Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 21:12:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 450989 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: януари 16, 2007, 18:22:55 »

Ох и аз правя палачинки вкъщи,но милото уж се навърта край мен да помага,а се оказва че няма палачинки за сервиране после! girl_impossible
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: януари 16, 2007, 18:33:22 »

Ааа, аз не пускам никой в кухнята, докато готвя!!! good Така си доставям удоволствието д асервирам и д авидя изражението на милото!!! Bravo Не ч епалачинките не изчезват сле дтова за секунди, но... Blush girl_wink
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: януари 17, 2007, 19:01:17 »

Абе сладури кога ви остава време да готвите? Аз онзи ден намерих малко време, но накрая като сготвих и мислех да снимам и да ви покажа какво съм измайсторила. Обачеееее какво да се прави изгладнели като вълци ииии не остана време. Милото омете 2-3 чинии. Не мога скоро да се включа аз тук със снимки.  pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: януари 17, 2007, 21:27:21 »

Юле, остава ми и даже все още се забавлявам с готвенето!!! Curtsey

Спокойно, ние сме си тук и ще чакаме снимки и от теб!!! Wink
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #79 -: януари 17, 2007, 23:47:17 »

А аз като гледам тук само ще си седя и ще се облизвам на тези апетитни снимки, който качвате...Дано и на мен да ми остане време поне до магазина да стигна.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: януари 18, 2007, 20:23:26 »

Ами, ще ти остане и още как!!! И като можеш покажи ни снимки, чкаме!!! girl_wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: януари 18, 2007, 21:09:40 »

ПЕЧЕНА ТИКВА С КАРАМЕЛ
 Тиквата се почиства от семките и вътрешностите!Не се обелва!Нарязва се на парчета с равна повърхност.На дъното на тавата се карамелизира захар,върху нея се залепят парчетата тиква,а кората остава отгоре.Налива се вода и така се пече.По този начин тиквата поема от карамела.Сервира се като парчетата се извждат от тавата и се обръщат!Приятен апетит!

* tikva karamel 001.jpg (50.64 KB, 448x336 - видяно 259 пъти.)

* tikva karamel 003.jpg (43.29 KB, 448x336 - видяно 209 пъти.)
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: януари 18, 2007, 21:48:46 »

Ммммм, много обичам тиква!!! girl_in_love
Активен
Яни
Сватбен ГУРУ
Публикации: 526

« Отговор #83 -: януари 19, 2007, 14:25:24 »

Един въпрос ме терзае от много време насам. Надявам се някой ден да намеря отговора.
Та чудя се аз как ви оствава време да готвите, украсявате,да правите и публикувате снимки, да се заигравате с разни дрешки, да бъдете перфектната любовница, съпруга и домакиня и все пак да пишете по всяко едно време във форума??? Ума ми не го побира??? Стана ми ясно, че Фийбс е сама в момента и разполага с времето си както намери за добре. Аз тези дни съм по активна, защото съпругът ми отново е на път, дъщеря ми на детска градина, а аз съм с гипс...и за домакинството се грижи друг. Аз ли не съм толкова перфектна, не мога да се начудя??  crazy
Който иска да ме опровергае!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: януари 19, 2007, 14:35:05 »

Яни girl_wink, ще се опитам да ти отговоря!!! Лично за мен!!! kiss2

Та значи, аз в момента не работя, затова мога да пиша тук толкова често!!! Curtsey

А милото по цял ден го няма (на работа е, а после на лекции), прибира се към 21.00 или 22.00 часа. Затова имам време за готвене и украсяване!!! girl_in_love

А за дрешките, завършила съм "Текстил и мода" и по този начин се забавлявам, а и доставям удоволствие на милото!!! LOVING blush

Съвсем не съм перфекта, правя всичко с много ЛЮБОВ, а и просто се старая и се радвам, когато видя изражението на половинката и за украсената маса с храна, и за мен, понякога "опакована" като подарък!!! blush girl_in_love LOVING

Това е!!!

А и още едно вано нещо-все още нямаме бебче, но дори и така да беше, съм сигурна, че пак ще намирам време за всичко!!! Curtsey good girl_wink
Активен
Яни
Сватбен ГУРУ

« Отговор #85 -: януари 19, 2007, 14:40:34 »

А и още едно вано нещо-все още нямаме бебче, но дори и така да беше, съм сигурна, че пак ще намирам време за всичко!!! Curtsey good girl_wink
убедена съм, че продължението предстои. пак ще говорим.
Няма как да говориш предварително. Нека дам за пример Танчето, която вече няма време и за едно здравей. както и да е-да приключвам, че току виж някой ме скастри, че не пиша по темата.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 19, 2007, 14:42:33 »

... че току виж някой ме скастри, че не пиша по темата.

blush
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #87 -: януари 19, 2007, 17:10:33 »

Един въпрос ме терзае от много време насам. Надявам се някой ден да намеря отговора.
Та чудя се аз как ви оствава време да готвите, украсявате,да правите и публикувате снимки, да се заигравате с разни дрешки, да бъдете перфектната любовница, съпруга и домакиня и все пак да пишете по всяко едно време във форума??? Ума ми не го побира??? Стана ми ясно, че Фийбс е сама в момента и разполага с времето си както намери за добре. Аз тези дни съм по активна, защото съпругът ми отново е на път, дъщеря ми на детска градина, а аз съм с гипс...и за домакинството се грижи друг. Аз ли не съм толкова перфектна, не мога да се начудя??  crazy
за мене да кажа,на работа съм до 17.30 и тогава пиша във форума,ако имам време,засиси колко съм натоварена...готвя след като се прибера, а другото....хм ,въобще какво се обясняваме,естествено че няма идеални и перфектни хора,когато имаш детенце предполагам че хептен няма да стига времето....
« Последна редакция: януари 19, 2007, 17:12:08 от vanis » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: януари 19, 2007, 17:15:19 »

Ммм, даааа! Когато сме заети не остава много времне за ГОТВЕНЕТО!!!!
Активен
Яни
Сватбен ГУРУ

« Отговор #89 -: януари 19, 2007, 17:44:58 »

Ммм, даааа! Когато сме заети не остава много времне за ГОТВЕНЕТО!!!!
Напротив! За готвене винаги има време. Чували сте приказката - Няма по-лошо нещо от гладен мъж!
Не остава време за нет. Това исках да кажа с този пост:

Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: