Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 11:50:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Помощ, сватба в Русе  (Прочетена 145027 пъти)

bebs
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #45 -: юни 04, 2007, 12:30:17 »

май на кирилица ще пиша lol
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юни 04, 2007, 12:34:30 »

според мен за обувките не се ограничавай само по булчинските магазинчета. то сега сезона е такъв че във всички магазини има най-различни бели обуща и сандалки, аз моите си ги купих от една командировка в Шумен от съвсем обикновен обувен магазин!!!!!!! И ти ще откриеш това което търсиш сигурна съм! а намислила ли си вече модел?
Активен
bebs
Любопитен
*

« Отговор #47 -: юни 04, 2007, 13:30:31 »

то аз изобщо не искам да са от булчински магазин.А като модел искам да са затворени и остри отпред(това е нещо като задължителен критерий smile  ) сигурно 6те си харесам нещо ама взех да се притеснявам вече
твоята сватба кога ще е или е минала вече smile
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юни 04, 2007, 13:35:16 »

на 5. 08. и аз съм ходила в "грънчаров" , доста неща ще са ми оттам, няма ли да ти е топло със затворени обувки?!
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юни 04, 2007, 15:08:45 »

Ей бебс здрасти и добре дошла и от мен!С каквото можем ще помагаме.За обувки-аз съм си харесала такива затворени-е поне петата и отпред от Грънчаров и не са много скъпи-със сатенена панделка са-бели
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юни 04, 2007, 15:11:31 »

Щях да ти казвам- мини и през другите булчински магазини има много по-голям избор в дреболийките.Например за чантите,за украсата на шамп.и чашите има страхотни нещица.Успех и питай-насреща сме
Активен
viarcheto
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #51 -: юни 04, 2007, 20:57:27 »

Ох объвките наистина са си голиам проблем, но вие защо се хвърляте само в булчинските салони, аз по 24 май доста обикалях из Русе и по магазините на центъра видях доста сполучливи моделчета(каточели тази година е модерно бялото),но пусти кусмет то покрай баловете не бяха останали номера.
Незнам , но според мен в булчинските магазини първо че моделите им са ретро хит парад. С повечко късмет може да се намери и по нормалните магазини нещо. Аз лично за мойте държах единствено да са удобни, но пък сега даже си ги и хатесвам.
Ох като се сетя че е само за един ден, няма ли за еднократна употреба?
Активен
bebs
Любопитен
*

« Отговор #52 -: юни 05, 2007, 06:12:37 »

добро утро на всички:)

Моля пишете на кирилица!
« Последна редакция: юни 05, 2007, 06:52:57 от fiibi_bg » Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юни 05, 2007, 07:37:18 »

добро утро и от мен!!!!!! ей, вярче това за обувките еднодневки е мн добра идея!!!!!!!!  :bravo:само че няма гаранция че няма да се прецакат още преди края на тържеството!!!!!!  laugh е всяко откритие си има и недостатъци......
Активен
viarcheto
Любопитен
*

« Отговор #54 -: юни 05, 2007, 07:45:00 »

Нали, идеята е страхотна,
То милото с малко черен хумор ми вика ,а що бе те такива обувки продават ама са само черни и да не не стигаш до там да ги обуваш shok
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юни 06, 2007, 09:52:57 »

Добър ден мацки!!!
Вярче извинявай мила,но милото е загуби телефона на ханчето,ако можете минете и попитайте за стаите.А за обувките по магазините-наистина има тук таме моделчета,но пък откъм НОМЕРА бая са я закъсали.Аз вчера от един булчински си купих и много си ми харесват и чантичка си купих
Активен
viarcheto
Любопитен
*

« Отговор #56 -: юни 06, 2007, 12:29:31 »

BEBO_SN не се притесняваи мила ние вече си решихме проблема,в хотел Русе на Борисова е 36лв двоина стая а аз живея на борисова така че на гостите ще им е удобно да се преоблекат и после са за 2 мин. до нас а и на следващия ден ще мога да ги изпратя като хората.
а ето че жсички малко по малко напредваме с организацията, то няма и за кога аз да се мотам повече.
Пак се вкарах в приключение сега , купих си едни бутониери които на нежни но прекалено семпли и  сега съм решила са ги доокрасявам всичките 150 броики една по една. Милото вече си мисли че съвсем съм се чалнала.
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юни 06, 2007, 12:35:07 »

Защо не си вземеш още едни семпли и да ги съединиш??? laugh
А относно хотела - браво на вас много добре си го измислила
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юни 06, 2007, 13:31:31 »

нека нека , само така хем участваш, хем се забавляваш, вярче! И аз напредвам трябва днес да ида да си видя мострата на поканата и ако ми хареса ги поръчвам направо!!!!!
Аз ще пия кафе. Искате лИ?
Активен
bebs
Любопитен
*

« Отговор #59 -: юни 06, 2007, 14:42:43 »

браво на всички напредваме smile
някой ще си прави ли сватбата на мотел рай
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Нагоре
  Изпечатай