Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 16:18:42

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 450249 пъти)
 
maslinka
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 3663



Моят сватбен албум

« Отговор #1050 -: януари 21, 2008, 17:44:07 »

трябва ми рецепта за "ориз с месо на фурна" Помощщщщщ
тези които намерих са ми много неразбираеми sad
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1750



Моят сватбен албум

« Отговор #1051 -: януари 21, 2008, 17:57:19 »

маслинка
какво месо?!?
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 3663



Моят сватбен албум

« Отговор #1052 -: януари 21, 2008, 18:01:31 »

телешко
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1407



Моят сватбен албум

« Отговор #1053 -: януари 21, 2008, 18:05:49 »

[Даниелка,какви са тези кори и има ли защо да са прехвалени?
Тези Лудогорски кори наистина са много вкусни. Продават ги в няколко варианта. Аз лично съм пробвала кръглите. Те са по-дебели от другите марки кори и наподобяват платката за дюнерите. Не съобразих и плънката ми беше по-суха и самите кори останаха сухи. Но съм сигурна, че ако бях добавила кисело мляко и още едно яйце щеше да стана супер.
А защо са прехвалени ли smile - една колежка минаваше цяла София, за да си ги купи от някакъв магазин. И наистина, в събота за пръв път ги видях на пазара.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1750



Моят сватбен албум

« Отговор #1054 -: януари 21, 2008, 18:10:21 »

слушай сега мама как ме е учила и става бързо и вкусно
1. нарязваш месеото на кубчета и го слагаш в тенджерата под налягане с лук, морковчета, солчица (или бульонче), черен пипер и ако искаш една зелена чушка.
2. като се свари месото (около 25 -30мин след като заври) измиваш колкото ти трябва орис и го слагаш в по-дълбока тавичка.
3. в ориза изсипваш цялото месо с бульона и зеленчуците. ако месото ти е много посно мойе да добавиш малко олио. гледай ориза и бульона да са в съотношение 1:3 в полза на бульона, ако е по-малко добави водичка, ако е повече, не го слагай целия.
4. пъхай във фурната докато изври водата и се запече оризчето
BON APETIT!
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 3663



Моят сватбен албум

« Отговор #1055 -: януари 21, 2008, 18:12:25 »

слушай сега мама как ме е учила и става бързо и вкусно
1. нарязваш месеото на кубчета и го слагаш в тенджерата под налягане с лук, морковчета, солчица (или бульонче), черен пипер и ако искаш една зелена чушка.
2. като се свари месото (около 25 -30мин след като заври) измиваш колкото ти трябва орис и го слагаш в по-дълбока тавичка.
3. в ориза изсипваш цялото месо с бульона и зеленчуците. ако месото ти е много посно мойе да добавиш малко олио. гледай ориза и бульона да са в съотношение 1:3 в полза на бульона, ако е по-малко добави водичка, ако е повече, не го слагай целия.
4. пъхай във фурната докато изври водата и се запече оризчето
BON APETIT!
give_rose give_rose give_rose благодаря много това вече е лесна рецепта smile
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 501



Моят сватбен албум

« Отговор #1056 -: януари 22, 2008, 11:22:45 »

Момичета имам броколи вкъщи кажете как да ги направя дайте идейки Girl_hide
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #1057 -: януари 22, 2008, 11:34:24 »

броколи със синьо сирене [/b] за предястие,а-сега се сещам за друга любима наша вкусотийка,даже имам снимка-бързо е,а страшно вкусно--полу-сварени картофи на калелца с позапържени пил.хапки,бланширано броколи(за 2-3 мин в подсолена вряща вода),заляти с промита сметана и унисос,запечени в йената с кашкавал ,ето го

Дафни,това ми изглежда много вкусно!
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 501



Моят сватбен албум

« Отговор #1058 -: януари 22, 2008, 11:42:41 »

ммм да това изглежда доста добре  good
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #1059 -: януари 22, 2008, 11:43:09 »

Момичета имам броколи вкъщи кажете как да ги направя дайте идейки Girl_hide

Дафни аз ги правя по следния начин, ако са ти пресни ги сравявам първо и после в йената нареждам и слагам топено сирене, малко синьо сирене, обикновено сирене и една заквасена сметана (малка кофичка - малко я  разреждам, че е много гъста) и отгоре настъргвам кашкавал !!!!! smile във фурната докато се разтопи всичко и после запичам кашкавала !!!! smile
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #1060 -: януари 23, 2008, 08:41:32 »

Такаа, да споделя какво готвих снощи.Запържих пилешки жулиени в зехтин.Сложих им течна сметана и настъргано синьо сирене,малко сол,черен пипер и чесън на прах.За гарнитура направих от готовите картофени пюрета.Стана много бързо и вкусно.
За готовите картофени пюрета да ви кажа,че пробвах някакво на Пикантита и не ми хареса.Доволна съм само от пюретата на Маги.Чак мъжа ми усети разликата.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #1061 -: януари 23, 2008, 09:49:41 »

дааааа и аз само от това пюре правя (на Маги) , даже снощи правих от него smile пробвала съм и на Блеа не е лошо

снощи менюто беше следното: направих пилешка супичка !!!! smile и пържени кюфтенца (бяха останали в хладилника няколко) със гъбено сосче и картофено пюре !!!! smile
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 130



Моят сватбен албум

« Отговор #1062 -: януари 23, 2008, 11:07:45 »

Вчера вечерта за първи път правих нещо като паеля.........стана много вкусно yahoo!Забърках и една агнеса , но нея ще я опитаме днес, че трябва да престои 24 часа.
Активен
YYY
Сватбар
***
Публикации: 266


« Отговор #1063 -: януари 23, 2008, 11:12:29 »

Снощи се бях развихрила в кухнята.Спертнах в една малка тефлонова тавичка огретен със сирене кашкавал и шунка ,и най после се реших да направя пържолките с кисала краставичка кашкавалче и гъби, навих ги на руло и след това ги пуснах във фритюрника в нагорещеното олио ,след това във фурната като преди да ги сложа във фурната ги обвих с беконче получи се нещо приказно,сервирах ги със леко гъбено сосче .Имам и снимки но винаги когато се опитвам да ги кача не става защото много били големи,както и да е мъжа ми ми постави отличен Bravo blum[/b][/i][/color]
« Последна редакция: януари 23, 2008, 11:18:30 от MIXAELA » Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1863



Моят сватбен албум

« Отговор #1064 -: януари 23, 2008, 11:23:18 »

Тези Лудогорски кори наистина са много вкусни. Продават ги в няколко варианта. Аз лично съм пробвала кръглите. Те са по-дебели от другите марки кори и наподобяват платката за дюнерите.
Благодаря ти!Видях ги на сайта им и ще ги потърся задължително по магазините,мерси.

Вчера правих едни бутер-охлювчета,не се получиха много добре на вид (другия път ще се постарая повечко) ,обаче станаха много вкусни-едните бяха със сирене и яйце,а другите-сладки-със стафиди,захар,малко кокосови и шоколадови пръчици-мъж ми направо се влюби в тях,май ще правя честичко girl_wink


Днес ще панирам хек,че отдавна не сме яли.
elenceto,паелята си е сложно за приготвяне ястие,кажи как го прави ти?
Активен
Страници: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines