Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 14:25:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Помощ, сватба в Русе  (Прочетена 145064 пъти)

bebs
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #75 -: юни 18, 2007, 10:11:50 »

ами BEBO_SN има снимки на пръстена с много камъчета

Пишете само на кирилица!
« Последна редакция: юни 19, 2007, 08:57:43 от maria_lakova » Активен
bebs
Любопитен
*

« Отговор #76 -: юни 18, 2007, 15:07:54 »

вярчето от къде си си купила обувките 6те кажеш ли smile
Активен
viarcheto
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #77 -: юни 20, 2007, 08:29:45 »

Здравейте момичета,
Хаиде и нашата сватба мина, мислех си че ще ми е мъчно след свабата,но напротив толкова ми е хубаво сега като премислям целият ден.За моя радост всичко мина много по прекрасно отколкото съм си представяла, та дори и времето беще с нас.
много наистина много сме доволни от това което се получи и пожелавам и на вас, вашите сватби да са също толкова вълшебни като нашата!
ще сложа малко снимки в галерията!
А обувките си ги купих от София от Графа
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юни 20, 2007, 08:38:42 »

ЧЕСТИТО, миличка!!!!!!! Нека целия ви живот да бъде изпълнен със същата тази емоция и любов както сега!!!!!!!
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 20, 2007, 09:21:45 »

Браво миличка много се радвам за вас дано любовта ви бъде вечна и пламенна както в деня на вашата сватба  CHEERS Baby_b и това ви пожелавам в най-скоро време  girl_in_love
Активен
bebs
Любопитен
*

« Отговор #80 -: юни 20, 2007, 11:38:09 »

честито пожелавам ви много любов и семейно щастие lol)
Активен
bebs
Любопитен
*

« Отговор #81 -: юни 22, 2007, 19:37:13 »

момичета какво ще кажете качих малко снимки дали ви харесват нещата, които сме си купили smile smile smile

Пишете само на кирилица!
« Последна редакция: юни 23, 2007, 01:02:24 от maria_lakova » Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юни 22, 2007, 21:19:12 »

харесват ми, мила!!! А защо поканите  са 2 вида? и кога ти беше датата, имам предвид за обувките да не те спарват?!
Активен
bebs
Любопитен
*

« Отговор #83 -: юни 23, 2007, 12:37:37 »

ами поканите искахме да са джа вида за родителите да са по разли4ни не като на вси4ки останали lol
а пък обувките исках да са затворени отпред за ритуала и за църквата, а после за ресторанта сам си купила сандалки smile
датата е 28.07.2007 год lol
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юни 23, 2007, 14:06:38 »

извинявай че не съм се изразила със суперлативи, но вече не знам кое е позволено и как ще се изтълкува мнението ми иначе харесват ми нещата ти, и така защо няма снимка на сандалките? ние като някои махленски клюкарки искаме всичко да видим!!!!!!!!! laugh
Активен
Теди
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юни 24, 2007, 12:49:57 »

Здравейте булки от Русе  smile Незнам с кое да започна-с това че преди два дена решихме да се женим,или че сватбата ще е след две седмици,или пък че не живеем в Русе(а църковния брак ще е там,а гражданският в Казанлък)Не съм готова с нищо,а трябва да подготвя сама всичко от тук.Големият ден е 07.07.07г.Вече сериозно взех да се съмнявам,че ще се справя сама за толкова малко време.Така че много ще разчитам на вас за всичко.За сега голям проблем ми е ресторанта и агенцията.Ще съм ви вного благодарна за всякакви съвети   smile
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 24, 2007, 13:06:04 »

добре дошла, мила!!!!! girl_in_love Я кажи сега доколкото разбрах търсите ресторант в Русе, нали? а агенция защо ти е? за толкова малко време не вярвам да успеят да организират нещо по-различно от теб самата!!!!!
те от ресторанта предполагам ще украсят, мисля че момичетата ще ти помогнат да се свържеш с "Рай" и "Ханчето", но малко се съмнявам че за точно тази дата ще намериш свободен ресторант, хем има малко време, хем тая дата си е доста популярна тая година..... за колко души търсиш ресторант?
Активен
Теди
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юни 24, 2007, 14:06:10 »

Ами гостите ще бъдат около 70 души.Мотелът е зает.А това Ханчето не ми говори нищо.Мисля да проверя и Левента и Дунав.Ако се сещате за нещо друго казвайте   kiss2
Активен
bebs
Любопитен
*

« Отговор #88 -: юни 24, 2007, 16:13:39 »

fanimira smile защо се извиняваш
сандалките и чашите за ритуалната зала и още някои неща не съм ги снимала понеже нямах много време, когато снимах другите неща и за това. И тях ще ви ги покажа 
Иначе ти на коя дата ще се омъжваш?

Пишете само на кирилица!
« Последна редакция: юни 24, 2007, 17:28:01 от maria_lakova » Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юни 24, 2007, 16:22:02 »

aз съм на 05.08, в града на мама и свеки Кубрат, но си пазарувам от Русе, та за това и аз "барабар Петко с мъжете" айде при булките от Русе......
абе тединка направо ме шокира с тази експресна сватба, къде каквото чуеш за какъвто и да е ресторант трябва да пробваш. А майка ти или свекито не са ли от Русе или някоя леля, кака, стринка, братовчедка да ти помага нямаш ли!?!? отдалече малко си е трудничко и рискованичко!!!!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: