Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 19:56:08

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част  (Прочетена 198790 пъти)
 
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #300 -: май 21, 2008, 13:26:38 »

Ох, и аз довечера ще имам гости, малко в последния момент стана всичко  girl_impossible И понеже аз ще се прибера от работа сигурно след като са пристигнали гостите, много се чудя дали просто да не мина през магазина и да купя разни салатки като гореспоменатите и мезета или да "наготвя" то китайския ресторант до нас  nea Мога и да сготвя, но не мислите ли , че ще е тъпо хората да стоят и да ме чакат гладни  blush
Ще няправя пуканки на микрото, ядки, сладки, пийване ....
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: май 21, 2008, 13:33:26 »

Сготви набързо то интернет.поръчай едно печено пиленце от Тримата мускетари или вземи готово от пикадили или другите такива и мини вземи едно пюренце на бела и мляко което става за 5 минути.вземи от пикадили готови салатки и няколко краставици и домати и ги нарежи.мезенца нарежи и си готова.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #302 -: май 21, 2008, 13:50:38 »

Салатите са ясни - млечните и майонезените са по засищащи, а вкъщи имаме марули и лук и краставици, та зелената салатка ще е домашна  pardon А пилето от тримата мускетари по-добро ли е от това в пикадили, че ако ще ходя до магазина, направо да взема всичко от там?
А ти на брускетите какво слагаш отгоре?
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: май 21, 2008, 15:07:22 »

ами за мене е по добро и ти го носят на крака.иначе на брускетките слагам хайверче рибка и снежанка руска и други такива каквото имам вкъщи.
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 914



Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: май 22, 2008, 09:38:36 »

Мацки, давайте идеи как да приготвя спанак. Прави ми се нещо спанак със сирене, ама идея си нямам точно какво и как да го направя  crazy crazy crazy
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: май 22, 2008, 09:41:52 »

Ето ти идеи кажи коя ти допада и аз ще ти пусна рецептичката
Спанак с яйца и сирене на фурна
Спанак с ориз на фурна
Спанак с телешко и домати
Баница със спанак и сирене
Спаначени кюфтета или крокети
Спаначена крем супа.
Спанак в гювече
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 914



Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: май 22, 2008, 09:47:20 »

Еее мила експресен отговор както винаги  kiss2
Ми моля за спанак с яйца и сирене на фурна и спанак в гювече blush
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: май 22, 2008, 09:48:51 »

Кажи ми сега спанака какъв е пресен замразен чистен бланширан за да знам откъде да почна с обяснението.
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 914



Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: май 22, 2008, 09:50:19 »

Извинявам се, че пропуснах да кажа за пресен спанак става дума.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: май 22, 2008, 10:23:15 »

Значи почистваш спанака от дръжките и го слагаш с малко вода да се в една тенджерка.След като омекне го изцеждаш и нарязваш.Взимаш яйца и ги разбивяш и прибавяш към спанака.добавяш натрошене сирене .В едно тиганче задушаваш малко пресен лук.пирваяш малко червен пипер и малко черен пипер и сол.добавяш един домат нарязан на ситно.като се задуши сместа я прибавяш към яйчената смес ама трябав да е поизстинала сместа.Изсипваш в намазнена тавичка и печеш.Като стане готово/зачерви се отгоре го вадиш и настъргваш кашкавала докато е топло астието.по избор може да зепечеш или не.Аз не запичам кашкавала.


В гювече
взимаш от малките гювечета и слагаш малко олио на дъното отгоре слагаш кръгче домат малко подправки.след това слагаш задушения спанак.отгоре натрошаваш сиренце и малко сметана/1лъжица заквасена/.запичаш малко.вадиш и чукваш едно яйчице.Слагаш да стане готово яйцето.И после папкаш.

Ако има нещо което не съм обяснила или имаш въпросче питай.
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 914



Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: май 22, 2008, 10:31:35 »

Много благодаря, мила give_rose Ще пробвам едно от двете довечера girl_wink
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2391


Mom of 2


Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: май 23, 2008, 13:21:53 »

хей, мацки!!! Много ми е сънливо днес и искам да наготвя нещо лекичко на бързо за довечера - имам замразени зеленчуци, ориз, картофи, сметана за готвене, кашкавал, сирене, някакви колбаси... Мога и през магазина да мина  huhhuh.gif
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1750



Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: май 23, 2008, 13:24:39 »

олеле, гучи, мъжът ти е късметлия - аз никога няма да мога да го глезя моя с такива вкусотии give_rose  Bravo
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: май 23, 2008, 13:27:44 »

Фани можеш да спретнеш гювеченца, или пък огретенче !!!! smile

аз съм купила пил. гърди и е правя кавърма !!!! но се чудя дали да направя гювеченца с остатъка от пил и кашквалени хапки (от именния ден остан много) с малко дом. сос и сиренце ,шарена сол дали ще стане вие какво мислете !!! ??
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: май 23, 2008, 13:40:30 »

защо да не стане.Другата идейка е да направиш едно сметаново сосче и да ги залеш и пак ще стане хубаво.

фани миличка ето ти нещо интересно за вечеря ама не е много лекичко.обелваш картофки и ги сваряваш мама да не са съвсем готови.нарязваш колбаса който имаш и го смесваш със сварените картофки.слагаш сместа в тавичка.сметаната ако е заквасена я разреждаш с водичка за да стане течна а ако е течна наливаш.аз размивам две лъжици заквасена.наръсваш с шарена сол черен пипер и червен пипер.натрошаваш сирене след което настъргваш кашкавалче и запичаш.като извадиш тавата поръсваш с пресен копър и магданоз.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines