Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 10:39:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбено меню  (Прочетена 162401 пъти)

Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 26, 2007, 14:28:25 »

Дано! Лично аз много я харесвам, а и кумът я хареса!!!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 26, 2007, 14:32:27 »

Мири, колко литра е 28-годишната ракия и колко са ви гостите?
За сватбата на сестрата на мъж ми, имаше и домашна и купешка ракия (за да стигне за всички). Така че можеш спокойно да ги изкомбинираш, ако искаш да си оставите от тази ракия за вас (за след сватбата) или е по-малко количество.
Но дори и да сложите само една ракия, не ми се вярва някой да се разсърди за това че е малко по-слаба. Все пак е сватба, по-добре ракията да е по-слаба и по-пивка, отколкото да е силна и да ги изреже рано-рано Wink
Активен
abel
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 26, 2007, 14:34:00 »

Момичета, изправена съм пред една дилема. незнам дали тук е правилното място да питам, но ще рискувам smile . майка ми има 28 годишна ракия, която дядо ми е затворил , когато аз съм се родила и е казал , да се отвори на моята сватба. Вчера я опитахме, на мен ми хареса, защото вкусът е мек и има приятен аромат. Но някои хора казаха, че била слаба - имерихме я - 40 градусова, незнам какво да правя , а до сватбат остава много малко.

laugh 40 градусова ракия да е слабичка?
Спокойно, няма такова нещо Wink
Повечето твърди алкохоли са в диапазона около 38 градуса!
40-градусовта водка например, се води много силна Wink

Идеална е ракията, с идеален градус! Погледни някоя ракия в магазина - и тя не е повече от 40, независимо дали е скъпа или евтина.
А за това, че е 28-годишна...
Не мога да си представя кой би намерил кусур на такава ракия Wink
Може от това, че е отлежакла да е много мека на вкус, но който ти го е казал - излиза, че не разбира нищо от отлежали питиета!
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: юни 26, 2007, 14:35:58 »

Много ви благодаря момичета, окуражихте ме, защото няма да се водя по съветите на някои хора, които ме карат да допълня някоя по-силна и така от 40 да станела 55 градусова.Диобре ,че ви им, защото човек може да извъши глупост понякога от незнание.
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 26, 2007, 14:36:21 »

Момичета, изправена съм пред една дилема. незнам дали тук е правилното място да питам, но ще рискувам smile . майка ми има 28 годишна ракия, която дядо ми е затворил , когато аз съм се родила и е казал , да се отвори на моята сватба. Вчера я опитахме, на мен ми хареса, защото вкусът е мек и има приятен аромат. Но някои хора казаха, че била слаба - имерихме я - 40 градусова, незнам какво да правя , а до сватбат остава много малко.
Според мен трябва да я използвате според предназначение  good
Не мисля, че е толкова слаба ракията  nea
Ние също имахме на сватбата отлежала ракия - 30 годишна от сватбата на родителите на милото  yahoo yahoo yahoo
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юни 26, 2007, 14:38:02 »

Много ви благодаря момичета, окуражихте ме, защото няма да се водя по съветите на някои хора, които ме карат да допълня някоя по-силна и така от 40 да станела 55 градусова.Диобре ,че ви им, защото човек може да извъши глупост понякога от незнание.
В никакъв случай не смесвай различни ракии  NO
Само ще развалиш тази  angry
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 26, 2007, 14:39:05 »

В никакъв случай не смесвай различни ракии  NO
Само ще развалиш тази  angry

е тя няма да я смесва !! просто ще вземе например купешка и домашна за да има избор !!! който каквато иска да пие !:)
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юни 26, 2007, 14:39:56 »

много се чудя освен вино,ракия,водка,бира какво друго да има.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юни 26, 2007, 14:42:02 »

при нас ще има ракия, бяло вино, бира и уиски  good
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юни 26, 2007, 14:43:35 »

Ами мъжът на майка ми точно това имаше предвид- да смеси хубавата ракия с неговата смрадлива 60 градусова. beating
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юни 26, 2007, 14:44:57 »

Ели, няма да се очудя ако някой й е дал съвет да я СМЕСИ с ракия с по-висок градус. Wink
Това по принцип си е практика, но когато става въпрос за "прясна" ракия. Ако се смеси отлежала ракия - просто се губи смисъла на всичките 28 години чакане sad

маслинка в зависимост от това какво пият гостите - това, което си изброила е класика. Аз се сещам за джин (тъй като много мои познати го намират по-подходящ за топлото време от водка) - но вие и родителите ви можете да прецените най-добре какво ще се пие.  good
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 26, 2007, 14:51:21 »

Ами мъжът на майка ми точно това имаше предвид- да смеси хубавата ракия с неговата смрадлива 60 градусова. beating

ОООООООООООО Мири, изобщо не допускай това!
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юни 26, 2007, 14:52:57 »

Няма, взех твърдо решение. На сватбата ще има и водка, така че, накойто не му харесва ракията да пие водка и бяло вино. Ако иска някой може да си поръча бира и това сме го предвидили.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 26, 2007, 14:55:26 »

много се чудя освен вино,ракия,водка,бира какво друго да има.

ние ще имаме бира, ракия, водка и уиски !! това е е ! smile
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 26, 2007, 15:02:33 »

Понеже ще има 6 деца на нашата сватба и родителите казаха, че няма смисъл от цял куверт затова им направихме детско меню от две кебапчета, пържени картофи, домати и краставици.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: