Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 11:08:32

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 449735 пъти)
 
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: септември 26, 2007, 15:47:52 »

аз пък знам че картофките във фритюрника не се посоляват !!! но защо не знам ????  pardon pardon pardon pardon pardon
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: септември 26, 2007, 16:22:28 »

А ели не съм съгласна.като ги посолиш преди това стават направо божествени.Пробвай и после ще говорим пак
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: септември 26, 2007, 16:24:12 »

А ели не съм съгласна.като ги посолиш преди това стават направо божествени.Пробвай и после ще говорим пак

аз не казвам , че не стават хубави, но мама ми е казвала, че във фритурника сол не се слага щото залепвала или нещо такова беше, не помня поради каква причина pardon
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4170



Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: септември 26, 2007, 18:19:52 »

Това за посоляването на картофите и аз за пръв път го чувам и като Ели си мисля няма ли после олиото нещо да се промени, знам ли  crazy Но мисля да пробвам някой път, щом е изпитана рецепта  good
Аз сега съм нарязала и посолила патладжаните, за да си пуснат соса и после ги почвам, но се чудя дали милото няма да е твърде гладен като се прибере и да няма търпение да ги чака  pardon Може и да ги оставя тази вечер слепени във фризера и да са подготвени за утре  Hmmm и без това пак искаше картофки за вечеря  tease много му харесаха  pardon
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 770


щастлива госпожа


Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: септември 26, 2007, 18:40:40 »

И аз снощи правих пълнените патладжанчета- станаха много вкуснички good
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: септември 27, 2007, 08:20:27 »

Аз снощи правих сосчето на Селвет и го излях върхо пилешки хапки с хрупкава панировка.ММММ облизахме си пръстите.Наистина е разкошен соса.Незнам вие как го правихте но аз разтворих фикса на маги за пиле със сметана и гъби и го сложих в тиганче да поври.После прибавих една лъжица и половина заквасена сметана и половин штафета топено сиренеинакрая малко синьо сирене и залях хапките с сосчето.Направо вкусотийка.
Активен
Isabel
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 297



« Отговор #411 -: септември 27, 2007, 15:29:07 »

Милички, хапва ми се оризче напоследък DANCE Може ли някой да даде някоя вкусна рецепта за ориз Bravo
 give_rose give_rose
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: септември 27, 2007, 15:43:29 »

Ориз асорти-Слагате вода да заври на печката.Като заври прибавяте една чаена чаша ориз и една лъжица универсална подправка Маги или друг вид Вегета.След като се свари се  измива със студена вода и се отцежда.След това в тиган запържвам нарязани на ситно чушка царевица от консерва шунка и гъби.След като останат само на мазнина към тях се прибавят и ориза и подправките.Аз използвам комбинирани подправки .Става бързо и вкусно.В ориза може да сложите и други неща които ви допадат.Комбинациите са различни.
ето изабел една рецепта която бях пускала
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1748



Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: септември 27, 2007, 15:49:54 »

А
Ориз асорти-Слагате вода да заври на печката.Като заври прибавяте една чаена чаша ориз и една лъжица универсална подправка Маги или друг вид Вегета.След като се свари се  измива със студена вода и се отцежда.След това в тиган запържвам нарязани на ситно чушка царевица от консерва шунка и гъби.След като останат само на мазнина към тях се прибавят и ориза и подправките.Аз използвам комбинирани подправки .Става бързо и вкусно.В ориза може да сложите и други неща които ви допадат.Комбинациите са различни.
ето изабел една рецепта която бях пускала

А ако добавиш малко къри и джинджифил става много екзотично и вкусно. Аз само не слагам шунка, защотот нали уж съм вегетариянка  laugh . Иначе доколкот знам ориза май се мие хубаво преди да се свари докато водата не стане бистра.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: септември 27, 2007, 15:53:54 »

Ами аз не го мия преди това само го почиствам ако има лоши зрънца или някое камъче.Аз джинджифила не го харесвам като подправка но кърито не съм се сещала че може да се сложи и следващия път задължително ще пробвам да сложа от него .Благодаря Мири.
Милички какво ще готвите тази вечер
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1128



« Отговор #415 -: септември 27, 2007, 15:57:41 »

Ами какво..вие с този боб..боб,та боб... smile И аз вчера сготвих боб на тиган, тази вечер ще хапнем пак от него.

Gucci, а теб те признах за кулинарка,мила!  good Блаааазе му на съпруга! Bravo
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 770


щастлива госпожа


Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: септември 27, 2007, 16:06:11 »

ей, кукли, дайте някоя рецептичка за гости, ама и да става бързичко ако може Wink че довечера ще имаме гости, а още не съм измислила какво да готвя girl_impossible
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: септември 27, 2007, 16:11:23 »

изпържваш пилешки пържоли.Слагаш отгоре парце шунка парчу кашкавал и слагаш в микровълновата преди да сервираш докато се разтопи кашкавал.Нарязваш картофи на кубчета като големината е колкото лешник.Слагаш ги във вода и прибавяш лъжица маги 10 зеленчука и малко олио.Вариш след което изцеждаш водата добавяш малко маргарин и шарена сол и слагаш за гарнитура.
Става сравнително бързо.Дано да съм ти помогнала Креми
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1748



Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: септември 27, 2007, 16:16:48 »

Ние снощи се чудихме какво да вечеряме и реших от това , което имаме в хладилника д анаправим нещо. Та сварих талятеле , задуших замразени броколи , разтопих в тиган отделно около 40 г синьо сирене и добавих една кофичка заквасена сметана. Изчаках да се сгъсти, добавих броколите, чесън, черен пипер, каперси (може и без тях), малко риган. След това сревирах пастата , поръсена с пармезан. За тези , които обичат месо, могат да добавят и малко шунка. Става мног бързо и е много вкусно. Само да кажа,че малка кофичка сметана стига точноза две порции.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1871



Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: октомври 01, 2007, 08:41:58 »

Момичета някоя от вас приготвяла ли е октопод, че си донесохме от Италия и се чудя как да го сготвя Oh my ...
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines