Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 03:44:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Защо решихте да откажете цигарите?
имам проблеми със здравето
планувам бебе
много са скъпи
съпругът/ата ми забрани да пуша
от това зависи оставането ми на работа
прецених че така трябва

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цигарите!!!  (Прочетена 126984 пъти)

ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 09, 2009, 11:58:32 »

Аз бях пушач допреди 5 години.
Една сутрин се събудих и просто не посегнах към кутията с цигари, докато си пиех кафето... След няколко дни, все още непипнала цигара, подарих кутията на колегата си... И така до днес.
Просто ги премахнах отведнъж. А до спирането си пушех доста, хем силнички, хем по- повечко от кутия на ден.
Няколко месеца след спирането започна много да ми дразни цигареният дим... А като ходех по заведения буквално се разплаквах ( май получих някакъв обратен ефект, или организмът се е чистел.) В един момент всичко това престана.
АА, и най-важното... При спирането на цигарите отслабнах с 6 кг. Първоначално нямах идея къде да си дяна ръцете, като ида на кафе... Пусти навик да пушиш. А после известно време дъвчех бъркалчици, докато седяхме някъде. Но и това премина.
Така че, успех момичета!
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 09, 2009, 12:23:43 »

Привет момичета!  Поздравления на тези, които са успели да се отръват от този гаден навик и успех на всички, които се мъчат да го направят.
Аз пуша от 8 клас, това ще рече 12 години  Oh my ... , лелеее, досега не ги бях смятала! Ужас, срам ме е от самата мен!.
Миналата година имах един златен шанс да ги махна, но.. уви. Лятото на 2008г. ме оперираха и известно време не можех да ставам и поради тази причина не можех и да шуша.  pardon След това започанах  да ставам, но отделението, в което бях беше на третия етаж и не можех да слизам.  angry
Изписаха ме и три седмици не бях пипнала цигара, даже не ме  дразнеха пушачите около мен. Но... отидох на един рожден ден и си викам, аз сега само с уискито ще пална една.... diablo и дотам беше, много ме  е яд.  sad
Но сега сериозно съм решила да ги махам. Казвам ви, не се чувствам добре... дишам като някоя бабка, като астматик. А за лудите пари, които отиват ежедневно, не ми се говори, нямаме акъл.  crazy
Та....днес вечебтрети ден се боря с отвратителния навик!!!
СТИСКАЙТЕ МИ ПАЛЦИ! smile
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 09, 2009, 12:25:51 »

Ох,вкъщи е друго.Мойто мъж ги отказа категорично това лято,а е стигал до 4 кутии на ден преди.И сега мрънка...А аз нали съм си инат,като ми мрънкат се инатя повече и повече.  blum blum blum
Не че не осъзнавам колко вредно и безсмислено е да се пуши.Но и на мен някакси ми се пуши бе хора.Не искам да ги спирам сега. girl_impossible
Знам,че ще ми омръзне,еле пък ако забременея ги спирам от раз.Но за момента съм си със статут:пушачка.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 09, 2009, 13:30:43 »

Sunny_girl  Bravo продължавай в същият дух. Моят съвет е колкото по-малко мислиш за цигарите толкова по-добре. Имам в предвид да отклониш вниманието си към други приятни занимания.А иначе една дъвка в устата ти мисля успешно може да замени цигарите smile
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 16, 2009, 19:52:31 »

Sunny_girl, стискам ти палци! good
Активен
tanianikolova
Сватбар
Публикации: 167

на мама златото

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 16, 2009, 23:43:48 »

Sunny_girl стискам ти палци. Аз пуша от трти курс 10 години вече и си мислих че като забременея ще ги спра изцяло. Да спрях ги но докато бях бременна и докато кърмих малкия. Сега пак пуша и понякога дори си казвам че трябва да ги откажа ама уви явно нямам воля
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 17, 2009, 09:32:17 »

Момичета, благодаря ви за подкрепата, днес е 11 ден без гадния цигарен дим! Не ми идва на ум изобщо за цигари! Bravo
 Казала съм си, че ако направя 1 месец без цигари ще си купя Versace Bright Crystal!  blum
Супер стимул, нали? smile
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: февруари 17, 2009, 10:23:58 »

Sunny_girl   Bravo Bravo Bravo Поздравявам те! yahoo yahoo yahoo
Продължавай в същия дух....  good
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 18, 2009, 18:16:49 »

Bravo Bravo Bravo Хубаво е като се мотивираш така. good
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 18, 2009, 21:20:06 »

момичета и аз ще ги отказвам *THUMBS*пуша от 6 клас ohmyи никога не съм ги спирала *crazy*и аз не знам защо така.от два три дни като запаля цигара и ми става гадно  :!и днес реших че няма да паля повече,е дано успея
Sunny_girl-Продължавай в същия дух good
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: февруари 19, 2009, 09:30:15 »

Radinka, стискам палци!
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: февруари 19, 2009, 09:35:02 »

Момичета, благодаря ви за подкрепата, днес е 11 ден без гадния цигарен дим! Не ми идва на ум изобщо за цигари! Bravo
 Казала съм си, че ако направя 1 месец без цигари ще си купя Versace Bright Crystal!  blum
Супер стимул, нали? smile

Аз пуша от 6-7 клас, сега съм на 30години, сами сметнете колко години пуша. Бях ги спряла за две години и половина и от опит искам да ти кажа, че първият месец е най-лесен за спирането на цигарите, противно на мненията, че той е най-тежкият. Къде от инат, къде от любопитство дали ще се справи човек, къде от чувството, че дишаш друг въздух и че храната има друг вкус - та заради всички тези неща, човек се мобилизира и един месец минава неусетно Но това не е нищо, искам да ти кажа, оттам нататък започва лошото, гадното, липсата на цигарите и желанието да палнеш един фас. Доста месеци трябва да минат, за да може да се каже, че човек е спрял цигарите.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 20, 2009, 11:16:08 »

Радинка, Съни - успех!
Според мен всичко е въпрос на мотивация и малко воля good
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: февруари 22, 2009, 21:22:22 »

Съни, Радинка успех и от мен!
Ина, това че си ги отказала за две години не е ли сериозен стимул изобщо да не ги започваш? smile
Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: февруари 28, 2009, 01:41:13 »

Здравейте на всички от още един активен пушач, и  Bravo на всички които са казали "НЕ" на цигарите. Аз също пуша от 10-ти клас, като ги спрях за една година и кой дявол ме накара да ги пропуша един месец преди бала та досега, а от тогава са минали почти 13 години. е пробвала съм през последните 4 години на няколко пъти да ги спра но без успех. Последно пробвах от 1.02.2009 и издържах точно 5 дена, но се случи нещастие в семейството ми и отново се поддадох на  този порок. Но смятам от 1.03.2009 отново да се пробвам. Дано успея. Е вярно че най-най големият ми страх е да не напълнея, признавам си че през тези 5 дена мислех само за ядене. Но твърдо съм решила този път да доведа нещата до край.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: