Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 11:37:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 449835 пъти)

ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: март 28, 2007, 10:12:57 »

PETKOVA, както писах в една друга темичка, в неделя съм поканила кумовете на вечеря. Чудех се какво да правя за десерт и реших да се пробвам с тази торта  smile Дано да стане  good
100% съм сигурна 4е 6те стане  girl_wink
няма ни6то сложно  girl_wink
успех и да ви е вкусно  CHEERS
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: март 28, 2007, 10:30:25 »

fiibi_bg ,надявам се да ви хареса!!!А ако обичате такива по-нетрадиционни неща мога да ви дам и една за домашни дюнери!!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: март 28, 2007, 10:52:54 »

fiibi_bg ,надявам се да ви хареса!!!А ако обичате такива по-нетрадиционни неща мога да ви дам и една за домашни дюнери!!!
Давай насам! *THUMBS*Ние сме фенове на всякакви интересни и екзотични храни!
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: март 28, 2007, 11:03:10 »

Давай насам! *THUMBS*Ние сме фенове на всякакви интересни и екзотични храни!
хайде казвай  girl_wink
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: март 28, 2007, 11:40:47 »

Значи пак си купувате от въпросните арабски питки....като за начало!!! blum А там,където се продават питките има и арабски подправки!!!За тази рецепта ви трябва подправката сумак!!! Ще трябва още и пилешко месо-бяло и обезкостено!!!
Пилешкото месо се нарязва на малки парченца и с малко олио се слага да се запържва в един по-дълбок тиган!!!Тигана трябва да е по-дълбок,защото месцето пуска водичка!!!Докато месцето се приготвя към него можете да прибавите и малко соев сос и малко сол!!!След като е почти готово се слага подправката/около 2-3 лъжици за около 600гр месо/Не прекалявайте с подправката,защото започва да горчи,но и не слагайте прекалено малко,защото няма да усетите истинския й вкус!!!Значи в дюнера още може да си сложите и доматче,краставицка,пържени картофи и месцето разбира се!!!И така взимате си една питка,слагате си от всичко по-малко,навивате го като палачинка или сгъвате,както намерите за добре и ...хапвате!!!Надявам се да ви хареса!!!
Освен това аз правя и сос-една майонеза,половин кофичка кисело мляко,кисели краставички или печени чушки/нарязани на дребно/ и чесънче!!!
Добър апетит!!!
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: март 28, 2007, 11:41:39 »

ММММ БЛАГОДАРИМ girl_wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 28, 2007, 11:50:08 »

Освен това аз правя и сос-една майонеза,половин кофичка кисело мляко,кисели краставички или печени чушки/нарязани на дребно/ и чесънче!!!
Добър апетит!!!
Ясно освен в подправката,тайната е и в соса.Защото то на дюнерите май това им е най-хубавото! *YAHOO*А от домашният дюнер тъкмо няма да ме боли коремчето,че при тия араби каквато е ниска хигиената! pleasantry pardon
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #202 -: март 28, 2007, 14:02:47 »

Напоследък когато приготвям пилешко или свинско месо-пържено или на фурна слагам соев сос и сос Маги-универсал.Пробвайте вкуса е невероятен. cook drinkz
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: март 28, 2007, 14:03:22 »

Напоследък когато приготвям пилешко или свинско месо-пържено или на фурна слагам соев сос и сос Маги-универсал.Пробвайте вкуса е невероятен. cook drinkz
соевият сос е невероятен за вси4кооооо danceg
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: април 07, 2007, 22:28:29 »

Момичета правихте ли козунаци? Ето ги моите-те са ми вторите в живота,които правя (първите бяха миналият Великден) blush
Много съм горда че станаха и тази година!

[attachment deleted by admin]

* kozunak.jpg (96.5 KB, 778x584 - видяно 264 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 07, 2007, 23:50:30 »

Хубаво нещо са Великденските козунаци,още повече ако са собствено производство.Аз никога през живота си не съм правила такова нещо и направо ти завиждам Little_Sweet_Didka че си справила толкова добре!Доколкото знам не стават много лесно girl_wink
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #206 -: април 08, 2007, 07:16:55 »

desislavka, тази рецепта за домашните дюнери звучи страшно вкусно. Наистина мисля да я опитам с подръчни материали-мисля, че половинката много ще се зарадва, защото на него му харесаха много, когато бяхме в БГ.
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #207 -: април 09, 2007, 15:37:13 »

Момичета правихте ли козунаци? Ето ги моите-те са ми вторите в живота,които правя (първите бяха миналият Великден) blush
Много съм горда че станаха и тази година!
мила,ще ми дадеш ли рецептата за козунаците,защото аз правих за първи път тая година,ама нещо не стана! :(а твоите изглеждат страхотни Torte
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #208 -: април 09, 2007, 15:39:01 »

момичета,аз опитах да направя от тези дюнери и искам да ви кажа ,че вкусът  е невероятен! опитайте и вие! good
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #209 -: април 09, 2007, 15:54:45 »

момичета,аз опитах да направя от тези дюнери и искам да ви кажа ,че вкусът  е невероятен! опитайте и вие! good

Е, Кате, ти продължавай да събуждаш зверчето в стомаха ми с тези коментари!  girl_wink Наистина трябва да ги опитам--тази седмица ще  е задължително!
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: