Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 21, 2024, 17:47:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Защо решихте да откажете цигарите?
имам проблеми със здравето
планувам бебе
много са скъпи
съпругът/ата ми забрани да пуша
от това зависи оставането ми на работа
прецених че така трябва

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цигарите!!!  (Прочетена 126903 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: ноември 09, 2009, 16:27:28 »

Аз все още не пуша и си признавам, че вече и гладът за цигарки намаля. Дори ми е добре, че съм ги спряла. Усеща се не само по джоба (спестените парчики, макар че аз не пушех по1-2 кутии на ден), но най-вече по дишането!!!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: ноември 09, 2009, 17:20:56 »

Абсолютно същото е и при мен - най-много усетих разлика в дишането.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: ноември 11, 2009, 11:22:49 »

Ами да се похваля и аз за цигарките.. smile Повече от месец вече се въздържам..Първо забраних всякакво пушене вътре( дори на самата мен ), пушех си на терасата! На работа не пушех никакви цигари и сега обръщам паричките за цигарки в нещо сладичко.. Е не мога да кажа все още че съм непушач, защото не е минало много време, но се надявам да не запаля повече girl_wink
« Последна редакция: ноември 11, 2009, 11:24:36 от mi6kata_85 » Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: ноември 11, 2009, 11:32:56 »

АЗ не мога да повярвам, че дори не се сещам за цигара и дори като съм в компания с пушачи пак не ми се пуши  - това е защото винаги съм смятала че няма да пуша бременна - психически съм била подготвена, но да си приззная може и да пропуша като тръгна по градинките някой ден  blush
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: ноември 11, 2009, 11:45:49 »

уффф ми....аз от в4ера не пуша, yahoo сигурно е смешен периода  blush, но за мен си  е много,защото откакто съм пуша4 не съм спирала дори за ден,. а всъщност усещам 4е не ми се пуши 4ак толкова мн ама навика си е лошо нещо.То кафенце без цигарка бива ли?Ама си обещавам 4е ще ги откажа, това е др път не съм се заричала така бясно , оба4еееее това е краят на тровенето ми tease
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: ноември 12, 2009, 10:56:53 »

и аз пушех, но ги спрях именно заради бебето- бъдещото  blush.
от 8 клас тюрлява ама от 1 година не пуша...
Активен
Barb
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #141 -: ноември 17, 2009, 20:20:56 »

Козметика за пушачи smile
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: ноември 18, 2009, 15:46:36 »

Такааа... и аз да си призная и двамата с мъжо сме пушачи, аз 1 кутия, той-2. Обаче сериозно се замислям да ги махам... винаги съм си мислела, че като забременея ще ги спра, ама бебеправенето много се проточи, та се замислям, че ще трябва да ги спра преди това, най-късно до нова година... Сега като четох за тия лепенки ще взема да си купя и да пробвам.Искрено се надявам в най-скоро време да ви се похваля с първи ден без гадните цигари ( преди около 4 години ги " отказах" за 6 дни, преди 2 седмици за 2 дни pardon)
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: ноември 21, 2009, 13:02:28 »

уффф ми....аз от в4ера не пуша, yahoo сигурно е смешен периода  blush, но за мен си  е много,защото откакто съм пуша4 не съм спирала дори за ден,. а всъщност усещам 4е не ми се пуши 4ак толкова мн ама навика си е лошо нещо.То кафенце без цигарка бива ли?Ама си обещавам 4е ще ги откажа, това е др път не съм се заричала така бясно , оба4еееее това е краят на тровенето ми tease
Оф аз само да питам ,дали успя да ги откажеш ? Ей нямам воля и това си е ! Мислех ,че вече съм ги отказала когато родих и кърмих ,но спрях кърменето и първото нещо, което направих е да запаля цигара. При мен умиране има отърване няма ! Ако някой знае начин как да си го наложа да не пуша моляяяяяяяя кажете ,че да я махна тази отрова !  Плачещо момиче bqsnasym
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #144 -: ноември 21, 2009, 19:54:45 »

Ако някой знае начин как да си го наложа да не пуша моляяяяяяяя кажете ,че да я махна тази отрова !  Плачещо момиче bqsnasym

Здравей Нина!
Има начин да се откажеш и аз съм го описал в предната страница в мой пост. Прегледай го. Днес правя точно един месец без цигари и да си призная честно въобще не ми липсват цигарите. pleasantry
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: ноември 22, 2009, 17:34:56 »

Aз също реших да пробвам с Табекс.Почнах го  вчера, изпуших "само" 9 цигари.Днес, за цял ден съм изпушила 2, до довечера най-много още 2 (поне се надявам pardon).Истината е, че Табекса намалява нуждата ми от цигара...Хора, стискайте палци, дано успея да се преборя girl_impossible
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: ноември 22, 2009, 19:20:41 »

Валка, дано ги откажеш с това нещо.
Аз казах край и устоях, на др. ден пиех кафе и не пушех. Имах глад, но сега не се и сещам вече.
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: ноември 23, 2009, 09:57:14 »

Оф аз само да питам ,дали успя да ги откажеш ? Ей нямам воля и това си е !  Плачещо момиче bqsnasym
Ами незнам дали това се смета за отказване,  но ве4е почти 2 седмици не  пуша... yahoo-е само ве4ер след ве4еря по 1-2 цигарки,  angry и сигурно и тогава нямаше да паля , оба4е милото е пуша4 , и като ми замирише, и като си представя 4е мога да си запаля и.... го правя.Оба4е сигурно ако той не пушеше и не ме дразнеше и аз нямаше.Е съвсем  скоро ще ги спра напълно , защото скоро ще започнем да си правим беб4е yahoo, и сега гледам да се "поиз4истя малко"
Нина аз не мога да те съветвам как   да ги откаже6 , защото аз самата не съм ги отказала напълно, но за мен това си е мн при полужение 4е преди не можех без цигарка, но най-важното според мен е да се забрани пушенето в къщи -който пуши -на терасата , така няма да ти мирише и да се дразниш.
Успех
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: ноември 24, 2009, 13:39:57 »

я да кажа и аз как ги спрях...
преди сватбата се излъгах и обещах че ще ги откажа на майтап го написах на едно листче и се подписах  sarcastic а майка ми го прибрала в чантата, майка ми и мъжът ми го запомниха и след сватбата майка ми извади ЗАВЕТНОТО листче и започнаха да ме "тормозят"  pleasantry казваха ми: "ти обеща, дръж си на думата, спазвай какво си казала"  Oh my ... и аз ща не ща спрях ги. Мале в началото каква бях, нервна, сърдита, не пиех кафе, мразех кафето, и лееека полека ги спрях  pardon сега не ща и да видя, камо ли да седна в задимено заведение, даже и на майка ми не и давам да пуши в мое присъствие.
А аз пушех от 8 клас, дооо преди сватбата... гледай какво нещо. Ама съм решила, че след като родя пак ги започвам баси и отровата гадна...
Никога не съм си мислила, че ще ги откажа... ужас, немога да се позная все още  pardon
« Последна редакция: ноември 24, 2009, 13:42:22 от Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥Сиси♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ » Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: ноември 24, 2009, 13:59:47 »

Да дам отчет и аз в тази тема. Спрях да пуша и да си купувам цигари в дена в който разбрах, че съм бременна (или по точно изпуших си останалите цигари и край). Но не бих могла да кажа, че съм ги отказала на цяло, вечер след ядене си дърпам по 1-2 от на мъжа ми цигарата, а имало е и случаи в които съм изпушвала по цяла цигара (тук сега много хора, ще ме упрекнат, че е забранено не е хубаво за бебето - да знам го това), но е много трудно човек, който преди е пушел по една кутия на ден и особенно сега всички си пушат мъж, майка, баща, да избягвам цигарения дим и като цяло обкръжението с цигарен дим но има дни в които просто умирам за една цигарка дори и едно упъване  pleasantry.Но твърдо убедена съм да променя и това нещо уж съм от инатите ама явно не ми е толкова силен или по точно за цигарите.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: