Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 11:00:20

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 83 84 [85] 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 449709 пъти)
 
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1260 -: февруари 12, 2008, 16:30:17 »

Всякакви салатки бих хапнала, но повечко ми се яде нещо със свежи зеленчуци   girl_wink
ето ти една със свежи зеленчуци
нарязваш на ситно една зелена салатка.нарязваш печена червена чушка.слагаш царевичка.в едно тиганче запържвам много на ситно малко шунка и гъбки .прибавям към салатка.овкусявам и сервирам.
може са се залее и с чесново сосче
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #1261 -: февруари 12, 2008, 16:34:51 »

аз тази вечер ще правя пилешко нарязано на пръчици,оваляно в сусам или в корнфлейкс + сос<горчица с  малко мед>,за гарнитура задушени зеленчуци,а отделно ще изпека едно пиле-като гарнитурата се чудя дали да е картофи или ориз със зеленчуци
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #1262 -: февруари 12, 2008, 18:19:49 »

Мерси, gucci! Ще я пробвам твоята салатка.

Наде, сусама като панировка ли го слагаш?
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #1263 -: февруари 12, 2008, 18:23:52 »

да,към панировката good
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1863



Моят сватбен албум

« Отговор #1264 -: февруари 12, 2008, 18:28:27 »

Аз пък сусама не го слагам в началото,за да не изгори и да не горчи,а пък месото да остане суровко..когато правя пилешки хапки със сусам първо ги панирам в яйце и брашно,после пак леко топвам в яйце и тогава овалвам в сусам като пак леко запържвам докато пожълтее леко.Малко по-сложно,но pardon

Ние снощи хапнахме пилешки крилца с майонеза и галета на фурна
Ей това как го приготвяш?
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #1265 -: февруари 12, 2008, 18:37:04 »

Аз пък сусама не го слагам в началото,за да не изгори и да не горчи,а пък месото да остане суровко..когато правя пилешки хапки със сусам първо ги панирам в яйце и брашно,после пак леко топвам в яйце и тогава овалвам в сусам като пак леко запържвам докато пожълтее леко.Малко по-сложно,но pardon
мерси Роси и аз така ще направя good
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 501



Моят сватбен албум

« Отговор #1266 -: февруари 13, 2008, 08:54:35 »

Аз пък сусама не го слагам в началото,за да не изгори и да не горчи,а пък месото да остане суровко..когато правя пилешки хапки със сусам първо ги панирам в яйце и брашно,после пак леко топвам в яйце и тогава овалвам в сусам като пак леко запържвам докато пожълтее леко.Малко по-сложно,но pardon

Ние снощи хапнахме пилешки крилца с майонеза и галета на фурна
Ей това как го приготвяш?
Роси казвам ти веднага как ги правя тези крилца намазваш крилцето с майонеза след това го овалваш в галета и слагаш в тавичка без мазнина и се пече да почервенее ставан много хубави и хрупкави  good
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2242


Моят сватбен албум

« Отговор #1267 -: февруари 13, 2008, 09:31:07 »

Внимавайте със сусамът, че бил голям афродизиак за мъжете:

От векове в Азия и Арабския свят на сусама се приписват свойства на афродизиак, вероятно заради високото съдържание на желязо и витамин Е. Той е и изключителен източник на калций, магнезий, мед и селений. Като към това се прибави и фактът, че сусамът е богат на белтъчини, целулоза и витамини от група В, по-специално на ниацин (полезен за кожата и косата) и на фолиева киселина (антиоксидант), става ясно защо в древността са го считали за съкровище. Сусамът е отлично средство за подобряване на нервната, храносмилателната и сърдечната дейност.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1863



Моят сватбен албум

« Отговор #1268 -: февруари 13, 2008, 10:25:23 »

Внимавайте със сусамът, че бил голям афродизиак за мъжете:
.....
.....и доооста калоричен Wink
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1269 -: февруари 13, 2008, 11:08:01 »

вчера бяхме на пържена ципура пълнена със зеленчуци.
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 914



Моят сватбен албум

« Отговор #1270 -: февруари 13, 2008, 11:09:18 »

Милото вчера готви леща. Стана много вкусна.

Мацки, дайте рецептичка за сладкиш тип Плодовата пита на Неделя? give_rose
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 130



Моят сватбен албум

« Отговор #1271 -: февруари 13, 2008, 11:14:29 »

Лелеееееееее.....и аз я обожавам тая пита!Един път се опитах да измисля нещо по въпроса , ама..... *crazy*Ще чакам с нетърпение някой от професионалистките ни да се включи :bravo:А иначе правих в събота нещо като крем - пита от една рецепта в нета.....много я харесаха в къщи , но аз не можах да я опитам! angry
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1128



« Отговор #1272 -: февруари 13, 2008, 11:33:39 »

Мацки, дайте да мислим някакво по-различно нещо за Св. Валентин- ние ще сме у дома на самия ден...Нещо леко, хапчици ли, ордьовърчета... crazy
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #1273 -: февруари 13, 2008, 11:45:20 »

може да заложиш на морските дарове,ето тук разгледай има менюта и доста интересни рецепти http://www.vecheria.tv/menus.php?season=2&w=23 мести седмиците и ще ти излязат много менюта blush
на 20 и на 21-ва седмица има интересни неща good
« Последна редакция: февруари 13, 2008, 11:46:55 от наденцето » Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1274 -: февруари 13, 2008, 13:09:56 »

И ние на св валентин сме си вкъщи.незнам и аз какво ще правя.то за милото ще готвя че аз нали съм на диетка.
Активен
Страници: 1 ... 83 84 [85] 86   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines