Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 20:42:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Помощ, сватба в Русе
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Помощ, сватба в Русе (Прочетена 145168 пъти)
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
Отг: Помощ, сватба в Русе
«
Отговор #150 -:
август 29, 2007, 16:09:34 »
Здравейтееееееееее!!!! Как сг.те момичета,ама и аз съм такава че много вече не влизам във форума
, прото незнам къде да се дяна.Вярче миличка много се радвам за това симпатично коремче,Фани и за теб също се радвам за страхотно изживяване което сте имали.
А относно въпроса на Теди аз знам почти всичко защото се видяхме и говорихме и съм виновна аз защото аз я упътих да отиде в тая смотана агенция.Просто Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ .Това не е агенция и ако може всички да ме разберат , че тая агенция в Русе ИЗОБЩО не става.
Дано поне нещо направят с диска на Теди и Сашо
Лек и спокоен ден
Активен
rossi
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #151 -:
август 29, 2007, 20:37:48 »
Здравейте, момичета,
отдавна чета форума ама чак сега се реших да пиша. Моята сватба е декември, надявам се с ваша помощ да стане една вълшебна приказка.... Има ли други булки през декември?
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #152 -:
август 30, 2007, 11:12:40 »
Здравей Роси и добре дошла при нас! С удоволствие тук всички ще ти помогнем с каквото можем!
Не се притеснявай питай
.
И честито за новината - декемри а кога точно дата?
Активен
viarcheto
Любопитен
«
Отговор #153 -:
септември 03, 2007, 07:51:49 »
Ехоооо, здравейте и от мен,
аз най сетне пак съм на линия, няколко дни не бяхме в Русе. Ходихме на гости на едни приятели в София (уж за да се спася от жегите ама то там беше по топло) та си понакупихме основните неща за бебка и сега им се радвам и само ги премятам и преподреждам
.
Що се отнася до агенцията " нямам думи" просто безобразие. Амам така е пак казвам конкуренция му е майката.ssi
добре дошла на
rossi
МИла казвай подробности за твоята сватба, кога, къде, какви точно идей имаш и т.н. аз мога да помагам колкото поискаш и без това само си търся с какво да си запълня времето.
А сега да ударите по едно рамо
без много да ми се смеете
http://www.moetobebe.net/konkursi/
аз съм предпоследна Вяра Михова. Е благодаря ви предварително
А пък на Жени ще и дърпаме ушите че никаква не се появява
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #154 -:
септември 03, 2007, 12:16:59 »
Вярче тук съм мила,не се притеснявай ама имам адски много работа.Сега пак ще се появявам често,защото ще организирам сватбата на нашите кумаве,е тя ще е догодина но малко по малко ще се оправим.Аз вече гласувах
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #155 -:
септември 03, 2007, 12:55:20 »
здравейте, момичета!!! аз също гласувах, Вярче, сладурка си!!!!! Успешна седмичка на всички!!!!
Активен
stur4e
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #156 -:
септември 11, 2007, 18:05:18 »
Здравейте момичета,
явно съвпадението на фамилиите ни със Милена , предизвика във вас някакви не положителни думи от ваша страна.Затова си направих труда да разбера точно какъв е бил проблема и при двете момичета ,които се оплакват от сватбената агенция.Хубаво е , когато вземаш отношение към нещо ,да изслушаш и двете страни.Така и направих.И така , доколкото разбирам , ти Теди си същото момиче ,което не успяваше да си намери ресторант за 7.07.07 г.Поне така пишеш във форума.Самата ти после пишеш ,че си много благодарна, че се е намесила агенцията, за да ти спаси сватбата.Така е и било.Една седмица преди деня са ти осигурили ресторант,украса,фотограф и оператор.По принцип е било изключително трудна задача, имайки предвид какво беше на този ден.Някои от младоженците за този ден си бяха ангажирали часове в ритуален дом и ресторанти от януари месец.Представям си какво е струвало на всички за да ти помогнат да ти се случат нещата на сватбата ти.И правилно си им благодарна в предишните си включвания.А това за спомените не те разбирам.Доколкото чета това, което си писала преди, ти даже не си имала кой да снима на сватбата ви.Подсигурили са ти възможното за тази дата.Ако не ти е готов още филма,то е защото по принцип ефектите и обработката на филмите обикновено отнема до два месеца.Ако искаш разбира се да ти е хубав филма.
А твоят случай ,както разбрах от момичетата от агенцията е бил особено труден.Тъй като не е имало свободен оператор в рамките на северна България.И те са ти наели професионална камера,снима друг човек и дават филма на професионалист да го обработи.Ако малко се поинтересуваш от техниката ще знаеш ,че това е изключително трудно.А аз съм сигурна,че ти го знаеш.И сега се сърдиш на агенцията.А те се тревожат за твоя филм и всеки ден имат дежурен,който минава при оператора за да разбере докъде е стигнал.Честно казано,ако някой правеше това за мен,не бих го обиждал.А щях да се въоръжа с още малко търпение.
А сега, ще се опитам да отговоря на още една сладурана.Верче,понеже съм проверяващ орган,направих си труда да проверя някои неща в агенцията.И ти гарантирам,че от две години нямат украса,струваща 1000 лв.А твоята е струвала 100 лв. Така ли е?Как мислиш,много или малко са тези пари за украса?Спомняш ли си какво си си поръчала?Защото по това,което го има като поръчка за твоята сватба,няма как да изглежда пищно.Поне това е моето скромно мнение.Но хората не са ти отказали.Просто са се съобразили с възможностите ти.
Аз вече ползвах услугите на тази агенция.И съм много доволна.Дори и да не сте съгласни с мен,това са хора,които са единствените в този град,които са се заели с един изключително труден бизнес.Нали ви е ясно,че Русе не е София.И русенци не са с възможностите на софиянци.Тези момичета работят с такъв жар и не смеят да откажат на никого, за да не му развалят най-хубавия ден в живота.
И наистина ли мислите,че такава фирма печели милиони?Това сериозно ли го казвате?
Активен
Теди
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #157 -:
септември 11, 2007, 20:46:50 »
Здравейте.Ако трябва да съм честна въобще не вярвам на това съвпадение на фамилиите,но това не е от значение.Ако аз имах агенция никога нямаше да постъпя така.Като не мога да осигуря това ,което се иска от мен и от моята,агенция бих го казала още в началото.А не след това да се оправдавам,че в този момент е било много натоварено,и че съм направила всичко възможно.Ако на мен като клиентка ми трябваше професионална камера и някой си,който просто да може да снима,бих си потърсила сама.На мен ми трябваше професионалист с професионална техника,за това се обърнах към агенцията(човека който снима е решил по някое време да си светне лампичката на камерата-това става вътре у дома,след което той навън изобщо не се сеща ,че трябва да я спре ,за да се вижда нещо)И да,в началота бях много доволна от прословутата агенция.Наистина Милена се отзова веднага,беше супер експедитивна(лично мое мнение е,че всичко беше заради пари,което е напълно нормално)А първото разочарование дойде точно на следващият ден,когато отидохме до ресторанта за да си вземем нещата.Оказа се,че от агенцията бяха взели всичко което е от тях,дори и неща,които си бяха лично мои.Когато повторно отидохме до агенцията да се вземем взетите неща ,се оказа че трябва да доплатим още една сумичка,за нещо,което бяхме платили преди това.И после вече дойде проблема с прословутият филм,който доста време щеше да е готов "другата седмица".И така вече два месеца.Само да не забравя да спомена,че при последното ни ходене до агенцията,при което бяхме решили да си вземем поне парите за оператора,от агенцията ни върнаха половината,като са казаха,че ще имаме филм!Да видим кога и какъв ще е той!Лично мое мнение ,че още не сте пораснали за такава агенция,иначе начинението ви е супер.Наистина ви желая късмет.И дано да нямате повече такива клиенти като нас.
Активен
viarcheto
Любопитен
«
Отговор #158 -:
септември 12, 2007, 08:28:53 »
Това тук стана малко като плювалник,ама както и да е, нали всеки споделя мнение.
Що се отнася до моята сватба, тя беше толкова пищна колкото сама си я направих,и колкото исках да бъде. Допреди няколко месеца работих в една фирма която се занимава с украси в София и си имам доста добра представа от украси и цени. Та обърнах се към агенцията за нещата който нямах възможност да си подготвя предварително сама, или нямаше кого да ангажирам на самия ден да се занимава с тях. Украсата ми не струваше 100 лв (не знам що за проверяващ орган си
). Пък и не става въпрос толкова за парите а за самата оферта която ти правят да изглежда приказно,а накрая изглежда доста по различно.
Пък и stur4e какво означава "
Цитат
Но хората не са ти отказали."
. Естествено че няма да ми откажат нали съм клиент, ако ще и за 20 лв да ми е офертата( би била доста лоша реклама).
Както и да е това в никакъв случай не ми е повлияло на празника защото за мен това наистина беше един незабравим ден, в който сами с мъжа ми дълго време доизпипвахме и най-малката подробност.
Що се отнася до офертата на моята позната, не става въпрос ,пак казвам, дали е за 20лв или 2000лв важното е хората в крайна сметка да остават доволни от това което са получили, не като минават по улицата на "агенцията" и да им минават "благословии" през главата. Така поне си мисля че е професионално.
Какато и да е аз ви предлагам да спрем с тези спорове, защото ако някой ни влезе в темичката ще каже тези пък русенки си нямат по хубави емоции за обсъждане. Всеки си прави сам изводите и решава на кого да се довери.
Хубав ден на всички
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #159 -:
септември 12, 2007, 08:35:25 »
Наистина нека оставим спора настрана!!!!!
Усмихнат и слънчев ден на всички!!!!!!!
Активен
chikitita
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #160 -:
септември 12, 2007, 12:19:16 »
Абе, не ми е ясно защо се занимавате с глупости, съжалявам, че се намесвам леко неподготвена, но понеже в момента глася собствената си сватба и се ровя из всякакви сайтове, та попаднах на този форум. Радвайте се на живота и на мъжете си и това е. Русе е едно малко село, всеки се познава с всеки и се знае кой кой е. Има доволни и недоволни, гадно е,че вие сте недоволни, аз за сега мога да кажа,че съм доволна. Усмихвайте се и това е!
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #161 -:
септември 12, 2007, 15:40:06 »
Ей момичета дайте да си направим една агенция какво ще кажете
Активен
mucka
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #162 -:
септември 13, 2007, 14:59:04 »
Здравейте,момичета,
Предстои ми и на мене сватба скоро и ровейки се из сайта попаднах на този форум.И честно да ви кажа леко съм озадачена от това което прочетох.Вероятно нещата които са ви се случили с въпросната агенция са били случайни ,защото аз съм поверила почти цялостната си организация и не се притеснявам за качеството на изпълнение.Бях на сватби през юни и миналата седмица ,организирани от тях и съм доста впечатлена от резултатите.А и от това което да сега са направили за мен,нямам основание да се притеснявам.Въпреки това съм наясно ,че няма идеален човек и работа без грешка,но е в края на краищата са важни позитивното отношение и доброто настроение,както и да сме малко по- толерантни един към друг.Желая ви приятен и усмихнат ден.
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #163 -:
септември 13, 2007, 17:16:13 »
Здравей миличка и добре дошла при нас! Надявам се сватбената ти подготовка да протече безпроблемно и да останеш очарована от агенцията!Приятна вечер на всичкииии!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #164 -:
септември 13, 2007, 20:17:12 »
Добре дошла и от мен!!!!! Желая ти мн весела подготовка и питай ще помагаме, колкото можем!!!!!!
Аз май ще си лягам вече, лека нощ съкровища!!!!!!!!
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...