Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 10:43:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Помощ, сватба в Русе  (Прочетена 145502 пъти)

SunnyAngel
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #345 -: февруари 04, 2010, 11:13:07 »

За списъците съм те подвела.  blush В раздела Свършена и несвършена работа има такива, но няма за Русе.
Колко е капацитета на Русенското ханче? Ако и ти не си го виждала, помоли родителите ти да проверят и да направят някоя снимка за да решите дали ви устроива.
Оркестъра по принцип излиза по-скъпо от DJ. Не знам кое е по-добре. Зависи каква музика искаш да преобладава на сватбата ви.
Активен
manikaspanko
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #346 -: февруари 04, 2010, 13:24:54 »

ами ние сме се спрели на дж,защото преди 3 години ходихме на сватба и беше с дж и много хубаво беше.родителите ми казаха,че ще ходят да проверят там как стоят нещата.във форума четох,че не е скъпо там.за гримьор и фризьор нищо не можах да намеря в русе и нз колко време преди сватбата трябва да си запазя час.в нета намерих салона"галка",който е от по-известните там правят и прическа и грим,но не пише нищо за цени.а все пак трябва да подготвя някой лев за тях,исками се някой от нещата копито са за мене аз да си ги платя.а русенското ханче да няма някое ново име за това да не ми излиза  crazy
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**

« Отговор #347 -: февруари 04, 2010, 13:55:45 »

До колкото знам няма друго име - Русенското ханче си е. За прическа придвиди около 50 лв. поне. За грим 30-40лв.  Ако ще имаш пробни такива, те са с по-ниска цена.
Активен
manikaspanko
Новак
*

« Отговор #348 -: февруари 04, 2010, 14:11:00 »

бладодаря ти много за помоща.вече не съм толкова притеснена.кога е твоята сватба и до къде си стигнала  wedding
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**

« Отговор #349 -: февруари 04, 2010, 14:42:31 »

Април месец ще е сватбата. Имаме записан час в гражданското и църквата. Резервирахме ресторант и DJ. Харесали сме си халки. Трябва да резервираме фотограф и опертор. Сега ми предстои поръчката на рокля resent Малко ме притеснява дали ще се получи добре избраният от мен модел, понеже е съчетание от две рокли.
Активен
manikaspanko
Новак
*

« Отговор #350 -: февруари 04, 2010, 15:06:29 »

напреднала си в подготовката имаш ли снимка на роклята и се надявам да се получи така както искаш.аз се притеснявам малко дали ще си харесам рокля търсих в нета,но за русенските фирми нещо не мога да намеря.желая ти успех и приказна сватба  smile
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**

« Отговор #351 -: февруари 04, 2010, 15:20:44 »

Когато тръгнеш да си търсиш пробвай различни модели. Все ще откриеш силуета, който ти харесва. Аз например го открих още с първата рокля. Всяка друга линия сравнявах с първата и отхвърлях. Можеш и сега да пробваш различни модели, за да прецениш кое ти стои добре и кое не. После можеш да си потърсиш в интернет рокли с такава линия. Инъче спокойно и аз бях притеснена дали ще харесам рокля. Ще откриеш своята Wink
Активен
manikaspanko
Новак
*

« Отговор #352 -: февруари 04, 2010, 15:35:50 »

:)като се приберем ще търся и ще пиша какво е станало smile
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #353 -: февруари 04, 2010, 18:18:27 »

да ви се оплача днес обиколих целия град и нищо  и просто се уверих че наистина ще си шия роклята.или се замислих дали да не е бюстие и пола ..ще видя какво ще реша затова..много съм разочарована... и най вероятно в събота ще съм на лов за платове да си търся...иначе нашите халки са готови излязоха ни 365 лева неска си купих и бельото  обувките и чантата ги имам..аз сама ще си се гримирам...за прическа все още нз може би мойта фризорка ще си развихри въображението  както за бала ми smile и това е а пък за другите неща все още нищо не се знае това е за сега от мен и така като гледам май почти нищо не съм свършила
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**

« Отговор #354 -: февруари 05, 2010, 14:37:01 »

LoveAndLove честито за халките. smile Успех с избора на платове. Аз като се сетя, какво обикаляне беше за да си намеря плат за абитуринтската си рокля  huhhuh.gif Дано сега нещата с платовете да са по-добре.
Активен
LoveAndLove
Сватбар

« Отговор #355 -: февруари 05, 2010, 19:03:10 »

неска говорих с фризьрката ми (бях да се подстригвам) и ми каза че ще ми излезе 30 лева smile а иначе бях и при шивачката но трябва да си търся плат и утре най вероятно ще съм на лов за платове с бъдещата свекърва че няма с кой друг..а пък сама нали... smile мерси съни
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: февруари 09, 2010, 14:46:29 »

Април месец ще е сватбата. Имаме записан час в гражданското и църквата. Резервирахме ресторант и DJ. Харесали сме си халки. Трябва да резервираме фотограф и опертор. Сега ми предстои поръчката на рокля resent Малко ме притеснява дали ще се получи добре избраният от мен модел, понеже е съчетание от две рокли.
Я обади кой е диджея и какви парички ще иска
Активен
manikaspanko
Новак
*

« Отговор #357 -: февруари 11, 2010, 14:58:10 »

LoveAndLove ако може и на мене да драснеш едно лс за номера на фризьорката ти и дж благодаря предварително
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**

« Отговор #358 -: февруари 11, 2010, 15:02:23 »

Yorka89 писах ти на лични за DJ-я.
Момичета, търсите ли си рокли? И имате ли някакви отзиви за Грънчаров и син?
Активен
LoveAndLove
Сватбар

« Отговор #359 -: февруари 11, 2010, 20:44:42 »

ами стария го знаех но разбрах че го е сменила мога да ти кажа че се намира в ж.к. дружба 1  салона се казва АРИЕ и фризьорката е много готина и внимателна аз не съм от тоя квартал но си ходя само при нея... smile

а иначе за гръначров мога да кажа че там си ших костюмчето за бала и останах доволна обувките чантата пак от там си ги бях взела но просто ми се струват много скъпи нещата им за това не съм ходила там
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: