Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:57:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - част 2
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - част 2 (Прочетена 295046 пъти)
jennifer
Любопитен
Да живее любовта :)
Отг: Булчински рокли - част 2
«
Отговор #60 -:
февруари 19, 2008, 16:31:50 »
Цитат на: pisanka в февруари 19, 2008, 13:20:09
Привет отново и от мен! И Аз вече имам добри новини: поръчах роклята!
Снимките са по-надолу. Поръчах я от Щатите и трябва да пристигне през първата седмица на Юни в Лондон(където живея) а сватбата е планувана за 05.07. С повечко късмет ще имам достатъчно време за поправки ако се налага
Препотиха ме 100 пъти преди да я поръчам: нямало да стигне навреме, дължината не е достатъчна и т.н.
Но вече всичко е ОК и стискам палци всичко да е наред!!
WoooW,роклята е невероятна,направо ми остана в очите!
Би ли споделила от кой магазин в Лондон си я поръчала,че и аз съм тук. И ако не е тайна колко пари ти излезе?
Аз за сега страшно много си харесах 2модела от London bride &groom,но пък цените едни...
Активен
pretty
Любопитен
«
Отговор #61 -:
февруари 19, 2008, 16:38:29 »
Хайде и аз да се похваля - нямам рокля, но имам модел и ясна концепция:
Това е бъдещата ми рокля, като ще бъде в съвсем бледо лилаво (почти бяло), а коланчено ще е под бюста в по-наситено лилаво
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #62 -:
февруари 19, 2008, 16:44:16 »
Олееее, останаха ми очичките!
Страхотна е! И наборът й е като на моята рокля в бюста!
И с панделката ще стане бонбон!
Ще трябва да шиеш май, имаш ли идея как?
Активен
pretty
Любопитен
«
Отговор #63 -:
февруари 19, 2008, 16:49:17 »
Дала съм модела на шивачка вече, но сме се уговорили да я започне месец преди сватбата, за да не се налагат поправки ако отслабна или наделелея!
Радвам се, че ти харесва - вече получих отзиви, че хората на сватбата ни ще търсят булката (нямало да съм истинска булка) но това съм аз и няма да се чувствам комфортно в типична дълга рокля
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #64 -:
февруари 19, 2008, 16:58:56 »
pretty
, имаш моите овации за избора
и аз съм от феновете на късите роклета
от форума си имам две фоворитки -
ina_lemon
и
lolita
Събрала съм си няколко варианта и на други къси роклета, но до моята сватбичка има още мнооооогоооо време
цяла година
и за цвета съм така - нещо в жълтичко, оранж или розовко
а твоето лила също ще е готино .... сега е и актуален цвят
ще си като бонбон "виолетка/теменужка"
«
Последна редакция: февруари 19, 2008, 17:01:12 от Katitka
»
Активен
pisanka
Регистриран
«
Отговор #65 -:
февруари 19, 2008, 16:59:28 »
jenifer
Аз я поръчах по интернет,цените са наполовина от английските и после ако искаш да я продадеш ще си върнеш инвестицията...
Късмет!
Активен
new_bride
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #66 -:
февруари 19, 2008, 22:26:16 »
pretty, изобщо да не те притесняват коментарите на хората по отношение на роклята ти! Това си е твоят ден и е важно да се чувстваш комфортно в рокля по твой вкус. Ако трябваше да послушам двете си дузини "съветници", на сватбата си щях да съм увита в 5 метра от най-лъскавия сатен и с полилей на главата вместо цветенце!
Активен
mizelinaG
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #67 -:
февруари 20, 2008, 15:18:46 »
Цитат на: pretty в февруари 19, 2008, 16:38:29
Хайде и аз да се похваля - нямам рокля, но имам модел и ясна концепция:
Това е бъдещата ми рокля, като ще бъде в съвсем бледо лилаво (почти бяло), а коланчено ще е под бюста в по-наситено лилаво
поздравления,
един от моделите, които аз харесах е същата рокля. страхотна е. имам още доста снимки на къси рокли ако искаш пиши и ще ти пратя лично.
малко са булките дръзнали да бъдат различни и да сложат нещо късо. все пак всеки си знае как най-добре се чуства и как си е представял деня.
за себе си знам, че с къса рокля ще ми е много по-лесно да танцувам и да си направя купона, отколкото ако съм с дълга /особено с шлейф/ и се чудя как да го държа и прикрепям, за да не се спъна. Но както казах всеки си знае най-добре.
И ПАК ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ ЗА ИЗБОРА!
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #68 -:
февруари 20, 2008, 15:56:42 »
Ава, днес бях в Асеновград и бях в Сиана и имат като модел почти същата рокля като твоята само че с друг цвят панделка.
А иначе аз съм в ужас, незнам аз ли съм с претенции или по магазините има само ужасни рокли или хубави, но много скъпи, който не сизаслужават,ако ще давам толкова пари по-добре да отида до някой магазин, къдете ще взема рокля от хубави платове и дантели, поне да знам за какво съм си дала парите.Например днес се опитвам на една дизайнерка какво искам, а в същото време тя уж ме разбра а ми показва нещо съвсем различно и ми казва, че това е същото.
Накрая ще отида в Сиана и ще се опитам да им обясня какво искам, ще им покажа горе-долу по тяхните рокли.
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #69 -:
февруари 20, 2008, 16:20:55 »
Ако не се бъркам беше без ръкавите, но модела беше същия от цвят шампанско, пак с дантела от горе, но не със зелена панделка а друг цвят(немога да си спомня точно какъв)В събота ще ходя пак и ще погледна да ти кажа със сигурност.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #70 -:
февруари 20, 2008, 18:30:28 »
Здравейте
Днес бях на втора обиколко за рокли. Снимки ще има, ама по-късно, чакам някой да ми ги пратят. Бях първо в М.Tyler, може би си избрах рокля, но ми трябва време да реша. Момичето там е доста мило, пробвах три рокли, тази която харесах е съвсем нова и я няма на сайта им. Харесах и тази:
Мислех за рокля без шлейф, но много ми хареса как дават обем без да има обръчи, а и шлейфа има два варианта на прибиране и ми хареса.
Ходих във Феде. Жената там ми направи много лошо впечатление. Говореше много тихо, едва я чувах. Покани ме да седна на едно столче, но аз бях с една колежка и един колега и ми се стори тъпо да седна, а те да са прави - съответно разгледах каталога им права. Имаха малко рокли, чакали новите. Имаше много рокли на пеперуди в каталога, но от тези в магазина им почти нищо не ми хареса. Пипнах и една дантела, която беше ужасна като материя. Едва ли ще отида да разгледам новите им рокли, но ако някоя се интересува от пеперуди - другата седмица ще ги имат. Аз не пробвах нищо.
Бях и в Романтика. Там също не ми допанда. Първо през цялото време ми предлагаха, ако харесам някоя рокля на марките, които внасят те да ми я ушият. Аз и казвам на дамата там, че ако харесам такава ще се поръчва, тя казва така е по-добре и после пак почва да ми обяснява те кое как могат да направят. Не ми дадоха да се снимам с роклята, която ми хареса. Там ми направи впечатление, че роклите са с огромни шлейфове. На мен ми идват в повече. И дантелата на тази, която пробвах седеше малко като опърпана по края (не беше залепена/зашита за роклята). Аз питах това дали е защото е пробвана много пъти "Ами не той моделът е такъв, малко раздърпан седи". Ми как така раздърпана сватбена рокля. От роклите, които те шият имаха малко, но утре имат ревю на нови модели и след това роклите им ще се предлагат.
Извинете ме, че прекалявам с описанията, но се надявам, че е полезно за тези, които още не са обиколили тези места.
Активен
new_bride
Любопитен
«
Отговор #71 -:
февруари 20, 2008, 20:55:06 »
nina_nikole
, миналата седмица бях в Асеновград и въпреки че гъмжеше от абитуриентки, но никой в Сияна не ми показа, че те са с предимство.
vesi1983
, мила, изобщо не си претенциозна по отношение на моделите в Асеновград! Аз лично не успях да разгадая защо някои от тях изобщо са ушити и облечени по манекени
. Правилните решения са две и ти ги знаеш: отиваш в марков бутик, купуваш и коригираш или намираш разбрана дизайнерка, отбрани от теб платове, взима ти мерките и това е!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #72 -:
февруари 20, 2008, 21:58:38 »
Аз качих снимки в галерията, но само на роклята, която най-много ми хареса, защото са доста. Моля ви да ги погледнете и да ми кажете какво мислите. Ще кача пак и снимки на роклята от Симон. Май се колебая между двете.
Благодаря ви предваритлено
Активен
new_bride
Любопитен
«
Отговор #73 -:
февруари 20, 2008, 22:09:33 »
Arlina, според мен и двете рокли ти стоят страхотно!!
Въпреки любовта ми към дантелите, аз бих предпочела тази която е без! Но ти избери тази, с която се чувстваш най-специална!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #74 -:
февруари 20, 2008, 22:37:14 »
Арлина, за мен си остава фаворит роклята на Симон!
Прави те изключително нежна и бюстието ти стои по-добре /според мен/ от това на втората- нейното някак ти скрива бюста.
И е по-изчанчена, пък аз съм привърженик на изчанченото.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...