Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 15:58:25

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 449924 пъти)
 
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1283



Моят сватбен албум

« Отговор #1200 -: февруари 05, 2008, 21:02:10 »

и аз съм ги ползвала- мусака, пълнени чушки, кавърма, пилешко с гъби и сметанов сос. Ние лично сме доволни от всичките smile
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881



« Отговор #1201 -: февруари 05, 2008, 21:57:57 »

аз съм ползвала за пълненте чушки,огретена,за спагетите.....а май всичките съм ги ползвала само не и за мусаката pardon,от всички сме супер доволни  с милото

Аз използвам най-често фиксовете за кюфтетата и пълнените чушки. good Фиксът за мусака въобще не ми хареса - аз съм за домашната заливка за мусака с кисело мляко и яйце.
Активен
kleo_20
Leader
****
Публикации: 5436


Мама на едно малко диване!!!


Моят сватбен албум

« Отговор #1202 -: февруари 05, 2008, 22:01:53 »

аз мисля да се пробжам ътре с пулнени чушки може ли някой да ми даде малка рецептичка или пък да ми кажете как става с фикса на Маги смисъл продукитите са същите само се добавя накрая или как? crazy crazy
Активен
divna
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 219



« Отговор #1203 -: февруари 05, 2008, 23:34:43 »

аз мисля да се пробжам ътре с пулнени чушки може ли някой да ми даде малка рецептичка или пък да ми кажете как става с фикса на Маги смисъл продукитите са същите само се добавя накрая или как? crazy crazy
Клео,аз ги правя като задушавам една глава ситно нарязан лук и един голям морков настърган на рендето! След това добавям половинка кайма и се бърка енергично ,за да стане на дребни "трохи"! След което прибавям 2-3 лъжици домати и след като заври хубаво(на силен котлон) прибавям една чаена чашка ориз! Трябват му 5 мин ! За подправките-то си е индивидуално,но без черен и червен пипер не може! Милото е почитател на кимиона и във всичко с кайма слагам от него,но по малко,че на мен не ми е любим! Слагам и малко чубрица! Пълниш си чушките,като не трябва да ги тъпчеш,че ориза като набъбне и ще излезне! И след това вече ги редиш или в тенджера,или  в тавичка! Доливаш водичка,може да разтвориш един бульон в нея! Ако ще ги готвиш на котлона ги затискаш отгоре с чиния! Аз лично пресните чушки ги предпочитам на фурна,а сушените в тенджера! По желание може да си направиш и заливка от кисело мляко и яице,но аэ я мразя и не правя такава! Успех и да ви е сладко!
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #1204 -: февруари 05, 2008, 23:37:43 »

и леко надупчи чушките с вилица blush
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #1205 -: февруари 06, 2008, 08:59:37 »

Клео аз правих в неделя по следния начин !!!! smile запържих каймата с малко лук, след това добавих ориза и после един фикс на Маги, и бъркам докато се свари ориза (не напълно), след това пълна чушките и нареждам в йената и заливам с водичка ( може и с бульон, както е казала Дивна) !!!!!! като са готови чушките ги изваждам от йената, за отделя останалото сосче !!!!

запържвам малко масло с 2 супени лъжици брашно, добавям сосчето като бъркам енергично да не стане на бучки, добавям черен и червен пипер, опитвам дали му трябва сол и ако е малко добавям още малко водичка !!!! сервирам чушките заляти със сосчето !!!! smile

гледай чушките като ги купуваш, че аз купих едни турскки и много горчаха, направо не се ядяха  !!!! smile
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1790


Моят сватбен албум

« Отговор #1206 -: февруари 06, 2008, 09:30:48 »

Не знам дали някой е давал досега рецепта за Chili con carne, но аз вчера се присетих за тази чудна манджичка и я наготвих. Чудесна е! За целта са ви необходими около килограм домати, половин кило кайма, глава лук, 1 голяма консерва червен боб (500гр.), подправки: мащерка, джоджен, чубрица и черен пипер, може и босилек (отива много на доматени манджи). Доматите се сваряват леко във вода, за да може лесно да се обелят от люспите, след което се пасират. Запържва се лука с каймата, залива се с доматите и се добавя малко винце. Задушава се под капак за около 5 минути и после се добавя боба. Оставя се на средно силен огън да покъкри около 15-20 минути. Приятен апетит!
« Последна редакция: февруари 06, 2008, 09:33:23 от prin4ipessa » Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1207 -: февруари 06, 2008, 13:24:21 »

Момичета, я споделете ползвате ли на Маги разните фискове за ястия?! Аз онзи ден ползвах за мусака и не съм очарована. Преди това си бях купила за огретен, но и тогава нещо не ми хареса.
Вие използвате ли ги и кои точно, че те вече станаха толкова много?
аз съм ги ползвала всичките.
най често ползвам този за Пиле със сметана и гъби.харесвам и този за Винения кебап Пилешката каварма Соса бешемел Спагети Карбонара и този за мусака.
Фикса за пълнени чушки и огретен не ми допадат.Както и този за спагети болонезе.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 501



Моят сватбен албум

« Отговор #1208 -: февруари 07, 2008, 10:38:50 »

Момичета аз гледам едно предване "Перфектната вечеря" и е много интересно и се замислих че тук сред вас има доста добри кулинарки и ако проявявате интерес и желание ето линка
http://www.vecheria.tv/index.php?season=2 надявам се да ви хареса give_rose give_rose
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #1209 -: февруари 07, 2008, 13:38:56 »

dafni, и аз го гледам мила. Някой път има много ценни рецептички. Въпреки, че още не съм приготвяла нищо от предаването  blush  Дори бях пускла в тази темичка една рецета, но и не съм я правила още  pardon
Ако приготвиш нещо, сподели дали ти е харесало.
« Последна редакция: февруари 07, 2008, 13:41:33 от fidanka » Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #1210 -: февруари 07, 2008, 13:42:22 »

 свекито беше сложила едно свинско месо на печката още от сутринта (на дърва сме и печката гори по цял ден) и като се прибрах се беше сварило и го бутнах във фурната с нарязани картофки  които предварително разбърках с малко олио, шарена сол, червен и черен пипер и малко чубричка !!!! сложих от бульона на месото и месото,  с фолио върху тавичката да станат по-бързо картофките, после само запекох и готово !!!!! smile бях купила много сладки картофи !!!!! за съжаление  вмомента рядко се уцелват хубави картофи
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 130



Моят сватбен албум

« Отговор #1211 -: февруари 07, 2008, 13:43:45 »

И аз го гледам почти всяка вечер и съм правила две - три неща, които станаха доста сполучливи! good
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #1212 -: февруари 07, 2008, 14:00:50 »

И аз го гледам почти всяка вечер и съм правила две - три неща, които станаха доста сполучливи! good

Сподели кои нещица си правила и рецептичките.
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 130



Моят сватбен албум

« Отговор #1213 -: февруари 07, 2008, 14:08:55 »

Правих паеля/нещо подобно, защото нямах всички продукти/,терин от бяла риба и едни бохчи от палачинки!Станаха добре , всички ги харесаха good
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 501



Моят сватбен албум

« Отговор #1214 -: февруари 07, 2008, 14:11:52 »

dafni, и аз го гледам мила. Някой път има много ценни рецептички. Въпреки, че още не съм приготвяла нищо от предаването  blush  Дори бях пускла в тази темичка една рецета, но и не съм я правила още  pardon
Ако приготвиш нещо, сподели дали ти е харесало.
Мила и аз не съм изпробвала тези рецепти и обещавам ако пробвам ще пиша,даже си мисля за Св.Валентин мога да харесам някоя по изчанчена рецепта и да я приготвя на милото give_rose
Активен
Страници: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines