Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 18:19:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Помощ, сватба в Русе
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Помощ, сватба в Русе (Прочетена 145601 пъти)
baby_1
Новак
Публикации: 13
Отг: Помощ, сватба в Русе
«
Отговор #390 -:
февруари 27, 2010, 11:41:45 »
Yorka 89, би ли споделила каква е цаната на изнесената церемония и освен хора с бабички (простете, но такъв ми е спомена, че в обредния дом има хор от бабички) ими ли друга възможност за озвучаване на ритуала
Активен
adi86
Любопитен
«
Отговор #391 -:
февруари 27, 2010, 12:13:21 »
Здравей, baby_1! Кога е вашата сватба? Ние сме на 28-и август и също сме на мотел Рай. Аз също се притеснявам от лошото време, но си мисля че август месец, ако завали, ще е закратко. Пък и масите там са под навес, само дансингът е на открито. Дано да имаме късмет... А относно ресторантите, ние обиколихме Дунав, Рая, Ана Палас и Космополитън. Космополитън и Ана Палас отпаднаха веднага, чудих се между Дунав и Рая. Навсякъде без Космополитън кувертите бяха около 28-30 лв без алкохола, така че на Космополитън е скъпичко. В Ана Палас е доста тесничко (ние също ще сме около 100 човека), а в Дунав казаха,че тържеството приключва в 24 часа. И така остана мотел Рай с надежда за един хубав слънчев 28-и август
За изнесена церемония ни казаха от брачното, че струва 180 лв.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
Младоженци :)))
«
Отговор #392 -:
февруари 27, 2010, 15:19:10 »
Цитат на: adi86 в февруари 26, 2010, 22:54:12
Yorka89, радвам се, че и вие ще сте на мотел Рай
Ще чакам отзиви! SunnyAngel e права - хубаво си преценете времето, закръгляй времето с 15-20 мин. примерно - нали знаеш, никога не протича по план...
За мое щастие на нас попа ни разреши да сключим църковен брак преди граждански. Та аз замислям програмата ни да е така: църква в 16 часа, после снимки на центъра някъде, на кея - искам доста снимки на открито, а и центърът ни е много хубав
и вече на Рая церемонията да е към 19 ч примерно. Мислех си за 18 ч, но май няма да ни стигне времето, ще дойде припряно. А какъв е този ритуал с хвърляне на венец?
Ами на милото шефа е голям приятел на собственика на Рая, та се надявам да нямаме проблеми... А хвърлянето на венец - те ти дават от гражданското, хубаво е да се хвърли в течаща вода - тъкмо и повод за снимки на кея
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #393 -:
февруари 27, 2010, 15:23:12 »
Цитат на: baby_1 в февруари 27, 2010, 11:30:56
Здравейте, момичета. Благодаря за сърдечното посрещане
По дебата дали е възможно да се сключи първо църковен брак, а после граждански......Законодателството изрично забранява това, още повече, че до преди няколко години в Наказателния кодекс имаше предвидено наказание лишаване от свобода за една година за свещенници, които венчават двойки без те да са сключили граждански брак. Към днешна дата такъв състав на престъпление няма и вероятно това е и причината свещенниците да венчават без да им бъде представено удостоверение за сключен граждански брак.
Ние също обмисляхме вариант да направим сватбата в мотел "Рай", но се притеснихме от фактора "лошо време" и се замислихме, че ако ни се падне дъждовен ден това би ни помръчило целият празник. Някоя от вас знае ли как се оргонизират тържествата в Рай при дъждовно време?
Що се отнася до "Космополитън" от там ми изпратиха оферта за куверти от около 33-37 лева на човек без включен алкохол. Тъй като не съм проучвала цените на другите ресторанти нямам база за сравнение и не знам много ли е или е нормална тази цена.
Ние ще сме около 100 човека и повече от половината от тях трябва да настаним в хотел (естествено няма да нощуват в Космополитън). Ако имате идеи къде на друго място можем да направим тържеството, помагайте момичета
37 лв са доста щом няма и алкохол... скъпичко е. А ние също се притеснявахме от дъжда, но отвън има голям навес, така че - няма страшно
Цена за изнесена церемония са ти казали
И няма хор с бабички, всичко е на запис, поне на нас само такъв вариант ни казаха.
«
Последна редакция: февруари 27, 2010, 15:25:30 от Yorka89
»
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #394 -:
март 02, 2010, 09:03:20 »
Честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави и усмихнати
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #395 -:
март 02, 2010, 11:29:56 »
Честита баба Марта и от мен! Дано ни донесе много здраве и положителни емоции през годината.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #396 -:
март 02, 2010, 17:54:29 »
честита и от мен да сте живи и здрави и много много щастливи
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #397 -:
март 04, 2010, 00:12:57 »
Аз да се похваля, че съм много щастлива - днес намерихме и костюм за милото - направо му залепна, като се има предвид, че той е доста несъразмерен... широки рамене, тънко кръстче, малко дупенце... Но костюма е номер 1
И окончателно харесахме модела на халките, като станат готови ще пусна снимка.
И покани си харесахме... Абе изобщо този празник и съответно неработен ден се оказа много ползотворен
Активен
adi86
Любопитен
«
Отговор #398 -:
март 04, 2010, 14:47:00 »
Цитат на: Yorka89 в март 04, 2010, 00:12:57
Аз да се похваля, че съм много щастлива - днес намерихме и костюм за милото - направо му залепна, като се има предвид, че той е доста несъразмерен... широки рамене, тънко кръстче, малко дупенце... Но костюма е номер 1
И окончателно харесахме модела на халките, като станат готови ще пусна снимка.
И покани си харесахме... Абе изобщо този празник и съответно неработен ден се оказа много ползотворен
Браво, Yorka89, много работа се отхвърлили
От къде си поръчахте халките? А костюмът колко парички ви излезе, да си правим и ние сметка занапред...
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #399 -:
март 04, 2010, 19:04:21 »
Халките - от златарския магазин в Евас, уникален модел, в никой каталог го няма
Костюма е 235, риза 38, вратовръзка 22 лв. Младоженецът излезе по-скъп от булката
Иначе има костюми от 150 лв и от 850 лв... Въпрос на избор и възможности
Активен
adi86
Любопитен
«
Отговор #400 -:
март 04, 2010, 19:38:16 »
Цитат на: Yorka89 в март 04, 2010, 19:04:21
Халките - от златарския магазин в Евас, уникален модел, в никой каталог го няма
Костюма е 235, риза 38, вратовръзка 22 лв. Младоженецът излезе по-скъп от булката
Иначе има костюми от 150 лв и от 850 лв... Въпрос на избор и възможности
Еми, така е.. Мъжете и те са капризни като нас
Но както казваш ти всичко опира до възможности.. Мерси много за инфото, ще чакаме снимки на халките
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #401 -:
март 05, 2010, 09:07:35 »
А вие ще си правите ли късметчета или ще си купите готови? Ако ще си правите, да знаете, че на 24 часа в Дружба 3 открих бонбонки "Детска радост"
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #402 -:
март 05, 2010, 09:32:27 »
Аз ще си правя късметчетата, но вече си купих едни други бонбони.
От всякъде ми казваха че тези "Детска радост" не се произвеждат вече.
Избрахте ли си гримьорка и фризьорка за големия ден? Аз съм в голяма чуденка на кого да се доверя. Не се гримирам често и не съм почитателка на тежкия грим.
Активен
adi86
Любопитен
«
Отговор #403 -:
март 05, 2010, 14:49:08 »
Цитат на: SunnyAngel в март 05, 2010, 09:32:27
Аз ще си правя късметчетата, но вече си купих едни други бонбони.
От всякъде ми казваха че тези "Детска радост" не се произвеждат вече.
Избрахте ли си гримьорка и фризьорка за големия ден? Аз съм в голяма чуденка на кого да се доверя. Не се гримирам често и не съм почитателка на тежкия грим.
Гримьорка не мога да ти препоръчам, но за фризьорка ти препоръчвам горещо Галка, която мисля че в момента работи в салона на ул. "Дондуков-Корсаков" (не съм сигурна дали е това адресът, но ако решиш, ще проверя и ще ти пиша за точния адрес и телефон). Тя ми прави прическата за бала, която цяла вечер не мръдна изобщо, а и цените и са нормални според мен. Въобще от нея съм много доволна. Аз също ще искам тя да ми направи сватбената прическа.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #404 -:
март 05, 2010, 18:45:24 »
Аз ще се доверя на фризьорката, която ме подстригва сигурно вече от 5-6 години, тя ми прави прическата за бала и бях много доволна и цените са символични.
За гримьорка - аз ще се справя
Даже милото като работи до късно тренирам вкъщи
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28