Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 09:28:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Помощ, сватба в Русе
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Помощ, сватба в Русе (Прочетена 145466 пъти)
kiara73
Новак
Публикации: 10
Отг: Помощ, сватба в Русе
«
Отговор #330 -:
януари 19, 2010, 19:16:01 »
Здравейте момичета и аз да се включа към темата. Може ли да ми кажете ориентировъчна цена за сватбена торта в Русе и от къде мога да си я поръчам. Благодаря ви предварително.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #331 -:
януари 19, 2010, 22:07:25 »
ако питаш мен по добре върви в ружана или неделя мурсалица не ти я препоръчвам 4е толкова са им паянтови стойките че най вероятно ще останеш без нея а иначе за цената зависи колко е голяма и т.н... като отидеш на място ако имат каталог и го разгледаи това е
Активен
Yorka89
Ентусиаст
Младоженци :)))
«
Отговор #332 -:
януари 19, 2010, 23:18:11 »
Цитат на: kiara_gs в януари 19, 2010, 19:16:01
Здравейте момичета и аз да се включа към темата. Може ли да ми кажете ориентировъчна цена за сватбена торта в Русе и от къде мога да си я поръчам. Благодаря ви предварително.
Да, провери Ружана, хубави са им нещата. И се приготви за между 1,20 и 2,50 на парче, зависи каква искате. Но около 1,50 например които са са много хубави.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #333 -:
януари 26, 2010, 13:31:21 »
и аз вече да се запиша датата е 26 февруари (петък се пада)... и утре ще ходим да оправяме док в обредния дом...наложи се да я направим по рано заради приятелката ми и нейния мъж понеже само в този период ще могат да се приберат в бг а ние искаме други да са ни кумове
много съм щастлива а и другата седмица почваме да действаме по въпроса с медицинските
дано успеем да свъшим всичко до тогава и нещо не се обърка
това е за сега от мен успех на всички
Активен
adi86
Любопитен
«
Отговор #334 -:
януари 28, 2010, 12:00:34 »
Цитат на: detelina83 в януари 03, 2010, 23:27:38
Здравейте мадами
коя от вас ще става скоро булка?
Здравейте и от мен! Току-що се регистрирах и аз. Аз също ще съм булка тази година живот и здраве. Искаме сватбата да е на 28.08. и в тази връзка има един въпрос към вас. Колко месеца по-рано трябва да си ангажираме датата в гражданското? Тъй като ние живеем в Пловдив, а сватбата ще е в Русе, искам да знам дали сега като се приберем през февруари няма вече да е късно за тази дата? Една приятелка тук в Пловдив са си ангажирали дата 9 месеца по-рано, но ми е ясно че тук нещата са по-различни. Ако някой има инфо по този въпрос, моля пишете ми. И още нещо - пишете моля ви отзиви за мотел Рай, ако има някой, който се е женил там. Много ви благодаря предварително.
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #335 -:
януари 29, 2010, 15:21:21 »
detelina83
мисля, че няма да е късно да си запазите дата през февруари.
За мотел Рай не мога да ти помогна с информация.
Желая ти приятна подготовка с нещата около сватбата. Ако имаш нужда от помощ или информация тук е мястото.
Активен
manikaspanko
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #336 -:
януари 29, 2010, 15:46:32 »
здравейте и от мен @}->--аз съм нова в сайта.с приятеля ми октомври месец ща прави сватба,но имаме малък проблем и двамата вече 2 години сме зад граница и чак август месец ще се прибираме.до тогава родителите ми ще се занимават с приготовленията,но искам и аз да помогна макар да съм на 1000 и косур километра от бълагария.искам да ме насочите за фотограф,дисководещ,камера.къде има свестен фризьорски салон и гримьор,защото вече нищо незнам къде е и съм малко притеснена :(от къде си поръчвате питите,за роклята сега наскоро(преди да знам за сватбата)видях,че по центъра има доста магазини за рокли.родителите ми са се спрели на русенското ханче там да бъде свадбата,но интернет не мога да намеря нищо за него.ако някоя от вас е ходила там да каже отзиви.затрупах ви с много въпроси,но наистина съм притеснена както има време така ще мине бързо благодаря предварително
Активен
manikaspanko
Новак
«
Отговор #337 -:
януари 29, 2010, 16:21:05 »
забравих да вклуча това,което намери и аз
www.svatbendar.com
и
http://www.svatba-bg.info/
има доста интересни неща и може да са ви от полза
Активен
manikaspanko
Новак
«
Отговор #338 -:
януари 30, 2010, 10:51:11 »
adi86 мисля че февруари няма да е кусно да си запазите дата,ние сме намислили нашата сватба да е октомври месец и август ще се запишем.но според мен не е късно.дано съм помогнала с нещо
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #339 -:
февруари 02, 2010, 21:51:14 »
дами вече и аз не знам какво да ви кажа всички планове се провалиха и всичко се провали ...датата се променя на 30 април и ще трябва да си търсим други кумове за което съм най разочарована...днес ходих да обикалям да видя долу горе как вървят цените на роклите но ми се видяха много скъпи искам да се възползвам сега докато не са им вдигнали съвсем цените...че тогава сигурно ще се наложи да ходя по къси шорти
някой може ли да ме упъти освен тея по известните магазини които ги има за някои по малки магазини с по евтини роклички и аз вече нз
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #340 -:
февруари 03, 2010, 10:14:14 »
LoveAndLove
съжалявам, че са се провалили плановете ви.
Цитат на: LoveAndLove в февруари 02, 2010, 21:51:14
някой може ли да ме упъти освен тея по известните магазини които ги има за някои по малки магазини с по евтини роклички и аз вече нз
За булчински рокли най-евтино ми се стори, че е в магазина в бившата Валентина. Ако си се спряла на конкретен модел може да отидеш направо със снимката и да обсъдите, колко би ти излязло ушиването на роклята. Почти навсякъде предлагат тази услуга - да шият по твой модел. Може да сравниш цените на отделните места, както и материите и дантелите, които предлагат. Погледни ако искаш и в магазина на Манийка (намира се на улицата, на която е музикалното). Хубаво е да си поръчаш по от рано заради абитуриентките. За да ти е по-спокойно, че всичко ще стане в срок.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #341 -:
февруари 03, 2010, 12:37:54 »
мерси съни
Активен
manikaspanko
Новак
«
Отговор #342 -:
февруари 04, 2010, 09:49:48 »
някой ще помогне ли и на мен????нали има тилкова булки където са напреднали в подготовката,искам само малко помощ,благодаря
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #343 -:
февруари 04, 2010, 10:24:10 »
Цитат на: manikaspanko в февруари 04, 2010, 09:49:48
някой ще помогне ли и на мен????нали има тилкова булки където са напреднали в подготовката,искам само малко помощ,благодаря
manikaspanko
ще се опитам да ти помогна. Започвам по ред
Цитат на: manikaspanko в януари 29, 2010, 15:46:32
искам да ме насочите за фотограф,дисководещ,камера.къде има свестен фризьорски салон и гримьор,защото вече нищо незнам къде е и съм малко притеснена :(от къде си поръчвате питите,за роклята сега наскоро(преди да знам за сватбата)видях,че по центъра има доста магазини за рокли.родителите ми са се спрели на русенското ханче там да бъде свадбата,но интернет не мога да намеря нищо за него.ако някоя от вас е ходила там да каже отзиви.
Фотограф и оператор ние още не сме ангажирали. Във всяко по-голямо фото в града предлагат заснемане на сватбен ден. Цените са горе долу еднакви.
За DJ в общи линии са DJ Венци и DJ Данчо. Първият съм го виждала как работи на две сватби. Беше се получило много весело, но всичко зависи все пак от гостите и най-вече от самите младоженци.
За оператор, фотограф, DJ, фризьор и гримиьор може да се поразровиш по-назад из русенските теми, както и в белия и черния списък за русе. Там момичетата са писали от кого са останали доволни и съответно - не доволни.
За пити още не съм търсила специално, но могат да се поръчат в някоя фурна или от сладкарница.
За Русенското ханче не мога да ти помогна не съм ходила там и не съм наясно.
Колко човека планирате да е сватбата?
Активен
manikaspanko
Новак
«
Отговор #344 -:
февруари 04, 2010, 10:40:13 »
попринцип с приятеля ми мислехме да е скромна сватба околко 40-50 човека,но се очартава да са около 100.благодаря за съветите,а къде са тези списъци където спомена и искам да питам колко пари е долу-горе за дж и по-добре ли е от оркестър?
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...