Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 16:40:17

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 450600 пъти)
 
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4170



Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 26, 2007, 14:40:46 »

Ох, момичета и аз огладнях  Плачещо момиче
А като си помисля за тортата с течен шоколад   Blush Blush Blush
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1584



« Отговор #166 -: март 26, 2007, 15:16:57 »

НЕЗНАМ ЗАЩО ВСИ4КО МОГА ДА ГОТВЯ ЧУДЕСНО КОЛКОТО И ПРИХВАЛЯНО ДА ЗВУ4И, НО АКО МЕ НАКАРАТЕ ДА ВИ ЗАБЪРКАМ ПИЛЕ6КА СУПИ4КА ЕЕЕЕЕЕ НЕМОГА, НЕ СЕ ПОЛУ4АВА И ТОВА СИ Е А АЗ МНОГО  Я ОБИ4АМ КАКТО И МИЛОТО,НО НЕМОГААА ННОГО СЪМ С ЕМЪ4ИЛА НО ВСЕ НЕЩО НЕ СЕ ПОЛУ4АВА  crazy
АМА МАМА КАК Я ПРАВИИИИИИИИ, ПРЪСТИТЕ ДА СИ ОБЛИЖИТЕ  Bravo
Мойта пък всеки път става много хубава blush
Сварявам пилешкото месо или бутче и го обезкостявам.Рендовсам 1 морков и го запържвам до златисто защото придобива по хубав вкус супата, но може и суров.Слагам го при месото да ври.Слагам и 1 кубче зеленчуков бульон Маги или друга подправка за супа(Пикантина е много хубава, също или Вегета)Прибавям и фидето.След 10 минути когато е готово фидето прибавям застройката която приговям така:Един или два жълтака разбивам с 2-3 супени лъжици кисело мляко.Най-накрая за тези които обичат магданоз.Добър апетит.
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3674


ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО


Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 26, 2007, 15:19:53 »

БЛАГОДАРЯ ТИ ДНЕС ЩЕ СЕ ПРОБВАМ ОТНОВО 4Е МИЛОТО ИСКА СУПИ4КА  crazy
А АЗ НАИСТИНА ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА НАПРАВИШ ДЕСЕРТА И ВЕ4ЕРЯТА КОИТО НАПИСАХ ПО ГОРЕ, ОБЕЩАВАМ 4Е 6ТЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ !!!
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1584



« Отговор #168 -: март 26, 2007, 15:24:35 »

Подобна вечеря и аз приготвям Wink но тортата определено я я опитам защото аз правя също една с готови благове.Казвам й летна торта защото е много лекичка и приятна.Значи между готовите благове слагам кисело мляко Данон Вълшебство с парченца плодове а най-отгоре намазвам със заквасена сметана и украсявам с киви.Но тази твойта е интересна и определено ще я пробвам.Само да уточниш каква сметана слагаш,заквасена или за сладкиши?
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3674


ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО


Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: март 26, 2007, 15:27:24 »

Подобна вечеря и аз приготвям Wink но тортата определено я я опитам защото аз правя също една с готови благове.Казвам й летна торта защото е много лекичка и приятна.Значи между готовите благове слагам кисело мляко Данон Вълшебство с парченца плодове а най-отгоре намазвам със заквасена сметана и украсявам с киви.Но тази твойта е интересна и определено ще я пробвам.Само да уточниш каква сметана слагаш,заквасена или за сладкиши?
ААА БИТА БИТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
АЗ КУПУВАМ ИЛИ ОТ ФЛАКОНИТЕ ИЛИ ИМА ЕДНИ ЕВТИНКИ НА ПРАХ И С ПРЯСНО МЛЯКО И ЕТО ТИ БИТА СМЕТАНАТА
А АЗ МИСЛЯ ДА ПРОБВАМ ТВОЯТА  girl_wink
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1584



« Отговор #170 -: март 26, 2007, 15:31:49 »

Ще я направя задължително,аз си купувам Хопла и друга подобна защото останалите от пакетче нещо не ми стават   blush забравих да кажа за мойта че се слага в хладилника докато поемат блатовете blush
« Последна редакция: март 26, 2007, 15:51:57 от vanis » Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1039


хубавото винаги предстои ...


Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 26, 2007, 15:34:32 »

Момичета, ето един наистина невероятен сладиш, който става супер бързо и лесно

Френска целувка

1. шоколад
2. ягоди
3. 2 яйца
4. 160 гр. захар
5. ванилия

На дъното на керамичен съд /в който всъщност се и сервира, но и който да става за печене с тясна и дълбока форма / настъргвате обилно  шоколада /аз го прява с черен/. Върху него на дебели филийки нарязвате ягодите. В отделен съд разбивате жълтъците със захарта и ванилията. Отделно се разбиват белтъците на сняг и с бързо бъркане се добавят към жълтъците и захарта. Сместа се изсипва върху ягодите. Запича се за около 4-5 мин. на 200 градуса /или докато хване златиста коричка/. Украсявате с резенчета ягодки и сте готови.

Става фантастичен сладкиш, а кухнята ухае невероятно на току що изпечени целувки, шоколад и карамелизирана захар! girl_in_love
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3674


ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО


Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 26, 2007, 15:35:37 »

Ще я направя задължително,аз си купувам Хопла и друга подобна защото останалите от пакетче нещо не ми стават  bad аааа  забравих да кажа за мойта че се слага в хладилника докато поемат блатовете blush
ДОБРЕ ДОБРЕ
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3674


ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО


Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: март 26, 2007, 15:37:10 »

Момичета, ето един наистина невероятен сладиш, който става супер бързо и лесно

Френска целувка

1. шоколад
2. ягоди
3. 2 яйца
4. 160 гр. захар
5. ванилия

На дъното на керамичен съд /в който всъщност се и сервира, но и който да става за печене с тясна и дълбока форма / настъргвате обилно  шоколада /аз го прява с черен/. Върху него на дебели филийки нарязвате ягодите. В отделен съд разбивате жълтъците със захарта и ванилията. Отделно се разбиват белтъците на сняг и с бързо бъркане се добавят към жълтъците и захарта. Сместа се изсипва върху ягодите. Запича се за около 4-5 мин. на 200 градуса /или докато хване златиста коричка/. Украсявате с резенчета ягодки и сте готови.

Става фантастичен сладкиш, а кухнята ухае невероятно на току що изпечени целувки, шоколад и карамелизирана захар! girl_in_love
ЕХААААААА Bravo
Активен
Marina
Професор
****
Публикации: 489



« Отговор #174 -: март 26, 2007, 17:03:24 »

Нещо спряха рецептите тук.Аз засег амог ада ви дам рецепта за сандвич с пилешки шницел.Това ям всеки ден.

 ROFL А пък аз освен да разнообразя с рецепта за салата с пуешко месо и синьо сирене. Аз това ям всеки ден...

Браво на всички майсторки тук, свалям ви шапка!  give_rose На мен все не ми остава време за истинско готвене, само в почивните дни...
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 26, 2007, 19:11:55 »

Harmonia този твой десерт ще трябва да го пробвам и после да изненадам милото като си дойде,но ще го направя с пресни български ягодки! yahoo
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1039


хубавото винаги предстои ...


Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 27, 2007, 07:49:21 »

Harmonia този твой десерт ще трябва да го пробвам и после да изненадам милото като си дойде,но ще го направя с пресни български ягодки! yahoo

Непременно! Става супер ароматен и с горски ягодки и малинки! М-м-м-м Torte
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3674


ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО


Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: март 27, 2007, 09:11:28 »

хей да ви се похваля сно6ти правих пилешка супи4ка и най-накрая се полу4и чудеснааааааа
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1584



« Отговор #178 -: март 27, 2007, 09:19:09 »

хей да ви се похваля сно6ти правих пилешка супи4ка и най-накрая се полу4и чудеснааааааа
Браво на тебе good
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3674


ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО


Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: март 27, 2007, 09:22:20 »

мерси  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines