Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 10:45:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 449651 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 27, 2007, 09:41:30 »

хей да ви се похваля сно6ти правих пилешка супи4ка и най-накрая се полу4и чудеснааааааа

браво  Bravo Bravo!! по начина на VANIS ли я прави???????
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: март 27, 2007, 10:01:20 »

ДА НО СЕ ОБАДИХ И НА МОЯТА МАМА
АМА ДА ВИ КАЖА ЕДНА ТАЙНА СЛОЖИХ СОЕВ СОС В СУПАТА И ЛЕЛЕ КАКЪВ ВКУС ПРИДОБИ .....НЕВЕРОЯТЕН
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 27, 2007, 10:11:37 »

аз много обичам спагети / имам страхотна рецепта /, момичета ако имате рецепти за спагети илли лазаня /никога не съм правила до сега / давайте !!!  smile smile smile аз обичам да правя от нищо нещо !!! хи хи:)
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: март 27, 2007, 10:13:20 »

ооо чудесни спагети стават с подправкаат на MAGGI
пробвай
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: март 27, 2007, 10:14:54 »

ооо чудесни спагети стават с подправкаат на MAGGI
пробвай

ооооо пробвала съм ги вече !!! даже и пробвах с Магги пиле със сметанов сос, добавих и сварени макарони и гъбки и станаха чудесни !!!!!!!!!  smile smile
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 27, 2007, 10:17:31 »

Ели я сподели как правиш лазаня
аз никога не съм правила
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 27, 2007, 10:19:08 »

Ели я сподели как правиш лазаня
аз никога не съм правила

аз също написах , че не съм правила ръчно !!!
иначе съм много добра да я купя има я замразена в кутийй и да я сложа в печката smile ммммммм вкусотийка !!!
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #187 -: март 27, 2007, 10:25:13 »

Като казахте Маги и се сетих,със Маги крем супа от гъби правя страхотни пържолки с гъбки.Слагам пържолките и гъбките в йенска тенджера и разбърквам супата със студена вода и заливам пържолите.Оставям ги във фурната на спокойствие да се готвят.Стават чудесни  крехки пържолки.Правила съм ги със пилешко и свинско месо.А също и с Маги пиле със сметанов сос.
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: март 27, 2007, 10:27:51 »

ще ви споделя моята рецепта за любимите ми спагети !!!

запържвам лук, след което слагам колбас: шунка или кренвирши, като се запържи слагам доматено пюре и един нарязан на дребно домат / обелен/ , щипка сол, щипка захар,черен пипер, нарязани гъбки, кисели краставички, слагам малко червено вино !!!, по някой път слагам и маслини / със зелени става по-вкусно/ !!! преди да го сваля от котлона слагам, сметана течна / хопла, но не сладкарска, а другата / !!! и стават многооо вкусни !!! това не е бълг. рецепта и може да ви стори малко странна, но иначе е невероятна !!! smile
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: март 27, 2007, 11:22:12 »

Като казахте Маги и се сетих,със Маги крем супа от гъби правя страхотни пържолки с гъбки.Слагам пържолките и гъбките в йенска тенджера и разбърквам супата със студена вода и заливам пържолите.Оставям ги във фурната на спокойствие да се готвят.Стават чудесни  крехки пържолки.Правила съм ги със пилешко и свинско месо.А също и с Маги пиле със сметанов сос.
ОХООО ТОВА МИ ИЗГЛЕЖДА ВКУСНО И СМЯТАМ ДА ПРОБВАМ  drinkz
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 27, 2007, 16:07:45 »

Да споделя нещо за лазанята!!!Аз правя нещо подобно на лазаня,въпреки че не съм много сигурна че е точно същото!!! blush...но вкъщи така го наричаме!!!Значи купувам си от тези арабските питки,които са за дюнери и ги ползвам за кори за лазанята!!!След това си правя плънка от много неща,в смисъл почти всичко,което имам под ръка-гъби,кисели краставички,някакъв колбас/ако е пушен става много добре/,въобще всичко,което искате можете да сложите и разбира се най-важното доматено пюре!!!След това се редят една кора и плънка и това се повтаря,докато свършят продуктите!След това се пече като отгоре се поръсва с кашкавал!Става много вкусно!!!Може да пробвате....! blush
Активен
Emmy
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #191 -: март 27, 2007, 16:36:00 »

Това е стархотна идея.Ще го пробвам smile smile smile
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: март 27, 2007, 18:08:43 »

Да споделя нещо за лазанята!!!Аз правя нещо подобно на лазаня,въпреки че не съм много сигурна че е точно същото!!! blush...но вкъщи така го наричаме!!!Значи купувам си от тези арабските питки,които са за дюнери и ги ползвам за кори за лазанята!!!След това си правя плънка от много неща,в смисъл почти всичко,което имам под ръка-гъби,кисели краставички,някакъв колбас/ако е пушен става много добре/,въобще всичко,което искате можете да сложите и разбира се най-важното доматено пюре!!!След това се редят една кора и плънка и това се повтаря,докато свършят продуктите!След това се пече като отгоре се поръсва с кашкавал!Става много вкусно!!!Може да пробвате....! blush

оп да и това не е за испускане
ама моми4ета дайте да споделяме диети4ни ястия 4е сватбите ни наближават dirol
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 27, 2007, 22:15:53 »

desislavka тази рецепта с арабските питки ми се вижда много интересна и ще я пробвам.Ние с милото сме фенове на лазанята.Даже в момента обсъждаме по скайпа рецептата ти Wink girl_wink
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: март 28, 2007, 06:12:58 »

я да ви дам и аз рецепта
АЛКОХОЛИЗИРАНА ТОРТА - СТРАХОТНА Е ДОВЕРЕТЕ МИ СЕ И СЕ ПРИГОТВЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНО !!!
КУПУВАТЕ СИ ЕДНА КУТИЯ ГОТОВИ БЛАТОВЕ ЗА ТОРТА (В КУТИЯ СА ПО 3 БЛАТА),СЛЕД КОЕТО ВСЕКИ БЛАТ ГО СИРОПИРАТЕ С АЛКОХОЛНА НАПИТКА ( ВОДКА, КЮРАСО, ПИНА КОЛАДА) КАКВАТО ИМАТЕ АЗ ЛИ4НО СЪМ Я ПРАВИЛА С ТЕЗИ ТРИ, НО ПО ОТДЕЛНО И СЛЕД СИРОПИРАНЕТО НАМАЗВАТЕ БЛАТОВЕТЕ СЪС СМЕТАНА И ПЛОДОВЕ СЪЩО КАКВИТО ИМАТЕ (А СЪМ Я ПРАВИЛА С КИВИ, БАНАН, ПОРТОКАЛ) И ТАКА И ТРИТА БЛАТА !!!
СТАВА НЕВЕРОЯТНА  yahoo danceg
PETKOVA, както писах в една друга темичка, в неделя съм поканила кумовете на вечеря. Чудех се какво да правя за десерт и реших да се пробвам с тази торта  smile Дано да стане  good
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: