похваля сладкарница Скай Лайн, които ни направиха тортата още по прекрасна от колкото си представях и много много вкусна (пълнежа беше домашна шоколадова или бисквитена школадова, не помня blush).
Ето я и нея:
Активен
silviq-tamara
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: септември 05, 2008, 06:34:00 »

Тортата ще я правят в ресторанта,но той по принцип работи като италиански ресторант. Затова нито тортата, нито ястията от сватбеното меню могат да се пробват. Просто ги няма в ежедневното меню и не се правят по принцип всеки ден. А то е ясно, че не може да се угоди на всички  smile Ще гледам поне от вън да е впечатляваща.
здравей, ние поръчахме със шоколадов мус- отвън беше бяла със червени рози(много красива, дано се сетиш тя им е от каталога)и беше мнооооооого вкусна, гостите още говорят за нея:))))))))))))трябва да проверя точно какъв се водеше "вкусът й" и пак ще пиша....определено няма да съжеляваш ако поръчаш такава, но то си е и въпрос на вкус де:)
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: септември 05, 2008, 08:47:48 »

silviq-tamara благодаря ти много, аз  бях решила за шоколадовия мус на 99%, но сега съм твърдо убедена, че това ще е и нашата торта smile
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: