Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 16:31:25

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 450461 пъти)
 
elenceto
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 130



Моят сватбен албум

« Отговор #1140 -: януари 30, 2008, 15:28:11 »

Зелен боб.
 Аз го задушавам (докато поомекне) заедно с 1 глава лук. Слагам 2-3 моркова, 3-4 картофа, малко домати , червен пипер, 2 лъжици брашно , 1 бульончета/зеленчуково/ и повечко копър /може и магданоз , но на мен с копър повече ми харесва/. Накрая  преди да изключа котлона слагам и чесън. Слагам чесъна накрая, за да се запази по-добре аромата му.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #1141 -: януари 30, 2008, 15:34:45 »

Хихи, това "Жадната монахиня"  звучи много забавно girl_wink
Пускай рецепти за Дамски каприз и Жадната монахиня
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1142 -: януари 30, 2008, 15:39:49 »

утре обаче ще ги пусна че сега не мога щото не им помня точните мерки.но утре ще направя всичко възможно да ги напиша.вчера правих малки кюфтенца върху картофено пюре заляти с гъбен сос.

мила аз зеления боб го правя и като гарнитура.
Активен
YYY
Сватбар
***
Публикации: 266


« Отговор #1143 -: януари 31, 2008, 08:26:13 »

Гучи, давай рецептата,че в събота чакаме кумовете на гости и ми се щеше да ги изненадам с някъкъв
хубав десерт.Вече се повтарям с десертите или е торта или е тирамису....а тези за които ти си писала мама ги правеше редовно,и двата са супер десерти Torte
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1128



« Отговор #1144 -: януари 31, 2008, 09:10:47 »

Мацки, дайте детайлни инструкции,моля! give_rose

Сварих едно пиле, половината го сготвих с картофи,ама от другата половина искам да направя пилешка супа, че милото я обожава!
Проблемът е, че той я яде със застройка, а аз веднъж опитах да направя супа със застройка и тя се пресече!
Къде съм сбъркала? Искам да се представя добре! blush
Активен
YYY
Сватбар
***
Публикации: 266


« Отговор #1145 -: януари 31, 2008, 09:17:28 »

Мацки, дайте детайлни инструкции,моля! give_rose

Сварих едно пиле, половината го сготвих с картофи,ама от другата половина искам да направя пилешка супа, че милото я обожава!
Проблемът е, че той я яде със застройка, а аз веднъж опитах да направя супа със застройка и тя се пресече!
Къде съм сбъркала? Искам да се представя добре! blush


Ава,
изчака ли да изтине супата .......според мен заради това се е пресекла .Остави я да се поохлади и тогава прави застройка  give_rose
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #1146 -: януари 31, 2008, 09:21:07 »

Ава,застройката я правя така:разбивам едно яйце в паничка,сипвам в паничката малко отсупата и разбърквам,след това изсипвам в тенджерата.Като изчаквам супата на поистине 20мин.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1128



« Отговор #1147 -: януари 31, 2008, 09:23:05 »

Оу...голяма съм гламарка- аз я застроих като изключих котлона... blush Тц,тц,тц.... иначе и аз така- яйце /ама май и лъжица кисело мляко сложих,не помня crazy/ и малко супа, после го изсипвам в тенджерата. А кисело мляко да слагам ли?
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Пол: Жена
Публикации: 855



Моят сватбен албум

« Отговор #1148 -: януари 31, 2008, 09:25:01 »

Ава мила - Застройка за супа правя по следния начин : 3 с.л. кисело мляко + 1 жълтък + 1 к.л оцет - разбивам добре и слагам на котлона да заври после прибавям към топлата супата и оставям за около 5 мин на печката .Успех мила smile
От баба ми знам че понякога когато ти се пресече застройката е от белтъка на яйцето smile
« Последна редакция: януари 31, 2008, 09:27:00 от Selvet » Активен
YYY
Сватбар
***
Публикации: 266


« Отговор #1149 -: януари 31, 2008, 09:25:10 »

Аз правя застройката с 1 яйце и половин кофичка кисело мляко .....мъжа ми така я обича...млякото може и да е по малко ,въпрос на вкус  smile
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #1150 -: януари 31, 2008, 09:25:15 »

Ми не знам за киселото мляко,не съм пробвала,аз слагам само яйце pardon
С кис.мляко не става ли много бяла и не киселее ли?
Активен
YYY
Сватбар
***
Публикации: 266


« Отговор #1151 -: януари 31, 2008, 09:26:32 »

Ми не знам за киселото мляко,не съм пробвала,аз слагам само яйце pardon

Аз този начин не съм го пробвала
ще направя така следващия път
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #1152 -: януари 31, 2008, 09:58:14 »

Аз също не слагам мляко.само разбивам едно яйце.като е поизстинала супата сипвам един черпак от супата при непрекъснато бъркане.после още един два.и после тази яйчено-супена смес я сипвам в тенджерата със супа като пак бъркам.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1128



« Отговор #1153 -: януари 31, 2008, 10:00:29 »

Извинете, че говоря като абориген,ама милото иска супата да бъдела бяла... girl_wink То бялото не се ли получава от млякото? Затова питам за мляко. pardon
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 684



Моят сватбен албум

« Отговор #1154 -: януари 31, 2008, 10:18:30 »

И аз застройвам супата с жълтък и 1-2 лъжички кисело мляко.
Да Авичка, като сложиш и мляко супата става по-бяла ама не снежно бяла, а жълтеникава се получава моята  pardon Ама и аз така обясних...
Активен
Страници: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines