Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 24, 2024, 01:20:51

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част  (Прочетена 199038 пъти)
 
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: септември 17, 2008, 11:40:44 »

-
Мммм Наде сладкиша изглежда много вкусен  :
сигурно,ама отиде в кофата tease брашното стана на буци,и общо взето който може да прави домашен крем-ще го направи,аз не мога и си пролича-а не ми се прецеждаще и отиде в кофата,няма да ядат сладко,мислех тирамису,ама в това време не ми се излиза пак и метнах едни св.филенца с бекон,кашкавал и топено сирене и с това ще се отчета-малко ама от сърце и поне мъжката част ще се радва blum blum blum
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: септември 17, 2008, 11:44:58 »

ООоо хич да не ти пука,аз днес нищо няма да правя ..... tease
Ще отида и ще си накупя боклучаци и това ще хапвамм  pardon
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: септември 17, 2008, 13:21:36 »

Пържолите станаха много вкусни и накрая реших да им добавя мед и лимон и станаха м-м-м ,дано довечера и другите ги харесат blum

Само се чудя дали да не извадя пържолите и от сосчето<аз между другото сложих само бира,вода не слагах този път>което се получи,дали да не го сгъстя  blush Ама имам време до 6 все ще го реша:)
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1838


http://vanily.multiply.com/


Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: септември 17, 2008, 13:25:47 »

Наде, изглеждат превъзходни, пускай рецептата!! Довечера милото ще ми пече пилешки пържоли от бут на скара и зелева саладка...
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: септември 17, 2008, 14:04:20 »

Ами нещо с тестото първо стана едно такова водно,после много лепкаво после,после почна да загаря и стана ад  cray Честно казано незнам къде сбърках ? pardon
Малко ти е било брашното и малко си го държала на котлона като си прибавила брашното.А после след яйцата е нормално да е малко лепкаво но като стане така добавяш още малко яйце.А е загаряло защото не си намаслила достатъчно тавичката или не ти е била предварително загрята фурната на 250 градуса.то малко им трябва на еклерчетата.не се отчайвай и пробвай пак а аз обещавам да пусна рецептата стъпка по стъпка или да ти направя такива като идвам в командировка.

Наде пържолките са много апетитни пускай рецептичката.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: септември 17, 2008, 14:16:29 »

ами ще се опитам да я обясня,че малко на око готвих,значи реди се бекон после кашкавал<аз използвам пресен и много мек,който се разтапя а не става гадно запечен. и отгоре редя  пържолите и понеже купих две пакетчета бекон и не ми стигна за отгоре,сложих ю маслинки и топено сиренце и масло. И залях с бира,обаче нали тавичката не е дълбока и се оказа,че няма нужда да прибавям вода и ги опекох на 150 градуса. И накрая след като ги обърнах<м*удругото то идеята в началото беше да ги увия с бекон,ама не стана,та вие ги увийте и ги обръщайте така> от двете страни да хване коричка,забърках смес от два лимона и малко мед<общо взето 60 на 40 % съотношение> и ги залях и станаха много вкусни<опитах една>. А соса знаете вече как го правя-малко брашно и водичката на соса и сгъстявам във фурната smile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1838


http://vanily.multiply.com/


Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: септември 17, 2008, 14:20:55 »

Благодаря ти Наде за рецептата и при първите гости ще спредта едни свински като твоите!!
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: септември 18, 2008, 13:06:17 »

Да знаете случайно нещо за ориз с гъби?  pardon Рецепта  де
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: септември 18, 2008, 13:11:34 »

Дам знаем
Обелваш една глава лук и я нарязваш на ситно.Извимаш 150 гр гъби и ги нарязваш на филийка.задушаваш гъбките и лука.като поомекнат прибавяш 1 чаена чаша ориз и запържваш съвсем малк1-2 минути.махаш от котлона и преместваш в тавичка.добявш 1 лъжица маги  10 зеленчука и доливаш три чаени чаши и половина вода.разбърквах да се разпредели равномерно в тавата всичко и печеш докато водата се махне и ориза се запече леко.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: септември 18, 2008, 13:14:11 »

Дам знаем
Обелваш една глава лук и я нарязваш на ситно.Извимаш 150 гр гъби и ги нарязваш на филийка.задушаваш гъбките и лука.като поомекнат прибавяш 1 чаена чаша ориз и запържваш съвсем малк1-2 минути.махаш от котлона и преместваш в тавичка.добявш 1 лъжица маги  10 зеленчука и доливаш три чаени чаши и половина вода.разбърквах да се разпредели равномерно в тавата всичко и печеш докато водата се махне и ориза се запече леко.
Благодаряя много почвам ги,а само да питам аз имам от консерва гъби става нали?И е добре като за основно ястие?
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: септември 18, 2008, 13:16:14 »

ами ако искаш може да добавиш късчета месо.Нама проблем че са от консерва тогава даже може да не ги задушаваш.когато запържваш лука запържи и месото.може да добавиш грах царевица чушки.става шарено и вкусно.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: септември 18, 2008, 13:21:03 »

Ами месо няма да слагам,че нещо,абе хич не го ям в последно време ....а по принцип си обичам де,та затова само оризчето и за десерт кекс  smile После ще ви пиша как са станали
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 647



« Отговор #447 -: септември 18, 2008, 13:30:23 »

да,скъпа.аз го правя така;
ориз 300гр
гъби-може и стерилизирани-400гр.
100гр бяло вино
вода1л.
сол
олио или масло
чер пипер
запържваш гъбите.добавяш им виното и като изври виното можеш да ги затвориш с похлупак,зада пуснат сок гъбите.добавяш ориза и черния пипер и оставяш1 мин.така на котлона като го бъркаш.
изсипваш сместа в тавича и добавяш водата. печеш на умерена фурна!
бон апети!
 cook
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 647



« Отговор #448 -: септември 18, 2008, 13:35:02 »

да,аз го правя без лук поради други причини,но с лук е по-вкусно! good
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1838


http://vanily.multiply.com/


Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: септември 18, 2008, 13:41:15 »

Дани, дано оризът е станал вкусен, ние с милото го обожаваме и аз го готвя като Гучи! Но предпочитам гъбите да са сурови!! Утре ще готвя зеле с месо! Вече купих продуктите! А в събота пица със пушено пуешко, гъби и кашкавал!! Нали трябва да си пробвам новата печка!
Катя, другия път ще пробвам с вино, звучи много вкусно!!
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines