Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 20:21:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част  (Прочетена 198905 пъти)

Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: май 12, 2008, 18:35:26 »

Rossistela  разбира се направо става супер  соления кекс
4-5 яйца
1ч,ч олио
1ч.ч кисело мляко + 1ч,л сода
3 ч,ч брашно  + 1 бакпулвер
1 1/2 ч.ч сирене натрошено
1ч,ч кашкавал нарязано на кубчета
1ч,ч колбас нарязано на кубчета
Всичко го слагам последователно както съм ти го написала и    разбърквам с миксера .
 Пече се в тавичка за кекс с "формите за кекс с дупката посредата" намазана с олио и брашно  в предварително загрята фурна .Когато се надигне се покрива с фолио  защото от вътре се опича по бавно .Когато го изкараш докато е гореш му настъргваш кашкавал и това е !Добър апетит!
И аз правих онзи ден този солен кекс,но нещооо....
Абе получи се,но не сложих колбас,а мъжа ми каза другия път да не слагам и кашкавал,а само сиренце иначе беше вкусен,но май и аз направих малка грешка докато беше топъл го наразях и малко се вглети....но пак си го изядохме
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #271 -: май 14, 2008, 02:52:14 »

мацки,дайте идеи за хубави питки-може и за бебешки пити smile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: май 19, 2008, 11:26:05 »

ето и моите произведения от петък smile

* P5160188.JPG (32.51 KB, 448x336 - видяно 207 пъти.)
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: май 19, 2008, 11:28:33 »

и тези

Това беше част от аперитива, иначе ястието беше лазаня със сьомга

* P5160193.JPG (45 KB, 448x336 - видяно 206 пъти.)
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: май 19, 2008, 12:25:30 »

Леле, Вале, имаш късмет че тъкмо слизам да обядвам, иначе не знам какво щях да те направя. Снимки на такива вкусотии да пускаш, малко срам  tease

katia аз лично не мога да помогна, но виж по кулинарните сайтове, сигурна съм че ще намериш нещо хубаво  good

Да ви кажа какво направих в събота за вечеря. В четвъртък след работа, направих марината: соев сос, чесън, бяло вино, лют червен сос, черен пипер, лимон. Май това беше. И накиснах в нея пилешки пържолки от бут. Държах ги до събота(по предварителен план трябваше да ги държа до петък) и Даниел ги направи на скара. Станаха божествени. Маринатата я знам от една приятелка, горещо я препоръчвам. good
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #275 -: май 19, 2008, 12:30:10 »

Валентинка разкажи какво си ни показала,че на мен нищо не ми говори така pardon Иначе изглежда страшно вкусно и оригинално good
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #276 -: май 19, 2008, 13:14:02 »

Ели, и аз съм я правила тази марината (+мед) за пилешко бонфиле и после го запържвам на парчета. Стават много вкусни  cook

А Валнтинка, я ти наистина разкрий какво всъщност представляват тези красоти.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: май 19, 2008, 13:59:45 »

Това е изцедено кис. мляко (като снежанка, но без краставици), малко чесън, копър и т.н. В лъжичките има пулца от раци и копър (може и с авокадо, сьомга,...), а в чашките накълцани печени чушки. Може да развинтите въображението си и да ги направите по най-пазличен начин и продукти. Много е свежо и приятно за лятото blum
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: май 19, 2008, 14:42:47 »

моля за помощ !!!! в сряда ще имаме гости , имам имен ден и ще празнуваме в новя апартамент !!!! и се чудя вечеря ли да правя какво?? нямам представа при положение, че съм на на работа до 17ч. !!!

мисля за салатка букет, малко марулка, едно кубче краставички и доматки , една топка снежанка, руска, царевица !!!! ще изпържа картофки !!! ще има мезета, фъстъци, пиене, НООО се чудя вечеря ли да слагам какво да правя, я ми кажете??? става въпрос за 10 човека !!!! smile
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #279 -: май 19, 2008, 14:57:28 »

Eли,когато са повече хора аз предлагам повече салатки,1-2 зеленчукови /една салата ит марула и една шопска/ слагам и няколко вида салам ,шунка , сирене и др.,аз правя и баница със сирене /можеш да си поръчаш готова/ и я слагам на няколко места на масата,млечна салата.Можеш да изпържиш месо на хапки и него да сложиш на няколко места и готово
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: май 19, 2008, 15:02:20 »

мммдаа това е идея да запържа месо пилешко и свинско с лук, морковче и гъбки и да сложа в няколко чинии, а те салатите ще ги правя тип букет такак или иначе и ще са големки !!!! smile

мерси juji
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #281 -: май 19, 2008, 15:04:06 »

ами да няма какво да се чудиш да са по мако хора ,би направила нещо по...... smile
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #282 -: май 19, 2008, 15:21:15 »

И според мен, ако има много видове салати, а и някои нали ще са "по-стабилни", плюс мезета, пържени картофки, малко мръвка, на никой няма да му е до основно ядене. Така, че не се притеснявай  good Може да направиш ориз със зеленчуци или да купиш дори замразено ризото, което се приготвя много бързо и от него да сложиш на две три места.
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #283 -: май 19, 2008, 17:14:30 »

Ели, още една идейка. Може да вземеш от малките замразени банички (само че не кръглите, а от тези продълговатите). Те са готови почти за нула време, а са вкусни и наредени в голяма чиния изглеждат много добре. Аз в такива случаи правя ( по точно само изпържвам) и от панираните сиренца на хапки.
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: май 20, 2008, 22:33:06 »

Адашке и аз съм се чудя какво да приготвя за моите гости. Аз утре имам имен ден, а на 22 Mай- рожден ден. Партито ще е в петък, но и идея си нямам какво да приготвя. Да е лесно и бързо. Искам в четвъртък вечер да направя по-голяма част от нещата, a в петък само неща които не са вкусни като преседят. Дайте някоя идея pleaseeeeeeeeeeee  help help help
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: