Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 11:43:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Помощ, сватба в Русе
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Помощ, сватба в Русе (Прочетена 145528 пъти)
Yorka89
Ентусиаст
Младоженци :)))
Отг: Помощ, сватба в Русе
«
Отговор #360 -:
февруари 17, 2010, 13:06:49 »
Аз на Грънчаров видях нещо, което се доближава до моята идея... но много скъпо... вярно, че е най-важната рокля в живота ми, ама пък толкова пари за няколко часа носене...
И на Булка гледах ама там само някакви разголени, прозрачни, с цепки... Сякаш не булка, а танцьорка на пилон
Спрях се на едно магазинче срещу Винарна - хубави неща има, в събота ще ходя да разгледам обстойно и ще докладвам...
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #361 -:
февруари 17, 2010, 16:02:06 »
Аз като гледах на това магазинче за което говориш, роклите бяха с най-ниски цени. Премерих някои рокли там, но не видях моята. Аз държа на едни точно определени неща в модела на роклята, там просто не ги срещнах. Върви и разгледай и дано там е твоята рокля. Може да говориш и с дизайнерката им. Фирмата е русенска и шият и по модел от снимка. Могат да внесат и корекции в техен модел така, както на теб ти допада.
Аз сега съм на вълна обувки. Обаче тези в сватбените салони нещо... супер са ми неудобни. А аз компромис удобството на обувките си не мога да направя. Някакви идеи къде мога да си намеря подходящи обувки?
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #362 -:
февруари 19, 2010, 17:44:46 »
здравейте дами как вървят при вас нещата къде се намира това магазинче за което говорите ..че аз вече от обикаляне по магазините започнах да се побърквам...аз в момента съм в застой защото се разболях сериозно и не съм в състояние за нищо
йори напиши няколко реда за цените след като посетих това магазинче
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #363 -:
февруари 21, 2010, 12:33:37 »
Намерих роклята!!! Страхотна е, просто уникална и много различна от всички останали модели!!! Щастлива съм
На това магазинче срещу Винарна я намерих, струва точно 206 лева.
Има доста модели точно на тази цена и няколко, които са до 260 лева. Но има всякакви видове, каквото си поискаш.
Другото място, където много харесах една е Манийка - но тя беше към 500 лв някъде, пък и беше доста тривиална.
В понеделник ще капарирам моята и после като отида да я взема ще я щракна да покажа...
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #364 -:
февруари 21, 2010, 12:38:00 »
А за цените общо -
на Грънчаров и син - безбожно скъпи и не до там красиви
На Булка - има и по-скъпи, и по-евтини, но и там нещо не ме грабна никой модел
На Манийка - пак има и скъпи, има и евтини, там имат различни моделчета, някои от които си заслужават да им обърнеш внимание
На Елиза - просто ужасно!!! Иначе роклите почваха от 200 лв, имаше и симпатични модели, но отношението беше
Русата мацка е ОК, но има една ужасна лелка, която е готова да те навре в нещото, което най-малко ще ти стои добре... и после да те пита "Е какво не ти харесва?? "
И срещу Винарна (така и не му запомних името...) - евтини и красиви рокли, абсолютно всякакви силуети и цветове...
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #365 -:
февруари 21, 2010, 13:28:46 »
а имаше ли и нещо под 200 лв?
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #366 -:
февруари 21, 2010, 15:11:35 »
Имаше едни доста стилни и изчистени (на манекена стои, цяла рокля с панделка в червено), с различни бродерии, мисля че бяха на 130 лв... но не съм сигурна
Върви и разгледай, имаше страшно много, може и да съм пропуснала някоя
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #367 -:
февруари 22, 2010, 22:27:04 »
ще отида но не знам кога след като оздравея най вероятно
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #368 -:
февруари 23, 2010, 10:11:31 »
Цитат на: Yorka89 в февруари 21, 2010, 12:38:00
На Елиза - просто ужасно!!! Иначе роклите почваха от 200 лв, имаше и симпатични модели, но отношението беше
Русата мацка е ОК, но има една ужасна лелка, която е готова да те навре в нещото, което най-малко ще ти стои добре... и после да те пита "Е какво не ти харесва?? "
Съгласна съм с теб. Аз няколко пъти споменах, че не искам рокля с шлейф. Облякох една с шлейф и попитах дали може да се направи без. При което въпросната жена в магазина се изказа: "То там е красотата на роклята. Ето има си закачалка може да си го държите."
Да бе, аз няма да се забавлявам на сватбата си и да си танцувам спокойно, а ще се чудя как да си дръшам шлейфа.
LoveAndLove
бързо оздравяване.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #369 -:
февруари 23, 2010, 16:32:11 »
Именно, за това говоря... Гонят си клиентите сами
От какво си болно ти
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #370 -:
февруари 23, 2010, 22:42:02 »
коментар е БЕЗ КОМЕНТАР относно тях
имам гнойна ангина от 1 седмица и не мога да се опражя толкова лекари се намесиха ..... то не бе личния лекар то не бе зъболекари и още не знам си какви уж има някакво подобрение но по слойната част те първа ще започва...на никого не пожелавам да го достигне такова нещо че пишман ще стане мерси съни и аз се надявам да е скоро
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #371 -:
февруари 24, 2010, 14:19:13 »
Дано се оправиш скоро
Момичета, а знае ли някой работното време на гражданското? Тази сутрин си взех новата лична карта и ще ходим да запазим дата... Но и двамата работим от 8 до 5 и половина... Да не излизаме напразно от работа и да се разкарваме...
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #372 -:
февруари 24, 2010, 15:24:46 »
Струва ми се, че и тяхното работно време е подобно на вашето. Като се записахме ни дадоха един лист с информация. Мисля си, че имаше и работното им време там. Ще провера довечера и ако го има ще ти пиша.
Имам проблем с обувките. Не мога да си харесам. Допаднаха ми 2 модела, но ми бяха много неудобни.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #373 -:
февруари 24, 2010, 18:51:54 »
Гр. Русе. Обреден дом Русе Адрес: Русе 7000, ул. Тома Кърджиев 4 ... Работно време: всеки ден от 9.00 до 19.00 часа или в уговорено време с клиентите ...
това намерих аз но не знам дали е на 100 %
Активен
baby_1
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #374 -:
февруари 24, 2010, 20:27:51 »
Здравейте, нова съм във форума. Моята сватба също ще е в Русе, но понеже от доста време не живея в града и съм "изостанала" с информацията за ресторанти, фризьори, гримьори и т.н. тази темичка ми беше много полезна. Та, момичета, въпросът ми е била ли е някоя от вас на сватба в ресторанта на хотел "Космополитън" и може ли да сподели впечатления? На всички бъдещи булки желая успех с организацията на този специален за всяко момиче ден и много щастлив семеен живот
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...