Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 19:28:48

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част  (Прочетена 198722 пъти)
 
fanimira
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2391


Mom of 2


Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: февруари 29, 2008, 13:10:32 »


Фани за рецептата от преди 2-3 странички за месото и картофките - месото както си е суровичко ли го мяташ или преди това малко го сваряш и отпенваш...че ми се дояде таз вкусотия Girl_hide
да, сурово, миеш, нарязваш и редиш на дъното на тенджерката.... То затова е толкова лесно  tease
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 29, 2008, 15:26:31 »

те пристигат тая вечер през нощта и ще си ходят понеделник.А за готвене аз това ще правя май почивните дни.Ще готвя и мия.
Иначе съм го планирала така
Тая вечер като пристигнат ако не са яли да направя Пиле с картофи на фурна
утре за закуска баница за обяд телешкото със сосчето а вечерта пиле по гръцки.
в неделя за закуска пържени филии със сирене на обяд рибката а за вечеря гювечета
в понеделник за закъска мисля да направя гарнирана пица.

Те доста си хапват и незнам в какви количества да готвя че да стигне.все ме е страх че ще останат гладни.А за недоволни винаги са такива така че вече не ми дреме особено
Активен
Isabel
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 297



« Отговор #122 -: февруари 29, 2008, 19:33:07 »

в неделя за закуска пържени филии със сирене

гучи, мила тези филийки като нормалните ли са - пържени в мазнина и оваляни в разбити яйца и им добавяш сирене за вкус, или ги правиш по различен начин pardon give_rose
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1283



Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: март 03, 2008, 19:44:07 »

Ава, пусни рецептата за солената полачинка и на мен много ми се е дояла smile
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 04, 2008, 08:58:12 »

ями мажеш ги с топено сирене тънко и след това се овалват по познатата процедура.аз ги мажа само от едната страна.ох голямо готвене падна
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #125 -: март 04, 2008, 09:53:33 »

ями мажеш ги с топено сирене тънко и след това се овалват по познатата процедура.аз ги мажа само от едната страна.ох голямо готвене падна

Разказвай как мина, харесаха ли ти ястията, насмогна ли да готвиш за всички?  Wink
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 04, 2008, 10:12:46 »

Имам чувството че тези хора не спират да ядат.
правих пиле с картофи гръцко пиле баница супа топчета телешко с грах пържени филийки пилешки хапки пържена рибка на тиган телешки пържоли с гъби панирани чушки.разни салати-салата с кус кус морска салатка и разни други.

Нищо не казаха за яденетата.Ама ние бяхме на път да се скараме едната вечер и явно не посмяха да коментират.Ядоха и нищо не казаха.

Не съм готвила толкова много за два-три дни колкото тоя път.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #127 -: март 04, 2008, 10:18:58 »

Е, при такова разнообразно меню, все им се е усладило нещичко  blum
Аз нищо не съм готвила през почивката, защото бях при мама  girl_wink
Сега имам агнешко месо от майката на милтото и приемам всякакви съвети и идеи за приготвянето му!!!!! Аз никога не съм готвила сама агнешко  blush
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 130



Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 04, 2008, 10:28:09 »

gucci, вземам си те в къщи, всичко ще хапвам като добро дете и няма да се оплаквам :bravo:И аз нищо не съм готвила през почивните дни, нещо ме мързеше и не бях на кеф sad, и милото се беше заел с изхранването ни, добре се справял....не знаех, май няма да ми е добредоста често tease!
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 04, 2008, 10:33:40 »

Ето ти една рецепта за агнешко.нарязва се на порции.после в една купичка си правиш смес от олио червен пипер черен пипер и шарена сол.с тази смес хубаво мажеш агнешкото.слагаш го в тавичка.доливаш една чаена чашка вода/около 1 пръст в тавата да има вода/ и изсипваш свеста останала от намазването.слагаш няколко листчета дафинов лист.обелваш няколко малки картофчета или по големи разрязани на две и ги слагаш отстрани.разрязваш на едро няколко глави лук и няколко морковчета и също ги слагаш вътре.поръсваш с една лъжица маги вълшебен вкус.завиваш с фолио тавата.пече се около час-час и половина.ако искаш може леко да го запечеш после накрая като махнеш фолиото.става крехко.аз по принцип не го запичам.За гарнитура правя ориз със спанак и дреболийки от агнето и зеленчуците от печенето агне.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #130 -: март 04, 2008, 13:37:50 »

gucci, благодаря мила! Ще пробвам твоята рецепта (страшно вкусно ми звучи  1tongue ). Дано да се получи нещо, че все съм си мсилела, че агнешкото много трудно се приготвя  pardon
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 517



Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 04, 2008, 13:40:29 »

Гучи слагаш ли нещо, което да убие миризмата на агнешко. Майка ми слага ракия, но се чудех дали няма и друга опция
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 04, 2008, 14:06:46 »

ами не слагам ама го почивствам хубаво от ципите и предната вечер го кисна в студена вода с малко оцет.
на мен така приготвено агнешкото ми е добре хем става крехко.мога да ти кажа още начини за приготвяне но те са по специални и трябва пещ и тесто.

fidanka и да кажеш как е станало.няма да се разсърдя ако кажеш че не ти хареса.Аз много уважавам искренното мнение.

аз сега съм на тема салати.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #133 -: март 04, 2008, 15:43:38 »

Ще кажа, разбира се. Даже и снимки ще направя, ако не забравя. Аз не се съмнявам, че ще вкусно приготвено по твоята рецепта. По-скоро се чудя дали аз ще успея да го докарам  Girl_hide
А ти цяла нощ ли го киснеш във вода и оцет и в хладилника ли е или навън?
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 04, 2008, 15:54:12 »

ами да цяла нощ.в зависимост от времето е навън или в хладилник.предпочитам навън.ще се справиш мила сигурна съм.да не мислиш че моите яденета винаги стават.важно е желанието.
ние тази вечер сме на зелена салатка с разни неща и тараторче.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines