Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 06:59:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Помощ, сватба в Русе
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Помощ, сватба в Русе (Прочетена 145427 пъти)
SunnyAngel
Ентусиаст
Отг: Помощ, сватба в Русе
«
Отговор #300 -:
януари 11, 2010, 16:04:20 »
Аз май забравих да се похваля, че вече се записахме дата в гражданското.
Още мислим кой да е ресторанта.
Цитат на: Yorka89 в януари 11, 2010, 14:14:14
И ако някой изяви интерес да му кажа евтино място да си поръчате халките и два сайта с много разнообразни и хубави покани, в единия сайт са много евтини, а в другия сайт предлагат и надписване.
Аз проявявам интерес за сайтовете с покани
Всъщност, защо не споделиш и за халките какво си открила. Аз обиколих голяма част от магазините по центъра. Очаквах да имат повече модели в наличност. За момента не сме се спряли окончателно на вариант, но си имаме фаворити.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
Младоженци :)))
«
Отговор #301 -:
януари 11, 2010, 16:13:39 »
Ами всъщност... то кой ли не е заинтересуван, ама че съм и аз
Покани:
http://www.ocp.bg/category/21/ofis-tehnika-.html?&ProductSort=1
- цените започват от около 0,20 лв; една приятелка с такива покани ни кани и никак не са лоши
http://pokani.com/svatbeni_internet.htm
- предлагат и надписване, като се разберете за всичко по мейла, пращат безплатно реална мостра по пощата за одобрение
За халките - по наши наблюдения повечето магазини работят с каталог на Сара Трейд... Много голям избор от техни модели има във Филип голд - големия магазин на отсрещния ъгъл на бившия Терминатор на Борисова
А ние намерихме едно магазинче - където беше Синята перла - на отсрещния тротоар има едно за сувенири и в другия край има злато и сребро Тантера - та там - работят за 38 лв/грам, което е доста евтино. Та ние с Мечо си викаме - ще отидем във Филип голд да си изберем модел и до пробваме, после ще отидем да си ги поръчаме в Тантерата... излиза по 5-6 лв/грам по евтино
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #302 -:
януари 11, 2010, 16:43:15 »
Хе-хе...
Знам го магазинчето. Само в него не влязох, а то там се оказва май най-ниската цена на златото в града. С каталог на Сара Трайд ли работят или предлагат и други неща? Ние като гледахме във Филип Голд имаше най-голямо разнообразие на налични халки.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #303 -:
януари 12, 2010, 11:25:47 »
здравейте и от мен и аз да се похваля поръчахме си халките моделчето е много сладурско до края на тази седмица трябва са готови..поръчахме си ги от еднин магазин срещу халите не искахме на сара трейд защото не ни допада..когато получа снимки ще кача да ги видите
бяло и йълто злато са при нас както въви сигурно и за март ще стане работата заради кумовете че да не стане фал
нали са в чужбина и се съобразяваме и с тях аз исках да питам за тея медицински първо отиваш при личния лекар и той ти пуска някви направление или нещо от този род или отиваш директно в психо и т.н. и си плащаш като поп (аз не съм здравно осигурена и нямам здравни вноски за много месеци) затова се интересувам ...какви 80 лева тея хора нормални знаеш ли дали е безплатно ако отидеш само да се разпишеш без никакви официалности и ритуали?
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #304 -:
януари 12, 2010, 11:56:02 »
Безплатно няма! Минимума май е 80 лв. Но не съм сигурна дали няма да измислят и някоя друга такса. Най-добре провери на място или им се обади по телефона.
Yorka89 Вие спряхте ли се на ресторант?
«
Последна редакция: януари 12, 2010, 12:02:12 от SunnyAngel
»
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #305 -:
януари 12, 2010, 12:35:33 »
Цитат на: SunnyAngel в януари 11, 2010, 16:43:15
Хе-хе...
Знам го магазинчето. Само в него не влязох, а то там се оказва май най-ниската цена на златото в града. С каталог на Сара Трайд ли работят или предлагат и други неща? Ние като гледахме във Филип Голд имаше най-голямо разнообразие на налични халки.
Само с саталог на Сара трейд.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #306 -:
януари 12, 2010, 12:38:20 »
Цитат на: LoveAndLove в януари 12, 2010, 11:25:47
здравейте и от мен и аз да се похваля поръчахме си халките моделчето е много сладурско до края на тази седмица трябва са готови..поръчахме си ги от еднин магазин срещу халите не искахме на сара трейд защото не ни допада..когато получа снимки ще кача да ги видите
бяло и йълто злато са при нас както въви сигурно и за март ще стане работата заради кумовете че да не стане фал
нали са в чужбина и се съобразяваме и с тях аз исках да питам за тея медицински първо отиваш при личния лекар и той ти пуска някви направление или нещо от този род или отиваш директно в психо и т.н. и си плащаш като поп (аз не съм здравно осигурена и нямам здравни вноски за много месеци) затова се интересувам ...какви 80 лева тея хора нормални знаеш ли дали е безплатно ако отидеш само да се разпишеш без никакви официалности и ритуали?
Ако само вие четиримата с кумовете се качите и подпишете през делничен ден е безплатно.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
Отг: Отг: Помощ, сватба в Русе
«
Отговор #307 -:
януари 12, 2010, 12:40:52 »
Цитат на: SunnyAngel в януари 12, 2010, 11:56:02
Безплатно няма! Минимума май е 80 лв. Но не съм сигурна дали няма да измислят и някоя друга такса. Най-добре провери на място или им се обади по телефона.
Yorka89 Вие спряхте ли се на ресторант?
Мислим за мотел Рай - лятната градина. Ходихме там на сватба и ни хареса.
Или пък лятната градина на Дунав - класика е, пък и на двамата семействата са се женили там
Ти мислила ли си нещо ?
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #308 -:
януари 12, 2010, 12:41:47 »
и аз затова питах йорка дали е безплатно все още съни не сме защото окончтелната дата ще я разберем до края на тази или другата седмица..
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364
«
Отговор #309 -:
януари 12, 2010, 13:05:40 »
Цитат на: LoveAndLove в януари 12, 2010, 11:25:47
... аз исках да питам за тея медицински първо отиваш при личния лекар и той ти пуска някви направление или нещо от този род или отиваш директно в психо и т.н. и си плащаш като поп (аз не съм здравно осигурена и нямам здравни вноски за много месеци) затова се интересувам ...
За медицинските има и друг вариант. Купуват се бланките - трябват 4 броя общо. След това се минава през Психо диспансера, а после отиваш директно в Транспортна болница и там ти оправят останалите неща без да се разкарваш на друго място. В Транспортна задържат по един екземпляр от медицинските, за това споменах, че се купуват 4. Цената за двамата мисля, че беше към 38-40 лв.
Пожелавам ви късмет с подготовката.
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #310 -:
януари 12, 2010, 13:18:08 »
Цитат на: Yorka89 в януари 12, 2010, 12:40:52
Мислим за мотел Рай - лятната градина. Ходихме там на сватба и ни хареса.
Или пък лятната градина на Дунав - класика е, пък и на двамата семействата са се женили там
Ти мислила ли си нещо ?
Мислим, не сме спрели да мислим. Бяхме се спряли на един, но много отрицателни мнения събрахме за обслужването там.
При нас няма как да е на открито, защото ще е хладно навън. Имаме още два ресторанта в предвид (но и в двата има неща които ни притесняват), ако не намерим някой друг по-подходящ ще избираме между тях. Ако все пак на някоя от вас и хрумва подходящ ресторант в града за около 50 човека, няма да откажа още идеи
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #311 -:
януари 12, 2010, 14:25:38 »
Цитат на: SunnyAngel в януари 12, 2010, 13:18:08
Мислим, не сме спрели да мислим. Бяхме се спряли на един, но много отрицателни мнения събрахме за обслужването там.
При нас няма как да е на открито, защото ще е хладно навън. Имаме още два ресторанта в предвид (но и в двата има неща които ни притесняват), ако не намерим някой друг по-подходящ ще избираме между тях. Ако все пак на някоя от вас и хрумва подходящ ресторант в града за около 50 човека, няма да откажа още идеи
Сподели, кой е този с отрицателните мнения? А кога е събитиетието, че ще е хладно? Аз не се притеснявам толкова да е хладно, колкото да не завали някой дъжд, та ще се уговаряме да можем от лятната градина да можем да влезем на закрито евентуално... И ние сме около 50 човека, това също е проблем... Да не си изберем някой голям ресторант и да вземат да пуснат външни хора там
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #312 -:
януари 12, 2010, 14:55:16 »
Сватбата ще е април, при това вечерна. Няма как да сме на открито април е още е хладно. Доста отрицателни мнения чух за ресторантите в рига. Я да ви питам в Космос съществува ли още ресторантът на втория етаж или е само барчето?
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #313 -:
януари 13, 2010, 09:58:53 »
Цитат на: SunnyAngel в януари 12, 2010, 14:55:16
Сватбата ще е април, при това вечерна. Няма как да сме на открито април е още е хладно. Доста отрицателни мнения чух за ресторантите в рига. Я да ви питам в Космос съществува ли още ресторантът на втория етаж или е само барчето?
Май е само барчето...
Сетих се още едно място - Вадис, срещу стоматологията. Но колежки ми казаха, че бил затворен ??
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #314 -:
януари 13, 2010, 10:43:19 »
Да затворен е. А този ресторант Киното, който се намира в бившото кино Здравец или ресторант Радилон. Някой ходил ли е там подходящи ли са за сватба?
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...