Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 16:28:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Помощ, сватба в Русе  (Прочетена 145085 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юни 26, 2007, 10:15:17 »

wow ритуалните зали не са това, което бяха!!!!!! girl_in_love вече си говорим и за "пакети", очаквайте лятото на 2008 : специален Вип пакет "ритуал със специална гостенка щастливо омъжената Василка, съпруга на Ники Китаеца" laugh laugh laugh laugh laugh laugh
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 26, 2007, 10:33:59 »

толкова е защото влиза всичко в цената- хор,ьоника,шампанско и венец и наеми за фото и видео.
Теди до 2 часа ще ти дам един телефон на една сватбена агенция на лични и ще проверя за колата.Стискай палци да стане за колата и да имат хубавки .Чаооооо засега
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 27, 2007, 10:37:43 »

Здравейте мацкииии как е настроението Теди дано успея да ти помогна с тези телефони които ти дадох,ако искаш и имаш нужда от още нещо - казвай ще ти помогна.Какво стана с ресторанта намери ли?????????
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 27, 2007, 12:20:12 »

хай, мацко!!!!!!!  *KISSED*теди ти си ни голяма грижа казвай какво става с ресторанта, че сме те умислили тука, ако ти трябва помощ кажи, да ходим да  diablo или  beating !!!!!!!!
Активен
Теди
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 27, 2007, 17:23:32 »

smile Момичета,страхотни сте  kiss2  kiss2  kiss2 Искрено ви благодаря за всичко.Какво ще кажете да почерпя на 07.07.07 г.  girl_wink Така или иначе нашата ще е последна-ще го измислим.Ох,голимият ми проблем отпадна.Днес намерихме ресторант-ще бъдем в Триада.Рокля имам вече.Но все още нямаме халки, и фотограф, и dj,и торта.И незнам още какво.Май нямаме нищо!!!Другата седмица трябва да сме в Русе за няколко часа,и се надявам тогава вече да приключа с всичко.Ако имате нещо в предвид казвайте,приемам съвети всякакви.До скоро милички!
« Последна редакция: юни 28, 2007, 08:13:47 от _tedinka_ » Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юни 27, 2007, 18:42:40 »

tedinka много се радвам за ресторанта, честито!!!!! моят ди джей е от Разград, но си има транспорт, ако не можеш да намериш нещо в Русе ще се опитам да направя нещо по въпроса, тортата и халките са лесни трябват ти само 2 часа в Русе!!!!! Bravo ей ще стане, вервай ми!!!!!!!!!
Активен
Теди
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юни 27, 2007, 20:41:03 »

ЕЙЙЙ,страхотни сте.Просто нямате равни.  heart Като чета коментарите ви,усмивката ми не слиза от лицето ми.Сега ще се опитам сама да се справя,и ако не стане ще ви търся  smile Благодаря ви
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 28, 2007, 09:14:08 »

Добро утро мадамки! Теди много се радвам,че поне вече имате ресторант,обажда ли се на агенцията?Говори с тях,ако те немогат да ти осигурят оператор,фото и ди джей ще питам моите за предложения и ще ти дам телефони.А ти като ще идваш другата седмица,аз излизам отпуска и бих могла да ти помогна с организацията
Активен
viarcheto
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #113 -: юни 28, 2007, 16:29:46 »

Здравеите сладурки,
аз наи сетне съм на линия вече почти 2 седмици минаха от нашата сватба но емоцииата все оше си е същата. _tedinka_ добре дошла мила, аз наистина ти съчувствам защото също не живея в Русе а сватбата беше там. организирахме я от януари, а накрая се оказа пак че последната седмица имахме най- много задачки да свършим и стана така именно защото се прибрахме в Русе седмица преди сватбата.
Въпреки   многото нерви който изхабих последната седмица и килата който смъкнах за няколко дни(а съм бременна в 6-ти месец) сватбата стана повече от вълшебна не съм си и представяла че ще се получи толкова хубаво.Сигурна съм че и с вас ще се получи така. smile
ако искате мога да ви пусна малко снимчици DANCE
Активен
viarcheto
Любопитен
*

« Отговор #114 -: юни 28, 2007, 17:01:20 »

Ооо момичета забравих и аз да се похваля че нас пък ни ожениха за 169 лв. и то с голяма борба искаха да ни слагат някакви венци от карамфили и какви ли не още простотии и то естествено без да ме питат.ама аз толкова им бях набрала че нахалствах и ги питах за всяко едно нещо което ми вписват в бланката.Ако не питах отиде над 200 лв щети измислят какви ли не услуги. после защо хората не се женят ами то си е една цяла минимална заплата това shok. Вярна била приказаката "Ако имах 5 лв щях да се оженя" ама те няма да стигнат laugh
 Ох аз утре имам един ужасен изпит и само се чудя как да си губя времето за да не уча sad.
живот и здраве след изпита в събота заминаваме на мини сватбено пътешествие. DANCE, само да не ни мине котка път tease
 Хубава вечер на всички
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 28, 2007, 20:17:54 »

добър вечер, момичета!!!!! yahoo Вярче, веднага да пуснеш снимчици ей!!!!!! И как така ние не знаем за бебо!!!!  :momy:Честито с голямо закъснение, а знаете ли му пола? мислили ли сте за имена? и не на последно място стискам палцИИИИИИ за изпита!!!!!!!!! good
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 28, 2007, 20:23:46 »

Вярче ЧЕСТИТО миличка даааааа и аз искам да видя снимчици.Честито за бебока пожелавам ти лека бременност и едно здраааааво бебоче.
Теди какво стана айде моля те не ни мъчи кажи за другата организация докъде стигна
Лека вечер и  kiss2
Активен
Теди
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 29, 2007, 15:44:09 »

Ето ме и мен   blum  Как сте,милички?Бебо,много ми помогна с агенцията.Оказа се че една от собственичките е бивша съученичка на Сашо(мъжът ми).И тя милата се "впрегна"и вече си имаме и фотограф и оператор и d.j. и бели гълъби  Bravo.В понеделник само ще се видим да се уточним за подробностите.Вече ми олекна!Сега само трябва да измисля къде ще настаня гостите от Казанлък.Ами това е за сега момичета.Благодаря ви много!Хайде до после    kiss2
Активен
viarcheto
Любопитен
*

« Отговор #118 -: юни 29, 2007, 16:41:46 »

Здравейте с днешна дата,
Благодаря ви момичета за милите пожелания.
днес вече дишам по спокоино изпита мина, ще се хваля и ще черпя като излязат резултатите, но общо взето се чувствам доволна от себе си. А за бебо все още не знаем пола крие се милото.имена тепърва ще уточняваме ,че то покрай сватбата нямахме време.
_tedinka_ другите момичета сигурно помнят че и на мен ми беше проблем настаняването на гостите от София. Обиколихме тогава целия град и най евтино се оказа в хотел Русе на Борисова. 36 лв двойна стая или по 18 лв на човек. По евтино беше само в Хотел Шанс по бул. Хр. Ботев ( ама той е с една слава) 30лв двойна стая. ние преценихме че за нашите гости ще е по удобно в Хотел Русе защото мойте родители живеят на Борисова и ме вземаха от там. ао имаш въпроси относно хотела питай имам им всички координати. Гостите останаха много доволни.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148384&photo=1
ето малко снимчици после ще кача още

Вече се отваря линка със снимките!   good
« Последна редакция: юни 30, 2007, 10:17:33 от maria_lakova » Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 29, 2007, 18:31:13 »

здравей, вярче!!!! Мила аз отварям с този линк само главната страница..... Cray Как се казва албума ти?
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: