Здравей,
Гост
Вход:
Регистрация
Забравена парола
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 11:08:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрация
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
86
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО!!! (Прочетена 449735 пъти)
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 4472
имаме си Теди - най-сладкото дребси
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #405 -:
септември 26, 2007, 15:47:52 »
аз пък знам че картофките във фритюрника не се посоляват !!! но защо не знам ????
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #406 -:
септември 26, 2007, 16:22:28 »
А ели не съм съгласна.като ги посолиш преди това стават направо божествени.Пробвай и после ще говорим пак
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 4472
имаме си Теди - най-сладкото дребси
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #407 -:
септември 26, 2007, 16:24:12 »
Цитат на: gucci в септември 26, 2007, 16:22:28
А ели не съм съгласна.като ги посолиш преди това стават направо божествени.Пробвай и после ще говорим пак
аз не казвам , че не стават хубави, но мама ми е казвала, че във фритурника сол не се слага щото залепвала или нещо такова беше, не помня поради каква причина
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 4170
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #408 -:
септември 26, 2007, 18:19:52 »
Това за посоляването на картофите и аз за пръв път го чувам и като Ели си мисля няма ли после олиото нещо да се промени, знам ли
Но мисля да пробвам някой път, щом е изпитана рецепта
Аз сега съм нарязала и посолила патладжаните, за да си пуснат соса и после ги почвам, но се чудя дали милото няма да е твърде гладен като се прибере и да няма търпение да ги чака
Може и да ги оставя тази вечер слепени във фризера и да са подготвени за утре
и без това пак искаше картофки за вечеря
много му харесаха
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 770
щастлива госпожа
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #409 -:
септември 26, 2007, 18:40:40 »
И аз снощи правих пълнените патладжанчета- станаха много вкуснички
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #410 -:
септември 27, 2007, 08:20:27 »
Аз снощи правих сосчето на Селвет и го излях върхо пилешки хапки с хрупкава панировка.ММММ облизахме си пръстите.Наистина е разкошен соса.Незнам вие как го правихте но аз разтворих фикса на маги за пиле със сметана и гъби и го сложих в тиганче да поври.После прибавих една лъжица и половина заквасена сметана и половин штафета топено сиренеинакрая малко синьо сирене и залях хапките с сосчето.Направо вкусотийка.
Активен
Isabel
Сватбар
Пол:
Публикации: 297
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #411 -:
септември 27, 2007, 15:29:07 »
Милички, хапва ми се оризче напоследък
Може ли някой да даде някоя вкусна рецепта за ориз
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #412 -:
септември 27, 2007, 15:43:29 »
Цитат на: gucci в септември 17, 2007, 16:14:25
Ориз асорти-Слагате вода да заври на печката.Като заври прибавяте една чаена чаша ориз и една лъжица универсална подправка Маги или друг вид Вегета.След като се свари се измива със студена вода и се отцежда.След това в тиган запържвам нарязани на ситно чушка царевица от консерва шунка и гъби.След като останат само на мазнина към тях се прибавят и ориза и подправките.Аз използвам комбинирани подправки .Става бързо и вкусно.В ориза може да сложите и други неща които ви допадат.Комбинациите са различни.
ето изабел една рецепта която бях пускала
Активен
Miri
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1748
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #413 -:
септември 27, 2007, 15:49:54 »
А
Цитат на: gucci в септември 27, 2007, 15:43:29
Цитат на: gucci в септември 17, 2007, 16:14:25
Ориз асорти-Слагате вода да заври на печката.Като заври прибавяте една чаена чаша ориз и една лъжица универсална подправка Маги или друг вид Вегета.След като се свари се измива със студена вода и се отцежда.След това в тиган запържвам нарязани на ситно чушка царевица от консерва шунка и гъби.След като останат само на мазнина към тях се прибавят и ориза и подправките.Аз използвам комбинирани подправки .Става бързо и вкусно.В ориза може да сложите и други неща които ви допадат.Комбинациите са различни.
ето изабел една рецепта която бях пускала
А ако добавиш малко къри и джинджифил става много екзотично и вкусно. Аз само не слагам шунка, защотот нали уж съм вегетариянка
. Иначе доколкот знам ориза май се мие хубаво преди да се свари докато водата не стане бистра.
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #414 -:
септември 27, 2007, 15:53:54 »
Ами аз не го мия преди това само го почиствам ако има лоши зрънца или някое камъче.Аз джинджифила не го харесвам като подправка но кърито не съм се сещала че може да се сложи и следващия път задължително ще пробвам да сложа от него .Благодаря Мири.
Милички какво ще готвите тази вечер
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1128
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #415 -:
септември 27, 2007, 15:57:41 »
Ами какво..вие с този боб..боб,та боб...
И аз вчера сготвих боб на тиган, тази вечер ще хапнем пак от него.
Gucci, а теб те признах за кулинарка,мила!
Блаааазе му на съпруга!
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 770
щастлива госпожа
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #416 -:
септември 27, 2007, 16:06:11 »
ей, кукли, дайте някоя рецептичка за гости, ама и да става бързичко ако може
че довечера ще имаме гости, а още не съм измислила какво да готвя
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #417 -:
септември 27, 2007, 16:11:23 »
изпържваш пилешки пържоли.Слагаш отгоре парце шунка парчу кашкавал и слагаш в микровълновата преди да сервираш докато се разтопи кашкавал.Нарязваш картофи на кубчета като големината е колкото лешник.Слагаш ги във вода и прибавяш лъжица маги 10 зеленчука и малко олио.Вариш след което изцеждаш водата добавяш малко маргарин и шарена сол и слагаш за гарнитура.
Става сравнително бързо.Дано да съм ти помогнала Креми
Активен
Miri
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1748
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #418 -:
септември 27, 2007, 16:16:48 »
Ние снощи се чудихме какво да вечеряме и реших от това , което имаме в хладилника д анаправим нещо. Та сварих талятеле , задуших замразени броколи , разтопих в тиган отделно около 40 г синьо сирене и добавих една кофичка заквасена сметана. Изчаках да се сгъсти, добавих броколите, чесън, черен пипер, каперси (може и без тях), малко риган. След това сревирах пастата , поръсена с пармезан. За тези , които обичат месо, могат да добавят и малко шунка. Става мног бързо и е много вкусно. Само да кажа,че малка кофичка сметана стига точноза две порции.
Активен
goldi
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1871
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #419 -:
октомври 01, 2007, 08:41:58 »
Момичета някоя от вас приготвяла ли е октопод, че си донесохме от Италия и се чудя как да го сготвя
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
86
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
-----------------------------
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
-----------------------------
Приготовления за сватбения ден
-----------------------------
=> За нея
=> За него
=> Организация на сватбата
=> Всичко около сватбата
-----------------------------
След сватбата
-----------------------------
=> Сватбата на...
===> Меден месец
=> Свършената и несвършена работа
-----------------------------
Лафче
-----------------------------
=> Любовта и ... брака
=> Бебчета и майчинство
=> Домашен уют
=> Здраве и красота
=> Празници
=> Кафе или чай?
===> ГОРЕЩ СТОЛ
=> Форумски игри
-----------------------------
От Svatbata.bg
-----------------------------
=> "Сватбени емоции" V
===> Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
=> Албуми
Powered by SMF 1.1.16
|
SMF © 2011, Simple Machines