Здравей,
Гост
Вход:
Регистрация
Забравена парола
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 19:00:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрация
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част (Прочетена 198648 пъти)
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 4641
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #435 -:
септември 17, 2008, 11:40:44 »
Цитат на: Данитка в септември 17, 2008, 11:02:25
-
Мммм
Наде
сладкиша изглежда много вкусен :
сигурно,ама отиде в кофата
брашното стана на буци,и общо взето който може да прави домашен крем-ще го направи,аз не мога и си пролича-а не ми се прецеждаще и отиде в кофата,няма да ядат сладко,мислех тирамису,ама в това време не ми се излиза пак и метнах едни св.филенца с бекон,кашкавал и топено сирене и с това ще се отчета-малко ама от сърце и поне мъжката част ще се радва
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2117
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #436 -:
септември 17, 2008, 11:44:58 »
ООоо хич да не ти пука,аз днес нищо няма да правя .....
Ще отида и ще си накупя боклучаци и това ще хапвамм
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 4641
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #437 -:
септември 17, 2008, 13:21:36 »
Пържолите станаха много вкусни и накрая реших да им добавя мед и лимон и станаха м-м-м ,дано довечера и другите ги харесат
Само се чудя дали да не извадя пържолите и от сосчето<аз между другото сложих само бира,вода не слагах този път>което се получи,дали да не го сгъстя
Ама имам време до 6 все ще го реша:)
Активен
Vanilly
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1838
http://vanily.multiply.com/
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #438 -:
септември 17, 2008, 13:25:47 »
Наде, изглеждат превъзходни, пускай рецептата!! Довечера милото ще ми пече пилешки пържоли от бут на скара и зелева саладка...
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #439 -:
септември 17, 2008, 14:04:20 »
Цитат на: Данитка в септември 17, 2008, 11:39:11
Ами нещо с тестото първо стана едно такова водно,после много лепкаво после,после почна да загаря и стана ад
Честно казано незнам къде сбърках ?
Малко ти е било брашното и малко си го държала на котлона като си прибавила брашното.А после след яйцата е нормално да е малко лепкаво но като стане така добавяш още малко яйце.А е загаряло защото не си намаслила достатъчно тавичката или не ти е била предварително загрята фурната на 250 градуса.то малко им трябва на еклерчетата.не се отчайвай и пробвай пак а аз обещавам да пусна рецептата стъпка по стъпка или да ти направя такива като идвам в командировка.
Наде пържолките са много апетитни пускай рецептичката.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 4641
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #440 -:
септември 17, 2008, 14:16:29 »
ами ще се опитам да я обясня,че малко на око готвих,значи реди се бекон после кашкавал<аз използвам пресен и много мек,който се разтапя а не става гадно запечен. и отгоре редя пържолите и понеже купих две пакетчета бекон и не ми стигна за отгоре,сложих ю маслинки и топено сиренце и масло. И залях с бира,обаче нали тавичката не е дълбока и се оказа,че няма нужда да прибавям вода и ги опекох на 150 градуса. И накрая след като ги обърнах<м*удругото то идеята в началото беше да ги увия с бекон,ама не стана,та вие ги увийте и ги обръщайте така> от двете страни да хване коричка,забърках смес от два лимона и малко мед<общо взето 60 на 40 % съотношение> и ги залях и станаха много вкусни<опитах една>. А соса знаете вече как го правя-малко брашно и водичката на соса и сгъстявам във фурната
Активен
Vanilly
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1838
http://vanily.multiply.com/
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #441 -:
септември 17, 2008, 14:20:55 »
Благодаря ти Наде за рецептата и при първите гости ще спредта едни свински като твоите!!
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2117
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #442 -:
септември 18, 2008, 13:06:17 »
Да знаете случайно нещо за ориз с гъби?
Рецепта де
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #443 -:
септември 18, 2008, 13:11:34 »
Дам знаем
Обелваш една глава лук и я нарязваш на ситно.Извимаш 150 гр гъби и ги нарязваш на филийка.задушаваш гъбките и лука.като поомекнат прибавяш 1 чаена чаша ориз и запържваш съвсем малк1-2 минути.махаш от котлона и преместваш в тавичка.добявш 1 лъжица маги 10 зеленчука и доливаш три чаени чаши и половина вода.разбърквах да се разпредели равномерно в тавата всичко и печеш докато водата се махне и ориза се запече леко.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2117
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #444 -:
септември 18, 2008, 13:14:11 »
Цитат на: gucci в септември 18, 2008, 13:11:34
Дам знаем
Обелваш една глава лук и я нарязваш на ситно.Извимаш 150 гр гъби и ги нарязваш на филийка.задушаваш гъбките и лука.като поомекнат прибавяш 1 чаена чаша ориз и запържваш съвсем малк1-2 минути.махаш от котлона и преместваш в тавичка.добявш 1 лъжица маги 10 зеленчука и доливаш три чаени чаши и половина вода.разбърквах да се разпредели равномерно в тавата всичко и печеш докато водата се махне и ориза се запече леко.
Благодаряя много почвам ги,а само да питам аз имам от консерва гъби става нали?И е добре като за основно ястие?
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #445 -:
септември 18, 2008, 13:16:14 »
ами ако искаш може да добавиш късчета месо.Нама проблем че са от консерва тогава даже може да не ги задушаваш.когато запържваш лука запържи и месото.може да добавиш грах царевица чушки.става шарено и вкусно.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2117
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #446 -:
септември 18, 2008, 13:21:03 »
Ами месо няма да слагам,че нещо,абе хич не го ям в последно време ....а по принцип си обичам де,та затова само оризчето и за десерт кекс
После ще ви пиша как са станали
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 647
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #447 -:
септември 18, 2008, 13:30:23 »
да,скъпа.аз го правя така;
ориз 300гр
гъби-може и стерилизирани-400гр.
100гр бяло вино
вода1л.
сол
олио или масло
чер пипер
запържваш гъбите.добавяш им виното и като изври виното можеш да ги затвориш с похлупак,зада пуснат сок гъбите.добавяш ориза и черния пипер и оставяш1 мин.така на котлона като го бъркаш.
изсипваш сместа в тавича и добавяш водата. печеш на умерена фурна!
бон апети!
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 647
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #448 -:
септември 18, 2008, 13:35:02 »
да,аз го правя без лук поради други причини,но с лук е по-вкусно!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1838
http://vanily.multiply.com/
Отг: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
«
Отговор #449 -:
септември 18, 2008, 13:41:15 »
Дани, дано оризът е станал вкусен, ние с милото го обожаваме и аз го готвя като Гучи! Но предпочитам гъбите да са сурови!! Утре ще готвя зеле с месо! Вече купих продуктите! А в събота пица със пушено пуешко, гъби и кашкавал!! Нали трябва да си пробвам новата печка!
Катя, другия път ще пробвам с вино, звучи много вкусно!!
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
34
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!! 2 част
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
-----------------------------
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
-----------------------------
Приготовления за сватбения ден
-----------------------------
=> За нея
=> За него
=> Организация на сватбата
=> Всичко около сватбата
-----------------------------
След сватбата
-----------------------------
=> Сватбата на...
===> Меден месец
=> Свършената и несвършена работа
-----------------------------
Лафче
-----------------------------
=> Любовта и ... брака
=> Бебчета и майчинство
=> Домашен уют
=> Здраве и красота
=> Празници
=> Кафе или чай?
===> ГОРЕЩ СТОЛ
=> Форумски игри
-----------------------------
От Svatbata.bg
-----------------------------
=> "Сватбени емоции" V
===> Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
=> Албуми
Powered by SMF 1.1.16
|
SMF © 2011, Simple Machines